A+ A-

Első meleg kalandom

Ezt a történetet senkinek nem mondtam el, most elmondom mindenkinek, aki ezen a honlapon jár. Ez a történet egy hetero fiú (rólam van szó) homoszexuális kalandját meséli el.
Régóta foglalkoztatott a gondolat, milyen érzés lehet egy fiúval a szex. Ugye mindenki ismeri azt a viccet, hogy mire kell vigyázni szopásnál? Arra, hogy nem mindegy, a farok melyik végén álsz! Nos, én már tudom, milyen a másik végén lenni szopásnál, sőt...
Sokat chateltem, és kerestem a biszex fiúk társaságát a neten. Könnyen lehet ismerkedni, nem probléma. Ránk, azaz férfiakra jellemző, hogy a szexet önmagában keressük, nem szerelemmel, mint a nők többsége. Ez sok esetben kapóra is jöhet. És kapóra is jött számomra!
Így ismertem meg Ivánt. Éjjel volt, a szexuális izgatottság ilyenkor mindenkin eluralkodik, majdhogynem merev szerszámal chatelnek a srácok. Iván beleegyezett, hogy felmenjek a lakására még az éjjel. Hihetetlen izgalom lett úrrá rajtam, nem tudtam, milyen is lesz a dolog. Még a chaten elmondtam neki, hogy elsősorban szopni akarok, de esetleg meg is dughat.
Odaértem hozzá, ő már köntösben nyitott ajtót. Leültünk a nappaliban, beszélgettünk, oldódtunk. Ő már volt több alkalommal fiúval, neki nem kellett felkészülnie rá. Végül leoltotta a villanyokat, és levetkőztünk.Ő ült a fotelban, én pedig elétérdeltem, majd simogatni kezdtem a combját, és néhány puszit adtam rá, majd kézbe vettem a farkát. Közepes méretű volt, kb. 15/4.
És megtörtént. A számba vettem a farkát! Érdekes volt, hogy nem undorodtam, semmi ellenérzés nem volt bennem. Elkezdtem finoman szopni, éreztem, hogy duzzad a nyelvemen a szerszám.
Ezután én leültem a fotelba, és ő elémállt, illetve fél lábbal fellépett a fotel karfájára, úgy szoptam a farkát. Egy - két perc után megkérdezte, nem lenne - e kedvem máshoz is? Én beleegyeztem, feltéve, ha van otthon óvszer.
Természetesen volt...
Átmentünk a hálószobába. Ott hanyatt feküdt az ágyon, és kérte, szopjam még. Ő közben kibontotta a gumit, majd felrakta magának. Én négykézlábra álltam, ő pedig mögémkerült. Tetszett neki, hogy ki van borotválva a fenekem. Szépen benyálazta a lukamat, majd finoman betolta.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.14 pont (44 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 Tomi 2003. 02. 2. vasárnap 10:55
Velem is hasonló történt de én egy 20/ 5 farokkal kezdtem és fantasztikus volt.
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?