A+ A-

Párizsi kiküldetés 2. rész

Sajnáltam, hogy nem kísérhettem ki a feleségemet a repülőtérre. Nagyon hiányzott, bár csak egy hétre utazott el. A lányunk nagyon jól megvan anyummal, ezért igazság szerint még örülhettem volna is, hogy egy hétig újra legényként élhetek, de nem igazán tudtam. Bár nem volt már olyan szoros a kapcsolatom a feleségemmel, mint a legelején most is nagyon szerettem. Nem mindig tudtam ezt kifejezni, azért próbálkoztam. Az évek alatt a sex is ellaposodott, amit nagyon sajnáltam, de valahogy elfogyott a tűz, a varázs. Tudtam ezért leginkább én vagyok a hibás, de valahogy nem sikerült újra beindítani a dolgokat.
Megérkezése után beszéltünk, de aztán csak nagyon nehezen tudtam elérni Erikát. Mondta, hogy előadáson nem tud majd beszélni, és szeretné Klárával bejárni egész Párizst ezért részben ezt meg is értettem, de azért hiányzott. Második nap mondta, hogy kolléganője összejött valami német pasival így teljesen egyedül van folyamatosan a szobában. Ezen felbuzdulva egy elég merész ötletem támadt. Beszéltem a felettesemmel és a kollégámmal, és kivettem a hét második felét. Nem volt gond, teljesen megérettek, sőt bíztattak is. A repülőjegy viszont nagyon borsos volt. Sejtettem, hogy nem lesz olcsó, de úgy éreztem itt a nagy lehetőség, hogy felélesszük a tüzet.
Meg akartam lepni Erikát ezért a kolléganőjével beszéltem meg a dolgokat. Nagyon nehezen, de sikerült elérnem. Jelezte, neki nem gond, ha átveszem a szobában a helyét, ő úgy sincs ott soha, és mondta segít, hogy a szállodában se legyen probléma. Megadta a pontos adatokat, így a leszállás után könnyen odataláltam. Kulcsot a portán hagyta, beszéltem a portással, bár az idegen nyelvel, vannak gondjaim, ezt azért sikerült összehozni. Erika nem volt a szobában, de gondoltam az lesz a legjobb, ha itt lepem meg. Amúgy is fárasztó volt az út, ezért gondoltam letusolok és pihenek, amíg visszatér a szobába.
Fél álomban voltam, ugyan de az ajtónyitásra felébredtem. Erika jött be egy férfival, nagyon jókedvük volt. Meglepődött, szinte a lélegzete is elállt, amikor meglátott. A férfi, aki vele volt bemutatkozott és elmondta, hogy a feleségem kollégája. Nem tudtam arról, hogy többen jöttek, de hirtelen nem igazán tudtam a férfival foglalkozni, inkább a feleségem reakciója volt számomra fura. Megöleltem, a férfi elbúcsúzott és magunkra hagyott minket. Erika nagyjából ezután szólalt meg. Hangja elég szomorú volt, ez engem is eléggé elszomorított. Akadoztak a szavai, de igyekezte jelezni, azért örül nekem, csak nem számított rám. Elmeséltem miért jöttem, hogy megbeszéltem Klárával, és tudom, neki előadásai lesznek, de addig eljárok a városba és lefoglalom magam.
Elég nehéz volt a folyamatos beszélgetés. Bár korábban sem volt egy dumagép, azért ez még tőle is furcsa volt. Lehívott ebédelni, mert sejtette a reptéri kaja nem volt elég. Már épp befejeztük az étkezést, amikor megpillantottam a férfit, akit talán Zolinak hívnak, nem igazán figyeltem arra mit mond bemutatkozásnál. Mivel szemmel láthatóan minket nézett, intettem jöjjön és üljön le mellénk. Próbált szabadkozni, hogy nem akar zavarni, de magunkhoz invitáltam. Most így jobban megfigyelve Zolit, elkezdtem irigykedni. Magasabb lehetett tőlem, szélesebb volt a válla, és szemmel láthatóan sokkal sportosabb. Elmesélte, hogy orvos és nemrég dolgozik a cégnél részmunkaidőben. Beszélgettünk a konferenciáról kicsit, a városról és még a politika is szóba került. Erika szinte végig csendben volt. Ebédet befejezve elbúcsúztunk Zolitól és elmentünk várost nézni.
Nem sokat változott a helyzet városnézés közben sem. Próbáltam megérteni a helyezet, próbáltam azzal magyarázni, talán haragszik rám, mert valamilyen formán a munkája közben zavarom. Ha kérdeztem természetesen próbált úgy tenni, mint aki nem érti. Nem volt lehetőségünk túl nagy sétára, mert este még volt egy rendezvény a konferencia keretén belül. Túl sok kedvem nem volt hozzá, de Erika hívott. Nem szerette volna, ha egyedül ücsörgök a szobában, ez jól esett talán most először éreztem mióta itt vagyok, hogy figyel rám.
Viszont nem volt jó döntés lemenni. Mivel teljesen angolul ment az egész nem sokat értettem belőle. Annak idején, nyelvvizsgán nagy mákom volt, épp átcsúsztam, és az óta azt a keveset, amit akkor tudtam is elfelejtettem. Mivel a wifi jel ebben a helységben nagyon gyenge volt ezért úgy gondoltam, inkább a szobába megyek és tévézek. A teremből kilépve viszont észrevettem egy nagyon vagány uszodát. Valószínűleg már nem volt fogadó idő, de az ajtó félig nyitva volt ezért benéztem. Bár jártam már pár szállodában, ennyire puccosban még sohasem. Előkaptam a mobilt és készítettem pár képet. Bár a helység sötét volt, de az ablakból beáramló utcavilágítás és néhány kisebb lámpa világított, így még szebbnek hatott minden. Már épp indulni készültem, amikor ismerős hangot hallottam. Erika jött be Zolival. Ledöbbentem és rosszat sejtettem. Egy sötétebb részbe húzódtam és próbáltam nagyon csendben maradni.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.29 pont (48 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 deajk2008 2018. 12. 22. szombat 09:09
Leskelődni mindig jó... 8p
#9 joe013 2018. 10. 28. vasárnap 14:21
elég közepesre sikerült.....
#8 sunyilo 2018. 10. 25. csütörtök 20:54
Folytatásra érdemes.
#7 cscsu50 2018. 10. 25. csütörtök 17:50
várom a folytatást
#6 feherfabia 2018. 10. 25. csütörtök 06:41
Hát nem tudom ,jó is meg nem is!4P
#5 Andreas6 2018. 10. 25. csütörtök 05:32
Nálam jóindulattal 3 pont.
#4 veteran 2018. 10. 25. csütörtök 05:10
Nem várt fordulat,de jól elrendezte a csajt.
#3 A57L 2018. 10. 25. csütörtök 03:52
Nagyon élvezetes olvasmány,nekem tetszett.8P
#2 zoltan611230 2018. 10. 25. csütörtök 03:16
Jól kibaszot a feleségével??????
#1 Törté-Net 2018. 10. 25. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?