A+ A-

Aran(y)ka és én 1. rész

Az unokanővéremmel 15 éves koromba kezdődött a dolog, még pedig ártatlan leskelődés hetekig, hónapokig. Lénárd a nevem, de mindenki Leninnek becézz.
Aztán 2000. július 21-én a szüleim a házassági évfordulójuk okán elutaztak. Az ő szülei pedig munkaügyben kényszerültek ugyanerre a cselekedettre. (Egyébként ikerházban éltünk ekkortájt) Ekkor 18, vagyis inkább 18,5 éves Aranyra (egyébként Aranka a polgári neve) lettem bízva, hogy figyeljen rám. Ő azt hihette, hogy elmerülten olvasok, amikor elindult egy szál törölközőbe fürdeni. Engem meg hajtott az érdeklődés és néhány másodperccel később utánamentem. Ám legnagyobb meglepetésemre, résnyire nyitva volt a fürdőajtó, mint ha csak rám várt volna a lehetőség. Elkezdtem leskelődni. Újabb néhány perc elteltével kiszólt Aranyka, hogy menjek be. Nagyon meglepődtem. Hiába reszketett minden porcikám, de a kíváncsiságom erősebb volt. Ahogy beléptem, így szólt:
- Csukd be az ajtót és vetkőzz! Én egyre jobban féltem, de valahol mégis boldogan kezdtem neki vetkőzni. Amikor -egyébként életemben először- ott álltam előtte anyaszült meztelenül, akkor végig fürkészett azzal a gyönyörűen csillogó barna szemeivel, majd így szólt: Állj be ide mellém a zuhanyzóba. Egyre jobban féltem az egésztől. De egyszerűen a 165 cm, 55 kg, hosszú barna hajával és barna szemeivel egyszerűen megbabonázott az unokanővérem. Beállva mellé, elkezdtem zuhanyozni én is. Aztán felajánlotta, hogy megmossa a hátam. Én egy feltétellel mentem bele, miszerint én is megmoshassam az övét. Erre annyit mondott, hogy 'Rendben!' - Így először ő mosta meg az én hátamat, majd hátat fordítva nekem, én is így tettem. Ekkorra megint valami vágyféle öntötte el a szívemet és megpusziltam a hátát. Erre megfordult, és ajkaink egymáshoz simultak. Hosszan csókolóztunk. Eközben pedig ő már a kezével is kezdett kétirányú incselkedést folytatni. Az egyik kezével a seggemet fogdosta, a másikkal pedig a heréimet masszírozta. Aztán egyszer csak így szólt:
- Bent nem lenne kényelmesebb? Hát teljesen ledermedtem
- Dehogynem! Ezzel kijöttünk a víz alól, megtörölköztünk és elindultunk a szobám felé,
- Inkább az én szobámban! szólalt meg, de mivel ez a ház másik részének is ellenkező végén volt, így mire odaértünk a korábban merev farkam igencsak lankadt lett. Ahogy beértünk elkezdtük kölcsönösen lefejteni a másikról a törölközőt. Aztán először egy-egy lépést mindketten hátraléptünk, majd Aranyka rendesen szemügyre vett engem, én pedig őt. Érdemes itt megállni: Én 170 cm és 75 kg voltam. Ekkoriban konditerembe jártam, így volt némi izom is rajtam.
- Hát egészen csinos fiú vagy! Szakította meg a csöndet.
- Te is helyes lány vagy! Reagáltam elpiruló arccal. Teljesen össze is zavart engem. Ahogy ezt észrevette, megfogta a kezem, megsimogatta az arcomat. Ebben a pillanatban elfogott engem azaz érzés, hogy ott áll velem szemben Arany, akire mintha nemcsak, mint rokon néznék. Teljesen zavaros volt minden gondolatom. Aztán a következő pillanatban a csókját éreztem az ajkaimon, amit elakartam utasítani, de nem tudtam, mert valójában vágytam rá. Azt a csókot, amibe több volt az érzelem, mint a fürdősbe. Úgy éreztem, hogy teljesen felszabadít engem azzal a csókjával. Nagyon hosszú és érzéki csók volt. Eközben végig a hátát és a seggét fogtam. Jó érzéseim voltak. Arany a jobb kezével a seggemet részesítette masszázsba, míg a ballal pedig a farkammal játszadozott, ami engedelmeskedett neki és elég gyorsan újfent merevedni kezdett. Amint ezt ő is észlelt. A következő, ami történt az volt, hogy az unokatesóm előttem térdel és a golyóimat a szájával kényeztetésbe részesíti. Erre a péniszem erős égnek állással reagált. A drágám erre újfent lecsapva először a hegyét, majd a felső felét bekapva, elkezdte nyalogatni, szívni. Aztán mindezt tetézte a szopásával, amit nagyon szexisen csinált. Nagyon boldoggá tett engem ezzel. Amit mi sem bizonyít jobban, mint az, hogy néhány perc után elsültem, amire minden akaratom ellenére nem tudtam igazán figyelmeztetni, hogy mihez állok igen közel. Mire azonban sikerült volna figyelmeztetnem, addigra elmentem, mégpedig egyenesen a szájába élveztem. Ő az általam kínált nedűt nyelte, mint a ’kacsa, a nokedlit’. Aztán Arany így szólt: Egy perc és jövök. Akkor először egy világ omlott össze bennem, mert azt hittem, hogy az elmúlt néhány perc hiába való volt, és nem lesz semmi több, pedig már vágytam rá. Mire minden gondolatommal végeztem, addigra ő is visszaért. Kezében valami flakonocskát tartott.
- Lenin! Akkor kenj be, ahol kell és induljon a menet. Ebben a pillanatban újra boldogság öntötte el a szívemet, de mégis remegő kézzel vettem át tőle azt az üvegcsét. Majd elkezdtem kenni
- Így jó lesz? kérdeztem a magam tapasztalanságával
- Majd kitapasztaljuk! válaszolta. Nekem csak ekkor esett le, hogy neki is ez lehet az első, de hát a köztünk levő minimális korkülönbségből adódóan talán többet olvasott róla, mint én
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.84 pont (79 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 Leni-n-85 2018. 12. 13. csütörtök 07:10
#2zoltan611230 és #3veteran

Már jóval e történetem megjelenése előtt beküldtem még két részt.

#4A57L és #7listike

Amint megjelennek a folytatások (amiket még októberben küldtem be) kiderül, hogy fog-e vagy sem tetszeni a nagyközönségnek.


#5Bob__
Remélem, hogy a 2. és a 3. rész előbb-utóbb megjelenik, és arról pozitívabbak lesznek a vélemények. Ez volt életem első ilyen története, amit megírtam az életemről.


#9XXIII.István
Te matekóráról gyakran hiányozhattál. 2000-ben kezdődik a történet és akkor voltam 15 éves. Most 2018-at írunk, vagyis 33 éves vagyok.

Csak néhányotoknak válaszoltam külön-külön, de a többieknek pedig azt írom, hogy:
1) mennyire hitelesebb az, hogy valaki külföldi honlapról vesz kölcsön történeteket és azt ossz itt meg, mint aki saját történetét
2) Azért tudnék mutatni olyan történetet itt, amelyet egekig magasztalnak a kommentelők, ezzel szemben jóval gyengébbek mint az enyém
#13 gyuri0926 2018. 11. 26. hétfő 16:19
Igen gyenge tartalmilag is
#12 sunyilo 2018. 11. 24. szombat 12:06
Előbb valami stílust sajátíts el, majd aztán írj. Ez így elrettentő..
#11 t2006 2018. 11. 24. szombat 07:46
Modoroskodó rettenet.
#10 genius33 2018. 11. 23. péntek 18:04
Jesszus... Köszi de ne irj többet.
#9 XXIII.István 2018. 11. 23. péntek 12:45
Helyesírásról inkább ne beszéljünk - gyerekkoromban olvastam egy Csukás István regényt, "Fordított esztendőt". Az iskolában voltak furcsa tanórák pl. "hülyesírás óra" - an ott vezető tanár lehetnél!
Egyébként azt hittem, hogy ide csak 18 éven felüliek.....no mindegy, jó lenne,ha mindenki csak olyan dogokról próbálna írni, amiről legalább valami halvány fogalommal bír!!!!
Ne folytatsd!!!!!
#8 Andreas6 2018. 11. 23. péntek 11:05
Nem lesz jobb. Borzalmas helyesírás, erőltetett stílus, abszolút hihetetlen mese.
#7 listike 2018. 11. 23. péntek 07:58
Írd meg a folytatást, biztos jobb lesz.
#6 feherfabia 2018. 11. 23. péntek 07:00
Nagyon nem tetszett! 3P
#5 Bob__ 2018. 11. 23. péntek 06:28
Az a baj, hogy nem lesz jobb a folytatás! Rettenetesen fellengzős, sablonos, és nyáltól csöpögő lett. Annyira túlzottan erotikus próbál lenni, hogy pont nem lesz az. eröltetett az egész. De azért próbálkozz csak, minden kezdet nehéz! smile
#4 A57L 2018. 11. 23. péntek 04:29
Szerintem pedig nem rossz,a folytatás biztos jobb lesz.
#3 veteran 2018. 11. 23. péntek 02:32
Nem kellene folytatni.
#2 zoltan611230 2018. 11. 23. péntek 01:28
Inkább ne folytasd,ha így írsz.
#1 Törté-Net 2018. 11. 23. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?