A+ A-

Emlékek 2. rész

Helmuth segített elfogadni az érzéseimet, önmagamat. Bűntudatom lassan csökkent, bár nem múlt el teljesen. A félelem lépett helyébe, hogy a „többiek” rájönnek ki is vagyok valójában. Ám vele biztonságba éreztem magam. Nem csak egyszerűen a testét kívántam, jó volt vele előtte vagy utána beszélgetni a jövőt tervezgetni. Megígérte, hogy alkalomadtán elvisz majd olyan helyekre, ahová melegek szoktak járni. Alig vártam. Nem feltétlenül a szex miatt, csak olyan jó érzés lett volna a saját szememmel látni, hogy „nem vagyok egyedül”. De addig is még volt egy utolsó próbatétel. Amikor behívott a bérelt lakásába tudtam, hogy eljött ez a pillanat is. Tartok tőle, de várom is. Tudni akarom milyen érzés!
Mögém lép, és átkarolja a derekamat. - Táncolj velem. Reszketően sóhajtok, majd odalépek hozzá, egyik karomat a nyakába fonom, másikat a derekához teszem gyengéden, és
Összesimulunk. Ringatózni kezdünk a zene dallamára. A szoba és benne minden, egyszerre csak eltűnik, nem marad más, mint Helmuth és a karja körülöttem. Lassan kibontja a selyem köntösöm övét, mely így szétnyílik, s már meztelen testtel simulhatok az övéhez. Egyik kezével finoman simogatni kezd, piheszerű érintéssel suhanva végig a hasam alján, mellyel majd megőrjít. A mellemet cirógatja, majd egyszerre megcsíp és a nyakamba is harap. Felkiáltok. Érintése egyszerre támadó, izgató, isteni, gerjesztő. Légzésünk felgyorsul.
Helmuth hirtelen elenged, és egész testével a falnak nyom és fenekem közé nyúlva megsimogat azon a tiltott helyen. Őrülten felizgulok. - Tetszik? - kérdi mély, búgó hangon. Hátrafordítom a fejem, hogy láthassam, amint letérdel mögém, megnyálazza az ujját, és lassú, masszírozó mozdulatok után lassan belém nyomakodik. Fáj. De egyúttal gyönyör teli is. Tiltott gyümölcs. Még egy ujjat becsúsztat, növelve a fájdalmat, a feszültséget, az élvezetet. - Tetszik, ahogy a csinos kis fenekedet ujjazom, mi? - mosolyog, rám majd ujját kihúzza, nyelvével simogat tovább. Minden nyalintás, minden döfés, minden csók újabb és újabb gyönyörhullámokat küld végig a testemen.
Úgy fal, mintha én lennék a vacsorája. Még jobban a fenekembe férkőzik, nyelve egészen elveszik bennem, a tempó hihetetlen... És mikor újra az ujjával kényeztet, szinte rám omlik az ég, és csillagokat látok. Egy szó nélkül ellépek tőle, és hozzá fordulok. Alig kapok levegőt, és minden izgatott porcikám fáj a közelgő, de még el nem ért orgazmustól. Szinte lebegek.
Elönt a forróság, amikor levetkőzik és elém áll. A farka ragyog az elő nedvektől. - Meg akarlak kóstolni - rebegem, és már végig is siklatom rajta a nyelvem. Megszopogatom a makkocska legvégét: Helmuth nyöszörög, és a nevemet motyogja. Felvonom a szemhéjam, és a szemébe fúrom a buja tekintetem, mielőtt a tenyeremben lüktető, hosszú, erektől szálkás lőcsöt tövig bekapnám. El is tüntetem a torkomban, teljesen kitölti a számat, de ez így pompás, így tökéletes: bele akarok fulladni, bele a tömény kéjbe.
Felhördül, tarkómra teszi a kezét, hogy mélyebben szívjam magamba. Durván, gyors ütemben nyomakodik előre. Szemem könnybe lábad, mert igyekszem nem öklendezni. Végül zihálva elhátrálok, kézfejemmel megtörlöm a számat, és kicsit kifújom magam. Hirtelen átfordít a hasamra, és hátulról meglökdös. - Gyere, kicsim, dugjunk végre! - Megmarkolja a fenekem, és rácsap. Egyszer, kétszer, háromszor, aztán széthúzza a két gerezdet. Farkát odaigazítja, éppen csak a hegyét mártja belém, hogy rimánkodjak... Ó, istenem, ez az! Összeborzongok, és lehunyom a szemem. - Hatolj belém. - nyögtem
Körkörösen kezdett nyalogatni, aztán néha behatolt a nyelvével, én pedig vonaglottam, amennyire csak tudtam, miközben a lepedőre már fehér cseppek hullnak rángatózó péniszemből. Hang nem jön ki a torkomon, csak nyüszítek. Amikor felnézek láttam, hogy valamilyen áttetsző krémmel kenni be a farkát, majd mélyen lehajtja a fejét, és csókokkal hinti teli a hátam, miközben hímtagja lassan belém hatol.
Felnyögök, magam sem tudom, hogy fájdalomtól-e, vagy inkább kéjes önkívületemben. Nem számít. Farka ki-be csusszan. Először lassan, de annál alaposabban.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.3 pont (30 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 Aki1973
2018. 08. 18. szombat 11:26
Szerintem nagyon jó! Folytasd! Válaszolok rá!
#4 cscsu50
2018. 08. 16. csütörtök 05:20
kemény homo Válaszolok rá!
#3 veteran
2018. 08. 16. csütörtök 04:59
Továbbra is értéktelen. Válaszolok rá!
#2 A57L
2018. 08. 16. csütörtök 04:28
Három nulla. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2018. 08. 16. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!