A+ A-

Erős gyengédség

Tominak vannak furcsa emlékei az apjával. Akkoriban minden természetesnek tűnt, de utólag belegondolva lehet, hogy nem mindig az történt, mint amit akkor gondolt. Kilenc éves korában a szülei elváltak. Ő az apjával maradt. Egy alkalommal – először az anyja helyett – az apjának szólt, hogy szorulása van. Letolt gatyával, hassal az asztalra kellett feküdnie. Az apa nem mondta meg mit csinál, de Tomi érezte, hogy jó alaposan bekenik a feneke lyukát valami krémmel, aztán be is nyúlnak oda. Érezte bensejében a vájkálást és a tapogatózást, végül a széklete erőlködés nélkül kicsusszant. De a dolog mégsem itt ért véget, még egy adag behatolás következett, ráadásul most valami vastagabbat érzett…
Tavasz vége felé jártunk, az idő kezdett meleg lenni. A nyolcadik osztályos Tomi jött haza az iskolából. Pólóban volt és rövidnadrágban. A táskáját egy hanyag mozdulattal ledobta az előszobában, ivott valamit, és az apja szobájához ment, aki otthonról dolgozott. Ott ült most is a számítógép előtt, egyszerű fehér trikót viselt. Nagy darab férfi létére jelentős mennyiségű izomzat domborult testén, de nem volt mentes a zsírtól sem.
- Szia, apa!
- Szervusz, fiam! Mi volt ma az iskolában? - kérdezte meg sem fordulva.
- Semmi. Még házit sem adtak.
Tomi odalépett az apjához, és hátulról átkarolta.
- Apa, inkább velem foglalkozz! Folyton csak a képernyőt bámulod!
- Rendben van, figyelek rád, csak még gyorsan lezárom a munkamenetet.
Az apa nem váratta meg a fiát, hamarosan összecsukta a notebookot, majd fölállt és adott egy rendes ölelést a fiúnak.
- Hiányoztál! - hangzott a szokatlanul sebezhető vallomás a kamasz szájából.
- Te is hiányoztál nekem! No, de várj egy kicsit! Le kell vennem ezt a trikót, olyan meleg van!
Így is tett. Tomit a jól ismert, férfias felsőtest látványa fogadta. A mellbimbókban fémszínű, vastag, „c” formájú piercingek voltak, amik a végeiknél kis gömböcskékben végződtek.
- Vedd le te is a pólódat! - förmedt rá hirtelen. - Bele fogsz sülni!
Tomi kissé csodálkozott, mert hőség éppen nem volt, de azért szó nélkül engedelmeskedett. Féloldalasan odabújt apjához. Ahogy fedetlen melle hozzáért az apja oldalához, egy kellemes bizsergés futott rajta végig. Jobb kezével végigsimította a szőrös mellet, majd az egyik mellbimbóban lógó testékszert kezdte babrálni.
- Szeretem a piercingedet! - mondta.
- Miért tetszik?
Tomi kicsit zavarba jött. Nem akarta nyíltan kimondani, amit gondolt.
- Hát, nem mindenkinek van ilyen vagány apukája… de te menő vagy! - vágta ki magát. Az apa nevetett, a fiú is elmosolyodott.
- Nincs neked mostanában szorulásod? - kérdezte a férfi, miközben a fia hátát simogatta.
- De, van! Szorulásom van! Segítesz?
Az apa kihúzott egy fiókot, abból elővett egy kulcsot. Kézen fogva húzni kezdte a fiút, és csak ennyit mondott:
- Gyere!
Lementek a pincébe, aminek vastag ajtaját a kulcs nyitotta. Ahogy beléptek, az apa bezárta maguk mögött az ajtót. Tomi jól tudta, mi a dolga. Levetkőzött. Nem vonult félre, sőt, apjával szemben állva tolta le alsógatyáját. A fejlődésben lévő fütyköse játékosan fittyent elő a boxer alól. Volt a helyiségben egy masszázságy. Fölfeküdt rá hassal a csípőjéig, a lábai szabadon lógtak. Izgatott volt a várható események miatt, alfelének puha domborulatai meg-megremegtek.
- Én nagyfiam! - hallotta háta mögül. - Milyen szép nagyfiam van! Mondták már, hogy gyönyörű vagy?
Tomi széles, markos tenyerek érintését érezte a combjain. A kezek följebb csúsztak, és óvatosan széjjelhúzták farpofáit. Valami hideg, nedveset érzett a kettő között. Az ujjak szétkenték a síkosítót, és finoman cirógatták a lyuk peremét. Kellemes érzés volt, egészen ellazult. A záróizmok kezdtek megoldódni, és – hopp! – egy ujj már bent is volt! Először csak a bejárat környékét tapogatta végig, aztán egyre beljebb hatolt, míg a középső ujj teljesen el nem tűnt a fiú hátsójában. Izgalommal vegyes borzongással gondolt bele, hogy bizony most mélyen benyúltak a legintimebb testnyílásába.
- Nem találom. Megnézzem beljebb?
- Igen, menj mélyebbre, hátha ott lesz!
- Rendben. Akkor kitágítalak, hogy jobban beférjek.
- Jó!
Az apa kent még egy kis síkosítót, és ujjazni kezdett. Amikor a középső ujj már könnyen siklott ki-be, akkor becsúsztatott még egy ujjat a bent lévő mellé. Két ujjal is megdolgozta egy kicsit, aztán eszközt vett elő. Egy fenékdugó volt az, amihez egy csövön keresztül egy marokpumpa csatlakozott. Tomi érezte, hogy most valami nagyobb dolog tör utat magának, ahogy a dugó belé hatolt. Aztán kihátrált. Behatolt. Megint bement. Kijött. És ismét. Mámorító érzés fogta el, önkéntelenül felnyögött.
Szuszogó hang hallatszott – az apa fújt néhányat a pumpával, a dugó feje megdagadt. Az ánusz hatalmas, kitátott szájként tágult ki, ahogy a nagyra fújt játékszer áthaladt rajta, szinte felfalta azt. Kissé visszazárt, amikor a dugasznak csak az alsó, keskenyebb része lógott ki.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.96 pont (23 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 Carl Svensen
2018. 06. 14. csütörtök 15:03
Kérlek adjatok építő kritikát! Meg valami irodalmi-alkotóművészi hozzáállást, kérlek! Kerek egész volt-e a történet? Természetes hatású volt-e a megfogalmazás? Volt-e benne bármi, ami kizökkentett? Könnyű volt magad elé képzelni az eseményeket? Okozott bármi hiányérzetet? Igyekeztem jól felépíteni a művet. Lehetett érzékelni a fokozódó intenzitást? Mit gondoltok a szóhasználatomról? Feltűnt-e, hogy rengeteg különböző szinonímát használtam a férfi nemzőszervre? Stb. stb... Válaszolok rá!
#5 Carl Svensen
2018. 06. 14. csütörtök 14:54
Kedves hozzászólók! A homoerotika nagyon tág fogalom, rengeteg irányzata, válfaja van, és ezek más és más közönségnek szólnak. Teljesen természetes, hogy egy adott írásra sokaknak az a reakciója, hogy "nem a világom", ezzel nem megyek sokra. Ne értsetek félre, nem vagyok megbántva, csak ezzel nem közöltetek semmi lényegeset. Válaszolok rá!
#4 cscsu50
2018. 06. 10. vasárnap 23:22
nem a világom Válaszolok rá!
#3 Liloka
2018. 06. 9. szombat 16:16
Szerintem egy kicsit undoritó volt... pedig szeretem a homo dolgokat. Válaszolok rá!
#2 A57L
2018. 06. 7. csütörtök 04:36
A homo nem a világom,de elolvastam. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2018. 06. 7. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!