A+ A-

Emlékek 1. rész

Még elég kicsi voltam, amikor először hallottam azt a kifejezést, hogy buzi. Apám jelentette ki, hogy nem veszi fel azt a halványlila színű inget, amit anyám kikészített neki, mert „olyan buzis”. A következő alkalom, amelyre emlékszem az a barátomhoz kapcsolódott. Dávid nem messze lakott tőlünk, és bár két évvel idősebb volt, mint én, átjártam, hozzá, hogy egy megmagyarázzam/megoldjam helyette a matek példáit. Ezzel mindketten jól jártunk: neki meglett a házija én egy zsebpénzhez jutottam és használhattam azt a rengeteg kütyüjét és játékát, melyeket a szülei megvásároltak neki. Ő tanított meg cigizni, megmutatta hogyan kell ledönteni egy shot-ot, és olyan filmeket néztünk meg együtt, melyekre még száz évek koromban is emlékezni fogok. Voltak persze fura ötletei is, például meztelenül ültünk be a jacuzzijukba, néha megdicsért, hogy milyen jól nézek ki, amikor elmentem mindig megölelt, de ezek nem tűntek olyan kellemetlennek. Sőt. Idővel, ha ő nem mozdult én szorítottam magamhoz szikár testét. Majd váratlanul eltűnt. A suliban azt pletykálták, hogy elköltöztek, mert kiderült, róla, hogy buzi. Ez megdöbbentett. Ekkor már persze tudtam mit jelent ez a szó, de valahogy olyan távolinak tűnt, mint mondjuk Las Vegas. Tudom, hogy létezik, de semmi esélyem sincs, hogy elszabadulva világvégi falucskámból eljussak oda.
Újra egyedül maradtam, és ahogy teltek - múltak a hetek egyre jobban hiányzott. Álmaimban ő is megjelent és néha olyanokat csináltunk egymással, mint a filmjeiben láttam. Azok is hiányoztak. Akkoriban hozzánk még nem jutott el a mindenható internet, de ha lett is volna a szüleim úgyse fizettek volna érte.
Szerencsémre hirtelen újra minden megváltozott. Egy forró nyári nap hazafelé baktattam a poros országúton - addig bámészkodtam az egyik számítógépes boltba, míg lekéstem a buszt - amikor vad fékcsikorgás közepette megállt előttem egy autó.
- Helló fiatalember - ereszkedett le a sötét ablaküveg - ne vigyelek haza?
- Köszi, de … - kezdtem, de a sofőr félbeszakított.
- Ne félj, már megebédeltem! - vigyorgott. - Vagy annyira szeretsz ebbe a kánikulába gyalogolni?
- Ok - bólintottam.
A légkondis Mercedes belsejébe olyan luxus fogadott, melyet eddig csak filmekben láttam. Kényelmes bőrülések, mahagóni borítás a műszerfalon és minden más, mi szem szájnak ingere. Helmuth, mert így hívták, megtermett, apámnál biztos öregebb pasi volt, de jól tartotta magát. Világoskék selyeminget és drapp rövidnadrágot viselt. Ez utóbbi mintha szűkebb lett volna a kelleténél, mert igencsak ráfeszült a farkára. Talán alsónadrágot sem visel! - villant át az agyamon, majd gyorsan elkaptam a tekintetemet róla és az utat kezdtem bámulni. Baromi jó beszélőkéje volt, és oly ügyesen kérdezgetett, hogy mire megérkeztünk, szinte mindent tudott rólam. Mikor kiszálltam megfogta kezem:
- Még talizunk valamikor?
- Hát - mosolyodtam el - hétfőn majd megint haza kell jönnöm a suliból.
- Aha - nevetett - nem szeretsz strandra járni? Voltál már a ….-i akvaparkba?
- Nem … habogtam … de az nagyon messze van.
- Ezzel az autóval legfeljebb egy óra. Eljössz velem holnap?
- A szüleim …
- Ök. se kell, mindent tudjanak - vigyorgott.
- Jó. Majd hazudok nekik valamit. Hánykor találkozunk?
- Reggel hétkor érted jövök az elágazáshoz..
- Várlak.
Másnap már félórával hamarább ott dekkoltam. Ő pontosan érkezett. Amikor beültem mellé megveregette a combomat.
- Hoztam neked fürdőnacit is. - Nyomot kezembe egy zacskót. - Remélem jó lesz.
- De van rajtam - hökkentem meg.
- Ne viccel! - Keményedett meg váratlanul a hangja - Ahová mi megyünk, oda nem csórók járnak. Legyen rajtad is normális márkás cucc. Próbáld fel!
A szatyorban egy halvány rózsaszín selyeming, rövidnadrág és egy sötétvörös fürdőnadrág volt. Elsőre kicsinek tűnt, de nem mertem megmondani neki. Féltem, hogy visszafordulunk. Nagy nehezen felrángattam, szűk volt, de mégis sokkal jobban éreztem magam benne, mint a régibe.
- Jól áll rajtad - nézet rám elismerően - illik ez a szín a napbarnított bőrödhöz.
Miközben a ruhákkal vacakoltam az egyik árcédula megvágta az ujjam. Váratlanul felém nyúlt és megfogta a kezem. Bőrkeményedéses, nagy és erős keze érintése gyengéd volt. Felemelte és a tenyerembe csókolt. Az ajka puhán érintette a bőröm, lélegzete meleg volt. Megroggyant a térdem, amikor a másik kezemet is megfogta és megcsókolta. Óvatosan, úgy, hogy a lábam között forróság kezdett lüktetni. Az ajkán ott csillogott a vérem, amikor elvette a kezemről a száját. - Soha ne érezd magad rosszul, ha olyasmit csinálsz, ami örömet okoz - mondta mély, meleg hangon. Mire megérkeztünk már nem érdekelt mennyivel öregebb, mint én, úgy tűnt új barátra leltem, akivel bármit megbeszélhettek.
A strand csodálatos volt. Mindent kipróbáltunk és ő mindvégig mellettem volt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.12 pont (42 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 Aki1973
2018. 08. 18. szombat 11:31
Egész jó kis történet! Válaszolok rá!
#4 cscsu50
2018. 08. 16. csütörtök 00:24
közepes heti homo. Válaszolok rá!
#3 veteran
2018. 08. 14. kedd 04:52
Jó írás,de akkor is csak homo. Válaszolok rá!
#2 A57L
2018. 08. 14. kedd 04:06
A szokásos közepes heti homo. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2018. 08. 14. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!