Végtelen fantázia

Szavazás átlaga: 5.33 pont (27 szavazat)
Megjelenés: 2019. május 7.
Hossz: 12 288 karakter
Elolvasva: 373 alkalommal
Belép az ajtón. Hosszú, barna haj, csinos test, bájos arc. Mosolygós, megigéző tekintettel rám pillant, amitől teljesen elpirulok, zavarba jövök, péniszem elernyed amit kezeimmel eltakarok. Rajta rövid, fekete fodros szoknya, térdig érő fehér pamutzokni és egy csipkés blúz van. Odalép hozzám megfogja kezeimet, felemeli azokat s ezt mondja: ne szégyenlősködj, inkább segítek! Ekkor kezébe veszi puha csupasz péniszem és elkezd simogatni, közben felém kúszik és csókolózni kezdünk egyre vadabbul. Nedves nyelve mélyen a számban van, miközben farkam egyre merevebbé válik. tetszik mi? kérdezi, én meg bólogatva hagyom, hogy izgasson. Ajkai lecsúsznak meztelen combjaim közé és nyelvével végignyalja golyóimat majd a szájába szippantja őket. Csodás látvány ahogy nőies mosolygós arca a lábaim közt kényeztet. Érzem, ahogy combjaim belső részét simogatja hosszú haja, miközben a heréim tocsognak a nyáltól. Már kőkeménnyé merevedtem.
Ekkor kiköpi golyóimat s hasra fektet. Csupasz fehér szűz fenekem kívánatosan domborodik előtte. Így szól:
– Most elverem a fenekedet mert rossz voltál
Tenyerével pirosra veri a fenekem majd óvatosan elkezdi izgatni a hátsó bejáratomat. Érzem ujjai puha érintését a gátamon, de záróizmaim még mindig be vannak feszülve. Nedves ajkaival puszilgatni kezdi a szűk ánuszomat, miközben néha néha váratlanul beleharap a fenekeléstől sajgó csupasz, piros fenekembe. Nyelve bele bele nyal popsilyukamba, ami szépen lassan ellazul.
Nyelve hegye egyre mélyebbre csúszik a hátsómba. Majd ujjait dugdossa fel a szűz fenekembe. Sosem éltem még át ilyet de rendkívül felizgat. Mikor már teljesen kitágultam s ujjai könnyedén csúszkálnak ki be felszólít, hogy térdeljek le az ágy mellé. Én mit sem sejtve térdre ereszkedem, elém áll s azt mondja: búj be a szoknyám alá, mert van egy kis meglepetésem. Én jó szolgaként bebújok szoknyája alá, s a domborodó selyem bugyit kezdem puszilgatni. Érzem az édes illatot, majd váratlanul beleharapok a bugyiba s félrehúzom azt. A meglepetése puhán pihent benne, de nem sokáig. Nedves ajkaimmal beszippantom a számba és élvezetesen felszopom. Érzem, ahogy a szerszámba vér áramlik s meleggé válik. A merev meglepit mélyen benyelem egészen torkomig.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 6 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 5.33 pont (27 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
sunyilo
2019. május 7. 20:55
#5
Az én fantáziámban az ilyen írások nem szerepelnek...
1
cscsu50
2019. május 7. 07:17
#4
Eggyel több írás az oldalon.
1
veteran
2019. május 7. 04:57
#3
Egy a sok közül.
1
a
A57L
2019. május 7. 04:01
#2
Eggyel több írás az oldalon.
1
T
Törté-Net
2019. május 7. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1