A+ A-

A barátom nővére

Én, mint a történet kitalálója, és megalkotója a lent leírt történettől FÜGGETLENÜL, a nemi erőszak bármely fajtáját elítélendőnek, undorítónak tartom! Amiért mégis megírtam, az maga a "művészi" szabadság, hisz az írásban pont ez a szép, hogy bármi következmény nélkül, anélkül, hogy bárkinek bárhogyan is ártanék, beleképzelhetem magam egy adott személy szerepébe. Attól még, hogy beleképzelem magam, néhol már-már azonosulok az általam megalkotott karakterrel, az nem azt jelenti, hogy bármi vágyam, vagy ingerem lenne a történetben olvasott dolgok való életben történő végrehajtására! Éppen ezen tényezők miatt, a történet egyes részei néhány olvasó számára a nyugalom megzavarására alkalmas lehet! Kérlek, csak ennek tudatában folytasd a sztori olvasását, és csak ennek tudatában véleményezd azt!
Éppen nyári szünet volt. Időm, pontosabban időnk, mint a tenger. Egy régi (ovis korom óta ismert) barátommal jó szokásunkhoz adódóan néha-néha ott aludtunk egymásnál. Ez a néha-néha éppen ezen a napon történt, azt hiszem szerdán... Igen, szerdán.
Össze is pakoltam, vittem az öreg PS2-őt, meg a többi hülyeségemet is. Bevallom, régen jól el tudtunk szórakozni, de most, hogy 17 éves lettem, nem igazán volt mit csinálnunk, de azért mégis mindketten vártuk az ottalvós pillanatokat. Valahogy megvolt a "feelingje". Meg is érkeztem hozzájuk, be is kopogtam, majd a barátom nővére, Szandra ajtót is nyitott. Igen... Szandra. Bár már 21-22 év körül járhatott, engem egész fiatal korom óta érdekelt. Nem volt olyan sok köztünk, mikor még kiskamasz voltam 13 évem környékén, Ő meg ugye már kezdett kiöregedni ebből a korból, sokat beszéltünk, amikor éppen úgy adódott. Mindig is érdekelt, gyönyörű, mély tengerkék szeme, hosszú, vállig érő szőke haja és az az elkápráztató, vékony, ámbár igen csinos alakja. Mindig is elindított nálam valamit. Mondhatnám, hogy tipikus szőke, de Ő inkább csak rájátszott a szőkesége. Pillanatnyi elgondolkozásomból csak a köszönése verhetett ki.
- Szia. Mondta Ő, miközben rámmosolygott. Az a szemkápráztató mosoly. Ahogy egyenes hófehér fogai fölött vékonyabb ajkai feszültek. Még a hideg is kirázott. Hogy miért nem tudtam az Ő korosztályába születni.
- Oh, szia. Mondtam a másodperc töredékei alatt lejátszódó ábrándozásaim után, majd persze rámosolyogtam én is. Sosem voltam nála zavarban, és nem "feszengtem" mellette. Legalább olyan régóta ismertem Őt is, mint a barátomat.
- Gábor mondta, hogy jössz, gyere csak be.
Majd egy újabb, a józan eszemet felőrlő mosoly után, könnyedén, lazán hátat fordított nekem, és visszaindult a nappaliba. Haját felkapta a hirtelen elindulásból áradó szellő, s mint egy hatalmas szőke tenger, selymesen lebegett minden egyes hajszála. Természetesen nem bírtam ki, hogy ne nézzek lejjebb. Azok a maroknyi, kerek sportos fenekek. Istenem, annyira tökéletesek.
A rövidebb párbeszéd hallatára kijött Gábor is a szobából, s jött is kezet fogni. Szokásosan köszöntettük egymást, majd megszólalt.
- Menj, rakd össze a konzolt, mindjárt megyek.
- Okés.
Ezután bement a nappaliba, én meg megkezdtem cuccaim kipakolását. Pár perccel később, mikor már nagyjából elrendeztem a dolgokat, valóban bejött a szobába, de már kabátban.
- Figyelj, anya ottfelejtett valamit papánál, és megkérte, hogy kísérjem el! Jössz?
- Bocsi, de rohadtul fáradt vagyok és ... Folytattam volna, de rögtön jött a válasz.
- Megértem, nézz szét, csinálj amit akarsz, szinte már családtag vagy. Majd elindult az ajtó felé.
Anyukája a kijárati ajtóból megfordult (aki szintén igen csinos nő volt, lányához hasonlóan) majd sietve hozzátette.
- Két, két és fél óra múlva jövünk.
Én csak bólintottam, majd meghallottam az ajtó csukódását. Mit is csináljak most egyedül? A válasz egyértelmű volt, indultam is Szandra szobájába. Kopognom sem kellett, hisz mint Gábor mondta, már családtag voltam, csak leültem Szandra mellé, az ágy szélére. Ő csak ejtett egy aranyos mosolyt, és visszapillantott a vele szembe lévő tükörbe. Nem bírtam a csendet.
- Mizujs? Kérdeztem jobb ötlet hiányában.
- Semmi különös, a szokásos, megvagyok, veled?
- Szintúgy... Bár ami téged illet, kicsit lehangoltnak tűnsz.
- Én? Dehogy vagyok az. Majd láthattam ismét mosolyát.
- Petivel mizujs? Megvagytok? Peti... A nyomorult pasija. Viszonylag normális emberke volt, te akárhányszor ránéztem tudtam, hogy Szandra jobbat érdemel. Olyat aki én vagyok.
- Szakítottunk, két hónapja.
- Ohh.. - kicsit zavartan elnevettem magam-, Két hónapja egyedül vagy?
- Na igen, ami azt illeti két hónapja nincs szex. Ekkor elnevette magát.
Szandra mindig is szerette a szexet. Félreértés ne essék, nem egy ribanc volt, mindig is megvárta a tisztességes időt a barátaival, mielőtt bármelyikkel is lefeküdt volna, de ha már megtörtént velük a dolog, akkor minden pillanatát kiélvezte.
- Ohh. Csak nem ki vagy éhezve? Ekkor elmosolyodtam, mint aki értette a poént.
- Dehogynem. De tényleg. És a vállam is, teljesen kivan. Ekkor kicsit fájdalmasabb arcot vágott, érezhetően rájátszva, majd szintén mosolygott.
- Ezen tudok segíteni. Megmasszírozzalak?
- Kérdés volt? Elkacagta magát, majd Ő az ajtóval szembe leült (amit illedelmesen becsuktam magam után), én mögékúsztam, majd elkezdtem a vállát legjobb tudásom szerint masszírozni. Nem kellett levegyen semmit (sajnos), hisz egy sárga színű pamut ujjatlan trikót viselt. Ahogy teltek múltak a percek, és egyre jobban belejöttem vállai kényeztetésébe, halottam, hogy itt-ott mélyebb levegőket vesz, és apró hangokat hallat. Ebből tudtam, hogy élvezi. Hát még én.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.15 pont (53 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 sunyilo 2019. 01. 16. szerda 21:27
Ha valaki komolyan veszi az egészet, mint Andreas6, akkor valóban bűncselekmény, de ez irodalom, kispofáim...
#12 Jani47 2019. 01. 16. szerda 18:38
Az elöszóban hiába mented magad, ez benned van. Csak egy szer nehogy előtörjön belöled.Jó lessz ha a nőket kerülöd.
#11 hairy_pussy 2019. 01. 16. szerda 17:42
anyut is levarhattad volna ha már ott volt nyes
#10 Andreas6 2019. 01. 16. szerda 13:23
Még valami: Hiányzik a végéről, hogy feljelentsenek, és elítéljenek 3-4 év letöltendő börtönre.
#9 listike 2019. 01. 16. szerda 07:36
Egy undorító féreg vagy. Kár volt megírnod.
#8 Andreas6 2019. 01. 16. szerda 07:21
Arra nem gondoltál, hogy vannak olyan gátlástalan, undorító férgek, amilyennek elképzelted magad, és akik ettől az írástól kedvet kapva, átviszik a gyakorlatba az olvasottakat?
#7 cscsu50 2019. 01. 16. szerda 07:13
Nem tetszett.
#6 gyuri0926 2019. 01. 16. szerda 06:53
Az erőszak elképzelve is undorító !
#5 feherfabia 2019. 01. 16. szerda 06:32
Nem tetszett!
#4 genius33 2019. 01. 16. szerda 06:09
Nem tetszett.
#3 veteran 2019. 01. 16. szerda 04:47
Miért fáradtál az írással.
#2 A57L 2019. 01. 16. szerda 04:16
Középszerű.
#1 Törté-Net 2019. 01. 16. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?