A+ A-

Párizsi kiküldetés 1. rész

Magamról röviden annyit, hogy Erikának hívnak, 32 éves vagyok, van egy kislányom, és hét éve vagyok házas. Egy gyógyszeripari cégnél dolgozom, férjem állatorvos. Nagyjából 170 cm a magasságom, viszonylag jó alakom van, és bár mások helyesnek tartanak, nekem mindig önértékelési problémám volt. Nagyon formás fenekem van, erre a testrészemre mindig büszke voltam, a melleim átlagosak.
Férjemet még egyetemi éveim alatt ismertem meg, amolyan első szerelem volt a mienk. Most is szeretem, bár az évek alatt változott a kettőnk kapcsolata. Szexuális életünk elég jó bár az esetek kisebb részében tud a férjem eljuttatni a csúcsra. Ez bár zavarja őt, de meg tudom nyugtatni, hogy nekem elég az is, ha együtt vagyunk. Nem teljesen igaz ez, de ezen eddig nem sikerült változtatni.
Nemrég kezdett el a cégünknél dolgozni egy orvos részmunkaidőben. Zolinak hívják nagyon helyes, 35 éves, és ha jól tudom, nem olyan régen ment szét a feleségével. Több facér kolléganőm is próbált már rányomulni, mindeddig sikertelenül. Nem sok közös munkánk van, de ha néha szóba elegyedünk, mindig zavarban vagyok mellette. Kedves, figyelmes férfi, aki korábban teljes munkaidőben családorvos volt, de ebből nálunk nem lehet megélni. Bevallom, volt már arra példa, hogy a férjemmel való együttlét közben rá gondoltam.
Cégünk minden évben jutalom jelleggel kioszt külföldi utazásokat. Ezek bár szakmai konferenciák, de nem komolyak, ezért mindenkinek van hozzá kedve. Ebben az évben egy kolléganőmmel, Klárával volt lehetőségünk elmenni Párizsba. Nagyon örültem, mert eddig még nem voltam ott és ez nagy élménynek ígérkezett. Anyósom erre az időre eljön és vigyáz a kislányunkra, így a férjem munkájába az én kiutazásom nem zavar majd be. Pár nappal az indulás előtt tudtam meg, hogy Zoli is velünk tart, ami kicsit meg is lepett. Kb fél éve van a cégnél és nem szoktak kezdő munkatársak ilyen ajándékokat kapni. Klára nagyon örült a hírnek, mondjuk én is, de én ezt azért nem mondhattam. Közben zavart is, mert arra gondoltam, ha Klára lecsap rá és összejönnek, akkor én figyelhetem, ahogy turbékolnak. Viszonylag gyorsan eltelt az utunk, már délután egy órára a szállodában voltunk. Mi Klárával egy szobába kerültünk, Zoli egyedül volt. Klára viccelődött is velem, hogy ne aggódjak valószínűleg úgy is egyedül leszek, mert ő majd átköltözik, ha sikerül befűzni. Szép nőnek tartom, nagyon rámenős, vagány nő. Aznap ötkor volt a megnyitó, addig pihentünk egyet, és kipróbáltuk az éttermet. Egy német csapattal ismerkedtünk meg az előadás után, és együtt mentünk el egy helyi bárba. Zoli nem igazán foglalkozott Klárával az egyik német gyógyszerésszel beszélgetett. Klárát ez eléggé zavarta, de a német csapat másik férfi tagjával viszonylag sikerült jól éreznie magát. A többiek egy szórakozóhelyet szerettek volna még meglátogatni, de nekem ehhez már nem volt kedvem. Zoli is velem tartott és az új német gyógyszerészismerős. Hárman visszamentünk a szállodába.
Épp kiléptem a zuhany alól, amikor kopogást hallottam. Zoli volt az és szívességet kért. Elmondta, hogy ő is tart egy kisebb előadást, és azt szeretné, ha meghallgatnám. Átmentünk az ő szobájába és figyeltem. Na nem a szavait, inkább csak a testét csodáltam. Legalább 185 cm, a széles vállakhoz nagyon jól passzolt a magassága. Barna haja és szeme van, barnás bőrrel, igazi latin szépség. Elkezdtünk beszélgetni, családról, kapcsolatról, szerelemről. Elmesélte, feleségével teljesen elidegenedtek egymástól, teljesen kihűlt a kapcsolatuk. Sajnáltam, próbáltam vigasztalni, és bíztatni, van még nagyon sok hal a vízben. Figyelmébe ajánlottam Klárát, de mondta, nagyon nem jön be neki. Ennek titkon örültem, bár ezt próbáltam leplezni. Nagyon sokáig beszélgettünk, későn mentem vissza a szobámba. Úgy éreztem, mintha ezer éve ismerném. Klára nem aludt a szobában. Másnap, amikor megjött elmesélte, nagyon összegabalyodott a német sráccal. Nem is láttam egész nap.
Zoli előadása nagyon jó volt. Az alkalom után sokan vették körbe, ezért én eléggé egyedül maradtam. Szerettem volna várost nézni, de magam nem vágtam neki, ezért a szálloda uszodáját választottam. Nagyon kellemes volt, és nem is voltak sokan. Épp a szaunába indultam, amikor Zoli szólt hozzám. Megörültem neki, de ezt próbáltam leplezni. Együtt mentünk be a szaunába. Amikor beléptünk egy pár volt bent. Látszott rajtuk, hogy megzavartuk őket. Mire megbeszéltük, inkább nem zavarunk, ők mentek ki. Nevettünk, és élveztük a gőzt. Újra szóba került a felesége, és elmondta, amíg szerették egymást az nagyon jó volt. Sok időt töltöttek együtt, és minden tökéletesnek tűnt. Nem gondolta volna, hogy ez valaha elmúlhat teljesen. Nagyon sajnáltam, annyira, hogy hirtelen megcsókoltam. Magam is megdöbbentem azon, amit tettem, és úgy tűnt Zolit is váratlanul érte. Viszont visszacsókolt, és amikor már el akartam húzódni, nem engedett. Finom volt az ajka, édes olyan, mint a méz. Viszont ekkor beugrott a férjem. Igazság szerint egész eddig nem igazán gondoltam rá.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.98 pont (52 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 zoltan611230
2018. 10. 25. csütörtök 03:29
Alakul... Válaszolok rá!
#11 sojal
2018. 10. 19. péntek 08:24
Már beküldtem egy folytatást, csak még nem jelent meg. Válaszolok rá!
#10 veteran
2018. 10. 16. kedd 18:00
Folytatni kellet volna. Válaszolok rá!
#9 Jani47
2018. 10. 15. hétfő 21:55
Ritka az olyan történet amit befejeznek. Válaszolok rá!
#8 sunyilo
2018. 10. 15. hétfő 21:04
A befejezés remélem azért maradt el, mert folytatod... Válaszolok rá!
#7 jonhsmith
2018. 10. 15. hétfő 19:48
Alakul,de a befejezés hiányzik... Válaszolok rá!
#6 cscsu50
2018. 10. 15. hétfő 10:39
Nincs befejezve! Válaszolok rá!
#5 listike
2018. 10. 15. hétfő 08:49
Gyenge és befejezetlen. 1pont. Válaszolok rá!
#4 Andreas6
2018. 10. 15. hétfő 07:05
Nincs befejezve! Válaszolok rá!
#3 feherfabia
2018. 10. 15. hétfő 07:02
Közepes!5P Válaszolok rá!
#2 A57L
2018. 10. 15. hétfő 04:17
Szaunázni a legjobb. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2018. 10. 15. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!