A+ A-

Dupla ágy

Kayla az ajtóban állva figyelte ahogy anyja olyan dühösen szorítja a belső telefon kagylóját hogy kifehéredtek az ujjpercei.
- Jól figyeljen! Hetekkel ezelőtt lefoglaltam a szobát és két ágyas szobát kértem nem duplaágyast, úgyhogy azt is akarok!
Egy kis csend következett, amikor a vonal túlsó végén levő szerencsétlen alkalmazott mondhatott valamit, de a lány anyja csak még jobban felfortyant.
- Nem érdekel mennyire van tele a szálló! Azt a szobát akarom amiért fizettem!
Látva hogy mi lesz a beszélgetés végkimenetele, Kayla csak sóhajtott egyet, majd az ágyra tette a bőröndjét és elkezdett kicsomagolni. Bármennyire is fel van háborodva az anyja, a vita céltalan volt.
- Rendben! De visszakövetelem az ár egy részét! -fújta végül Cassie, majd lecsapta a kagylót.
A nő nagy levegőket vett és próbált megnyugodni.
- Nem sikerült? -kérdezte Kayla ártatlanul miközben anyját megkerülve pár ruhát a szekrénybe akasztott.
- Sajnálom kicsim, de úgy tűnik osztoznunk kell az ágyon. A verseny miatt minden szobájuk foglalt.
- Nem baj! Kibírjuk pár éjszakára, feltéve hogy nem rángatod folyton a te oldaladra a paplant. Talán felhívom apát és megkérdezem erről…
- Ha, ha, ha… Nagyon vicces. Én inkább attól félek hogy te fogsz önzőzni. Végül is én hozzászoktam a mással alváshoz. -felelte Cassie mosolyogva.
- Majd meglátjuk.
Amikor minden a helyére került, a lány felkapott egy törölközőt és egy flakon sampont és a fürdőszoba felé indulva közölte:
- Nemsokára jövök.
- OK!
Cassie-nek sikerült addig uralkodnia magán amíg meghallotta a víz csobogását, de akkor minden erő elszállt belőle és az ágyra rogyott. A szíve vadul vert és remegve bámulta a fürdőszoba ajtaját. Komoly kétségei voltak aziránt, hogy bejön a dolog, de a jelek szerint Kayla bevette.
Cassandra Mann valaha egy átlagos kertvárosi feleség és anya volt, akinek soha nem voltak helytelen gondolatai a lányáról. Ez akkor változott meg, amikor Kayla az iskolai úszócsapat tagja lett. Persze addig sem volt vak és tudta, hogy a kicsi lánya vonzó nővé cseperedett, de új érzelmek ébredtek benne, amikor látta Kayla-t nap mint nap nyújtani és tornagyakorlatokat végezni a meglepően izgató úszódresszében. Hamarosan csak arra tudott gondolni hogy a lánynak milyen angyali arca és karcsú teste van. Imádta az úszódressznek feszülő hegyes kebleket és nem tudott betelni a feszes popsi látványával. Akkor pedig szinte a nyála csorgott, amikor látta hogy a dressz ágyéki része szorosan rátapad az édes ifjú puncira.
Nagy sokk volt annak tudatosulása, hogy a saját lánya után vágyakozik, de bármennyire küzdött a tiltott és természetellenes érzés ellen, bármennyire bűntudatot érzett, nem tudta abbahagyni a rendszeres maszturbálást, Kayla-ra gondolva közben.
Eljött a tanév vége és Kayla csapata a döntőbe jutott, ahol az állam különböző városaiból érkező úszókkal kellett megküzdeniük. Az esemény több napos volt, de a rendező város elég messze volt tőlük. A szülők úgy döntöttek, hogy a lányuknak kísérőre van szüksége. Az apa a munkahelyi elfoglaltsága miatt azonnal kiesett, így találhatta magát Cassie egy apró hotelszobában a lányával, akire annyira vágyott hogy az szinte fájt.
Biztos volt benne hogy képtelen lesz ilyen közelségben Kayla-val maradni hosszabb ideig anélkül hogy valami ostobaságot ne tegyen, amivel felfedi szenvedélyes vágyakozását. Csak egyetlen út maradt. Uralnia kell a helyzetet. El kell csábítania Kayla-t, hogy azok a vad és őrült fantáziálások valóra válhassanak.
Szándékosan foglalt duplaágyas szobát, hogy meg kelljen osztaniuk az ágyat, de ezt még nem akarta Kayla orrára kötni, úgyhogy eljátszott egy dühös jelenetet a néma telefonnal. Két nagy határvonal állt előtte: az egyik hogy először készült megcsalni a férjét, a másik, hogy ezt a saját lányával készült megtenni. Ijesztő perspektíva volt és egészen a reggeli indulásuk óta azon tépődött hogy képes lesz-e megtenni. Becsukta a szemét és maga elé képzelte a meztelen Kayla-t a zuhany alatt. A látvány elég erőt adott neki a folytatáshoz.
*****
Kayla első napja meglehetősen elfoglalt volt. Meg kellett ismerkednie a versenyhelyszínnel és néhány utolsó részletet is meg kellett tárgyalnia a csapattársaival és az edzőjével, úgyhogy Cassie-nek nem volt alkalma egyedül lenni vele. Kayla később szeretett volna a barátnői társaságában megismerkedni magával a várossal, de az anyja nem egyezett bele, mondván hogy bajba kerülhetnek...és persze azért sem, hogy minél hamarabb ágyba kerülhessenek.
Valami vacsorára viszont szükségük volt, ezért Cassie a hotel kicsi, de kellemes éttermébe vitte a lányt. Az egyik hátsó boxban ültek egymás mellett és élénken csevegtek szinte mindenről. A nő óriási kísértést érzett, hogy lábát a lány lábához érintve játszani kezdjen, vagy az egyik kezét Kayla térdére tegye.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.93 pont (88 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 Bizse42 2019. 01. 22. kedd 20:32
No végre van egy "nő" is újból, ki régi hozzászóló volt. Az ízlésünk is hasonló lehet. Évekig olvastam hozzászólásaidat, s adtam nagyon a véleményedre!!
/Hol voltál 1/2 évig ? Remélem nembetegség volt az oka?/
ÜDVÖZLET # zsuzsika # !!!Örülök, hogy nem vagyok egyedül, mert néha nagyon felbosszant egy két régi "pasas" itt és hiányzik a Te pártatlan igazi "kemény" véleményed is!
#13 zsuzsika 2019. 01. 22. kedd 16:19
Tetszett.
#12 feherfabia 2019. 01. 22. kedd 06:39
Nekem tetszett! 8P
#11 joe013 2019. 01. 21. hétfő 20:30
jó kis történet ....
#10 genius33 2019. 01. 21. hétfő 20:24
Hmm fincsi smile
#9 Barkas 2019. 01. 21. hétfő 15:36
Nekem tetszett,
#8 hairy_pussy 2019. 01. 21. hétfő 15:35
nagyon jó történet...
remélem anyucinak még sok fincsi dologban lesz része nyes
#7 veteran 2019. 01. 21. hétfő 08:18
Ilyen kísérőt én is elfogadnék.
#6 cscsu50 2019. 01. 21. hétfő 07:41
a kis huncut , folytasd
#5 Andreas6 2019. 01. 21. hétfő 06:59
Csatlakozom az előttem szólókhoz. (Nehezen tudom megemészteni, hogy aki ilyen jó szextörténeteket ír, hogy tud annyi baromságot leírni a horror vonalon?)
#4 A57L 2019. 01. 21. hétfő 04:05
Érzéki családi történet.
#3 zoltan611230 2019. 01. 21. hétfő 03:08
Jó nagyon,csak rövid a lényeg.
#2 Bizse42 2019. 01. 21. hétfő 02:08
Nagyon élvezetes volt. Érzékien volt megírva. Majdnem sikerült is elélveznem, csak kissé röviden tárgyalta a "lényeges" részt!
#1 Törté-Net 2019. 01. 21. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?