A+ A-

Unokabátyám és én - A tesi tanár

Ez egy teljesen kitalált történet az előző részhez ami szintén kitalált.
Mivel nevet nem írtam a főszereplőnek így legyen Adrián.
Talán legtöbben arra számítotok, hogy Gáborbával történt meg az együttlét elöbb de a testnevelés tanárom Ákos hamarabb lépett. Így most azt mesélem el hogyan történt ez az esett.
Nos eltelt már egy hét is a Tomival való lebukásom óta, azóta anyum többször segített kettesben lenni vele, ami sok szopás illetve anált követett amit főleg imádok.
Anyummal vettünk férfi tangákat, nagyon sexy darabokat jobban már csak azt hordok, max ha tesi óra van az iskolában akkor aznap húzok fel fecskét ami nem a sima régi fehér, hanem szintén ebay és társai oldalakról való modernebb fajta.
Tomi imádta is ha tangában vagyok nagyon be tudott gerjedni a popsimra és a szörtelen testemre. Egy éve már, hogy edzek popsira meg minden másra, de nem kigyúrt izmos állat akarok lenni csak szálkás.
De kezdjünk is neki a diák tanár élménynek.
Mint minden reggel most is utáltam suliba járni, kivéve Ákosa tanárom miatt és egy pár igen jó barátom akikkel tartottuk egymásban a lelket, hogy már kibírjuk csak két hét és nyári szünet. A hülye ébresztőt ennek ellenére kivágnám, ez a reggel hatkor menő busz egyszerűen utálom.
Mivel ma lessz testnevelés de tegnap futás közben kapott egy kis ficamot a bokám, így tangát húzok fel, egy neonos pink tangát amit imádok is, najó melyiket nem, ez egy fétishem.
Nyár van meleg egy kis feszülősebb farmar térdnadrágot ami inkább combnadrág. Fellülre egy izompoló a kicsit lógósabb fajta nem feszülős. Nah cipő kaja bepakolás és már mentem is a buszhoz. Kicsit fáj a ficamtól a lábam. Az út felénél be ér haverom kézfogás és együtt tovább. Beszélgetünk 5 perc és ott vagyunk nincs meszse kb 15 perc a busz otthonról. Ami érdekes mostanában mondja, hogy egyre jobban nézek ki kezd látszani az egy évi igaz némi kihagyással de edzés eredménye. Balázsnak hívják.
Kissé mintha néha úgy érezném direkt lassít vissza kicsit, hogy nézze a fenekem de lehet csak képzelődöm nem volt eddig semmi jel arra, hogy szeretné kipróbálni fiúval.
Nah megérkeztünk buszra fel irány suli, a buszon mindig annyira bizserega segglyukam a rezgésektől és döcögésektől, hogy szinte majd felrobban a farkam olyan kemény. Buszról le irány a suli.
Térjünk is rá a tesi órára vagy is inkább a tesi tanárra hmm Ákos 34-éves izmos jóképű, magas mondjuk 195cm kék szemek, nem tudom hányan szeretik a Ps4 játékokat de van egy játék Uncharted 1,2,3,4 - és abból Nathan Drake akire anynira hasonlít és nekem nagyon bejön. Így tudnám legjobban jellemezni, utána nézhettek.
Nagyon jóban is vagyunk engedi, hogy tegezzem ha ketten beszélgetünk . Nagyon egy hullámhosszon vagyunk ha bármiről bezsélünk életről, filmről valamiről teljesen szinte azonos véleményen vagyunk. Na meg a sok titkos udvarlásnak kezd megjönni a hatása, mert már a sexről is beszélgettünk.
Nos mivel ma lábam nem jó és még jó pár napig be lessz fáslizva így csak ülök és nézek, illetve őt nézem ahogy tanít. Az a jó segg istenem olyan formás abban a rövidnaciban is ami amúgy nem túl feszülős. Majd szétrobban farkam úgy kívánom a számban érezni az ővét, ami még nem tudom mekkora de tuti hatalmas. Popsimba engedni és keféljen mint egy tüzelő szukát. Huh basszus ezekre a gondolatokra már tényleg nem bírom ki és kimentem a WC-be hogy kiverjem. Becsukom az ajtót még úgy is van 40-perc és míg fociznak úgysem jönn be senki.
Naci le tangából ki a farkam, és szépen lassan verem egyik kezemmel falnak támaszkodom. A kis pink tangám jól bevág imádom ahogy lyukamnak feszűl már nagyon forró a lyukam.
Szinte meg feletkeztem magamról.
Egyszercsak valaki megfogja a fenekem úgy meg ijedtem, hogy majdnem elestem ha nem tart meg. Na ki az Ákos! Szívem majd ki esik a helyéről úgy ver.
- Ákos - Nyugi gyönyörűm csak én vagyok semmi baj nincs én bezártam a külső ajtót nem jönnek be úgy is kint vannak.
De én én én..
Csak dadogtam egyszerűen majd oda fagytam de olyan finoman simogatta.
-Ákos - Nagyon sexy a kis tangád fúú ezt mindig elviselném a popsidon, és szép a farkincád már most jó nagy.
Már kicsit megnyugodtam és a simogatás is tettea hatást.
-Ákos - Erre vártam már édes mikor ma bejöttél ebbena ruciban nem bírtam már magammal, és jól tudom te is ezt akarod.
- Igen Ákos nagyon kívánlak már azt hittem nem veszed a jeleket. :)
Levette a felsőm és kezeimet neki rakta a falnak hogy támaszkodjak, elkezdett csókolni hátam nyakam én meg csak nyögtem farkam szinte mint egy vasrúd olyan kemény lett. Azért a szitu sem volt semmi mert hiába zárt ajtó van, és ha tanár jön valamiért és szintén van kulcsa és benyit. De erre az elmélkedésre nem igen volt időm. Megfogta már a farkincám és elkezdte finoman huzogatni.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.72 pont (32 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 Aki1973
2018. 07. 26. csütörtök 16:16
Szerintem annak ellenére jó, hogy kicsit furcsán indul és egy enyhe durvaság is van benne. Folytasd! Válaszolok rá!
#5 Hahaha
2018. 07. 19. csütörtök 10:53
Gyengére sikeredett. Válaszolok rá!
#4 cscsu50
2018. 07. 19. csütörtök 07:22
nem jött be Válaszolok rá!
#3 A57L
2018. 07. 19. csütörtök 04:53
Szerintem sem és durva is. Válaszolok rá!
#2 veteran
2018. 07. 19. csütörtök 04:28
Nem nagy szám. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2018. 07. 19. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!