A+ A-

A kis nyuszi

Kezdeném a legelején. Egy 18 éves szegedi srác vagyok. A tinédzserkoromat eddig leginkább csak olyan dolgokkal töltöttem el, amit sose gondoltam volna.. régen azt hittem ilyenkorra lesz melóm, barátnőm, aki még csodák csodájára szeretni is fog, no meg valami jóképű helyes srác leszek, kisportolt, minden a helyén... szóval egy kis édes álomkép, na.
De épp minden az ellenkezője lett, (ki hitte volna?) se barátnő, se munka, de még csak jóképű sem vagyok. Természetesen csak magamat hibáztathatom, a rinyálással már egy ideje felhagytam, mert tudtam, hogy nincs értelme hisztizni, mint egy 5 éves, aki nem kapja meg a csokiját. Magamnak kellett megtenni a lépéseket a céljaim felé, ezt senki sem teheti meg helyettem.
Nem olyan régen költöztünk be a városba, de ez a város mindig is tetszett, nem mint az a falu, ahol felnőttem, borzalmas volt. Gondolom ti is tudjátok, a tipikus pletykafészek, öregasszonyok akik élő kameraként szolgálnak, ez a való világ, amit ők játszanak a fejükben, nem az, ami a TV-ben megy.
Na szóval, a költözés szépen meg is volt, lassacskán be is illeszkedtünk az új közegbe.. jól van több a lehetőség is, mint egy hétköznapi faluban. Így hát volt is kedvem meló után nézni, és egyebek.., sétálni, kicsit tornázni, csak kisebb dolgok, hogy lemenjen vagy fél tonna rólam. És igen, az utolsó gebasz, még kövér is vagyok. Persze annyiból örültem ennek, hogy az emberek java része el is került, a szemembe se mertek nézni, mert valahogy tényleg olyan sorozatgyilkos fejem van, és azt hiszik hogy valami Olasz maffiózó fia vagyok, vagy valami, nevetséges, már-már a kézcsókokat és a kalapemelgetéseket várom. Ennyiből persze jó volt, amúgy sem vagyok egy nagyon beszédes típus idegenek felé, örültem, hogy kerülhettem a kontaktust. Persze félreértés ne essék, egyáltalán nem vagyok agresszív. Sőt...
Persze ennek az egésznek a hátulütője tényleg az volt, hogy így a lányok sem mertek közeledni felém, a legkisebb mértékig sem.. vagy ha meg is nézett 1-1 leányzó, azt annak tudtam be, hogy tuti csak hallucinálok, vagy undorból, vagy csak simán bátor ember.
Mindig is feketébe öltöztem, és csak a sötétben voltam elememben.. lehet, hogy már csak simán egy beidegződés, de valahogy a sötét megnyugtatott. Sötétebb farmer, Sötét ing, sötét acélbetétes bakancs. Nem vagyok rokker, vagy valami, bár furcsamód a hajam is növesztem... hmm... lényegtelen. Nappal ez a félelem kölcsönös volt, este, inkább csak elememben voltam, pörögtem, magabiztosan lépkedtem, olyankor jól éreztem magam.
Szóval.. lényegében csak teltek, teltek a napok. Legtöbbször csak gépeztem, már magamban inkább cölibátust kötöttem, inkább nem is foglalkozom a lányokkal, mert csak feleslegesen izgulok azon, hogy míg mások nagykanállal eszik az élvezeteket ilyen fiatalon mint én, nekem csak a mindig a szexbe beleegyező, és egy szót sem szóló, Marok Marcsi jutott naponta, bár egy idő után nagyon unalmassá, és sablonossá tud válni az egész.
Így teltek a napok, faszverés, gépezés, olvasás, zene, játék, tv, etc. Monoton, végtelenítve.
Így aztán egyik nap gondoltam elkezdek sétálni végig a sugárúton, napi 5km, csak nem tesz rosszat, meg próbálok egészségesebben enni, hátha... ha már csak a tökömet vakargatom naphosszat, tennem is kellene valamit.. telt is az idő, egy pár hét alatt le is ment 7-8kg, holott nem kínoztam magam fogyókúrákkal, mint amit a kis pipaszár leányzók művelnek a saját testükkel, egyszerűen undorító. Tuti hogy valamit nagyon rosszul csinálnak, ha állandóan fogyóznak, ott valami pszichikai okok is lehetnek, de ilyenkor valóban nem értem a logikát, hiszen tökéletes alakjuk van, szép kerek fenék, minden srác megnézi a legtöbbet, és mégis csak salátán élnek. Néha viccesen elgondolkodom, hogyha nem esznek húst sose, tuti ezek úgy cuppannának a dákóra mint az éhes ponty a kövér, szaftos kukacra.
Persze amúgy gondolkodtam ám prostituálton is... de... még a prosti is lekoptatott. Esküszöm. Felhívtak, egy 28 éves hölgy volt, nagyon szép, nagy mellekkel, kerek popóval, és az is fix, hogy fél perc után egy kisebb vízesést zúdítottam volna rá, ha kezelésbe vesz. Szóval, felhívtam, végülis megtudtam hogy ezen a sugárúton munkálkodik, ahol én is lakom, de csak hebegtem habogtam, egyszerűen még ehhez is kevés volt az önbizalmam, hát még a lányoknál.. röhej.. Szépen le is koptatott, persze kedvesen, de vettem a lapot. Életem legjobb élményeit is a piának köszönhetem. Nem kell semmi komolyabbra gondolni, egyszerű tapizások, és kész.. de ezeket az élményeket is egy külön kis szekcióba mentettem a fejemben, hogy még véletlenül se keveredjen össze semmivel.. olyan volt nekem mint a „drágasszááág”.
Volt egy komolyabb is, de nem lett végülis semmi.. tulajdonképpen csak az volt, hogy megbeszéltem egy leányzóval, egy kanos pillanatomban hogy 5 ezerért és egy doboz cigiért lepippant. Oké.. amikor olvastam az üzenetet, ahogy felajánlja, szó szerint remegtem, vacogtam.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.17 pont (63 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 deajk2008
2019. 01. 13. vasárnap 11:22
Nekem tetszett és még a hossza is jó 9p Válaszolok rá!
#11 fiesta14
2018. 08. 8. szerda 13:53
Kevés a szex, de az írás jó, történet jó, és jó lehet a folytatás is. várom Válaszolok rá!
#10 Almoska5
2018. 08. 7. kedd 23:42
Eszeveszetten "bájosan" van megírva!!! Nekem rettenetesen tetszett. Csak a nő tudnak ilyen gyönyörűen írni....

Várom a folytatást. Válaszolok rá!
#9 veteran
2018. 08. 7. kedd 16:19
tetszett.Hihető történet még ha vontatott is. Válaszolok rá!
#8 Lemon Orange
2018. 08. 5. vasárnap 23:08
Kedves Salambard!
Szerethető történetet írtál.
Várom a 'másik' történetet is, remélem az is lesz ilyen jó! Válaszolok rá!
#7 Bandris88
2018. 08. 3. péntek 22:08
Nekem tetszett, simán átjött belőle egy 18éves nagydarab, kissé mamlasz srác képe. Válaszolok rá!
#6 cscsu50
2018. 08. 3. péntek 17:10
Közepes tele önsajnálattal. Válaszolok rá!
#5 listike
2018. 08. 3. péntek 13:32
Nagyon tele van önsajnálattal. Válaszolok rá!
#4 Andreas6
2018. 08. 3. péntek 07:10
Én szeretem, ha van kerettörténet, de jóból is megárt a sok. Amúgy tetszett. Az itteni társaságból meg kilógsz, mert tudsz helyesen írni! Válaszolok rá!
#3 feherfabia
2018. 08. 3. péntek 06:34
Közepes! Kicsit vontatott! Válaszolok rá!
#2 A57L
2018. 08. 3. péntek 04:14
5 pontos. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2018. 08. 3. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!