A+ A-

Dilibogyók

nem túl választékos, még csak az első rész
Elég sok kitalált történet kering ezeken az oldalakon, én viszont egy valós történetet osztok meg veletek.
Apám elhagyott minket, disszidált, amikor 9 éves voltam, egyedül maradtam anyámmal. A Terézvárosban laktunk, a harmadikon egy lakásban, ide rendszeresen felhallatszott az út zaja. Anyámnak nem volt tartós kapcsolata azóta sem, néha jött föl egy-egy férfi, illetve ő aludt valakinél. Ilyenkor éjjel kijöttem a nappaliba, tévét be, szexfilmcsatornára át, és gondolhatjátok, mit csináltam. Először 1991-ben maszturbáltam, 12 évesen véletlen jöttem rá, hogyan kell. Ebben az évben hallottam azt is anyámtól, hogy zsidók vagyunk. (Nem kell zsidózni!) Nem is nagyon foglalkoztam vele, legközelebb 3 év múlva került elő komolyabban. 1994 októberében járunk, amikor az eset történt, de már nyáron is mondogatta anyám, hogy be kellene feküdnöm a kórházba, körülmetélésre.
- Az én faszomon ne legyél vallásos, eddig se tartottunk semmit belőle. - mondtam.
Összesen egyszer voltunk zsinagógában, meg egyszer ettünk péntek este a többiekkel, szóval tényleg nem érdekelt minket. Innentől kezdve berágtam az egész vallásos katyvaszra, főleg mert féltettem a kukimat a tortúrától. Aznap este kétszer is kivertem, kihasználtam a fitymám nyújtotta élvezeteket rendesen. De anyámmal megromlott a viszony, napokig nem is beszéltünk egymással. Furcsa lett, frusztráltabb idegesebb. Majd egy hétre az eset után megtörtént, amire nem gondoltam volna.
Épp elaludni készültem, már feküdtem az ágyban, villany lekapcsolva, amikor bejön a szobámba anyám, feldúlva, még sohase láttam ilyennek.
- Mit gondolsz, ki vagyok én neked, te szarcsimbók? - mivan? - gondoltam- ez hülye.
- Nem azért szenvedtem veled, hogy most hálátlan légy! - folytatta, szinte habzott a szája, - belekapaszkodott a hajamba és húzni kezdte.
- Hülye vagy? - kérdeztem, de már egy pofon képében meg is kaptam a választ
- Na, gyere ide, te hálátlan kölök, most majd megtanulod... - mondta és a rózsaszín hálóingje alól lehúzta a bugyit.
A fejem elé térdelt és odahúzta az arcomat a pinájához.
- Ezt szagold meg... tetszik? ... innen jöttél ki. - Ekkor éreztem először punciillatot.
- Nyaljad! - szólított fel, szinte a számra ült, miközben a hajamat húzta magához. Hirtelen nem tudtam mit csinálni, elkezdtem mozgatni a nyelvemet, éreztem a sós ízt, ami a pinájából jött. Kb 20 percig nyaltam folyamatosan, lassan elengedte a hajamat is, majd a végén összeszorította a combjával a fejem (később tudtam meg, hogy ekkor mennek el a nők) majd leszállt rólam és kiment a szobámból. A nyelvem nagyon elfáradt, punciszagú lett az egész arcom. Azon az éjjel nem aludtam, másnap is a hatása alatt voltam az eseményeknek. Nem sírtam, de nem is örültem, fel se fogtam, csak néztem ki a fejemből. Mondanom se kell, hogy a másnapi matekdolgozat egyes lett. Ez volt életem első és utolsó egyes matekdogája. Másnap hazajön anyám este - a minisztériumban dolgozott - és emlékszem, még én féltem tőle. Eszembe se jutott, hogy a rendőrségre menjek zaklatásért feljelentést tenni. Egész este nem szóltam hozzá, nem mertem. Este lefeküdtem, bejött a szobámba, és megsimogatatta a hajamat, majd kiment. Még adós vagyok anyám leírásával: akkor 47 éves volt, 168 centi kb 68 kiló fekete váll fölött érő haj kissé rekedtes hang, kerek arc. Szóval nem volt egy bombázó, de én addig szerettem. Nagyon hasonlított Hankiss Ágnesre.
Lassan kezdett az idő multával rendeződni a kapcsolatunk, de majd egy hónap múlva megtörtént másodjára is. Ez még brutálisabb volt, de már nem viselt meg annyira. A nappaliban cigizett a kanapén (a konyhában gyújtott csak rá egyébként) és látszott rajta, hogy be van rúgva. A tévében pedig pornófilm ment, amit videóról nézett. Meglepődtem, mert bár én is láttam egy-két pornófilmet, azok 11 után voltak a kábelen. (Teréz körúton laktunk). Nem tudom, honnan szerezte, ezt az oldalát nem ismertem. Szóval ott ült a kanapé szélén részegen:
- Gyere ide, és nyalj ki - mondta egy szál blúzban épp szétterpesztve a lábát. Én szó nélkül odamentem, és elkezdtem a már megismert mozdulatokkal kényeztetni. Egy percig sem gondoltam, hogy ez jó, vagy rossz. Aztán egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy nem nyög, hanem, ütemesen lélegzik. Elaludt. Felemelkedtem, és bevillant: most simán betehetném a lompost a pinájába, mert ez ágaskodott, főleg, hogy közben ment a tévéből az aláfestés. De tiszteletből-e vagy undorból inkább otthagytam, kivettem az elaludt csikket a kezéből, rányitottam az ablakot, majd betakaratlanul otthagytam. Bezárkóztam a szobámba feltekertem a fűtést.
Másnap reggel 6 körül arra ébredtem, hogy anyám rettenetesen köhög, prüszköl. Bejött a szobámba, de már akkor is volt benne reggeli löket, nem a tegnapi maradványa szólt belőle: --- Te hagytál ott a hidegben -köhögött egy hatalmasat - te büdös kölök, azzal megindult felém, és elkezdett ütni. Én meg akkor ébredtem épp, a takarót magam elé tartva védekeztem. Így nem fájt.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6 pont (104 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 vakon54 2017. 09. 5. kedd 15:43
Nemojan rossz ez.
#6 A57L 2015. 05. 24. vasárnap 07:08
Nem olyan rossz.
#5 Bikmakkocska 2013. 09. 19. csütörtök 20:20
Borzasztó. Aztán a zsidók nem ünnepelnek karácsonyt.
#4 gerontofil 2011. 12. 27. kedd 20:27
Nekem bejött!Kissé gyenge az írás,de az alapötlet jó! Imádom az ilyen perverz idősebb Nőket!8 pont
#3 v-ir-a 2011. 12. 16. péntek 23:29
ha ez igaz, akkor elég sanyarú sorsod volt, ha kamu, annak elég szar
#2 gyuri0926 2011. 12. 16. péntek 07:28
Probálkozz , lehet ez még jó is akár .
#1 Törté-Net 2011. 12. 16. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?