A+ A-

Linda és Tom

Fordítás
Egy éjszaka sörözni voltunk az egyik kollegámmal. Tom ugyanannyi éves volt mint én és veszettül jóképü;szőke, kék szemek, fantasztikus izmok és nagy farok.
Igen, ezt már tudtam mivel régen, hogy is mondjam, néha előfordult hogy egymás előtt vertük ki a farkunkat és be is segítettünk egymásnak, de semmi több.
Nos a lényeg az hogy együtt voltunk azon az éjszakán is, az egyik szórakozóhelyről a másikra jártunk és nemcsoda hogy mire hazaértünk (Tom nálunk lakott amíg a városban tartózkodott) eléggé fejünkbe szállt az alkohol.
Valószínüleg a feleségem lehetett a legjobban becsiccsentve közülünk, mert mikor lerogytunk a kanapéra odafordult Tomhoz:
- Nos Tommy megengeded Philnek(azaz nekem) hogy kiverje a farkadat?
Rohadtul meglepődtem. Habár mind a hárman tudtuk hogy Tom és én bi beállitottságúak vagyunk, azért nem hittem volna hogy a nejem csak úgy szóba fogja hozni. Valószínűleg az alkohol hatására let ennyire felszabadult és ennyire bátor.
Aztán még jobban megdöbbentem mikor meghallottam Tom válaszát:
- Csak ha ő is akarja.
Igazából már eljátszottam néha ezzel a gondolattal, de hogy ténylegesen, arra sohasem gondoltam. Azért be kell vallanom hogy nagyon izgatóan hangzott az ötlet.
Gyors pillantást vetettem Tomra, aki már levetkőzött és az alsónadrágjánlévő dudor arról tanúskodott hogy ez az elképesztő ötlet őt sem hagyta hidegen. Ettől a látványtól a régi emlékek jöttek elő és éreztem hogy az én péniszem is megkeményedik. Végül csak annyit mondtam
- Persze.
Ekkor feleségem átvette az irányítást. Megragadta a nyakkendőmet, majd Tom alsónadrágjának a szélét és határozott léptekkel elindult.
- Gyerünk a hálószobába - mondta ellentmondást nem tűrő hangon.
Természetesen mindketten követtük, és ha nem lettem volna annyira kótyagos rájöttem volna egyből arra, ami később nyilvánvalóvá vált: végig akarta nézni ahogy Tom és én...
Mikor a hálóba értünk, rekordgyorsasággal levetkőzött mialatt Tommal bután néztünk ki a fejünkből. Mikor a bugyi, a melltartó és a többi ruhadarab egy kis kupacban az ágy lábánál hevert, akkor jöttem rá hogy már csak rajtam van ruha.
Miután levetkőzött behuppant az ágyba és azt mondta Tomnak hogy vetkőztessen le.
Ilyet még sohasem csináltunk azelőtt, de be kell hogy valljam nagyon felizgatott.
Először levette a nyakkendőmet, majd lassan kigombolta az ingemet.
Aztán kinyitotta az övemet és a nadrágomat, majd miután lehúzta rólam, lerúgtam a cipőmet. Nos ekkor Tomon és rajtam ugyanaz a ruhadarab volt: csak az alsó és a zokni. Ekkor Linda utasított minket hogy szabadítsuk meg egymást a felesleges ruhadarabjainktól. Tom gyorsan leráncigálta rólam a feleslegessé vált ruhadarabot majd én is lehajoltam hogy lehúzzam feszülő nadrágját. Feszes farka arcon csapott miközben a gatyájával voltam elfoglalva és mikor végül felálltam pénisze a hasamnak préselődött.
Miután befejeztük a vetkőzést minketten ott álltunk teljes merevedéssel, Tom farka egyenesen fölfelé ágaskodott, míg az enyém az övét vette célba.
Nyilvánvaló volt hogy kis társaságunkban Linda a főnök, türelmetlenül vártuk hogy mondjon valamit, de nem akartunk sokáig várni!
- Phil, gyere ide és feküdj le - mondta végre. Szó nélkül megtettem amit kért, farkam egyenesen a plafonnak irányult. Kicsit széttettem a lábamat míg térdem Linda combjához nem ért, majd Tomra pillantottam. Tök szexi volt amint ott állt a szoba közepén teljesen merev pénisszel. Azt hiszem kicsit meleg volt a szobában mivel testén pár izzadságcsepp csillogott. De nem kellett sokáig ott állnia.
- Gyere Tom, simogasd meg Philt.
Lassan odasétált az ágyhoz, kicsit lehajolt, majd kezébe vettem kőkemény szerszámomat.
Nagyon felizgultam, de nemcsak én; láttam hogy Linda a szeméremajkaihoz nyúlt és lassan ujjazni kezdte magát. Tom semmit sem vesztett ügyességéből - keze csodálatosan "müködött", én pedig bal kezemmel a lába közé nyúltam és ujjaimat rákulcsoltam a rúdjára. Olyan rohadt kemény volt, hogy azt hittem menten eltörik.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.45 pont (60 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 A57L 2014. 11. 21. péntek 06:12
Egynek elmegy.
#9 v-ir-a 2009. 07. 1. szerda 23:08
nekem lehetne ilyen férjem
#8 papi2007 2009. 04. 6. hétfő 09:44
ez tényleg izgató volt, én is kipróbálnám ezt
#7 róka 2007. 02. 12. hétfő 10:17
hááát beszálnék
#6 firstex 2005. 02. 7. hétfő 08:50
Nekem is lehetne ilyen barátnőm, nem bánnám!
#5 HaZa 2002. 11. 12. kedd 11:31
Nekem tetszett felizgatott jó lenne egy hasonlót átélni.
#4 sexdrew 2002. 05. 15. szerda 17:10
Igen, még, én is...folytasd!!!!
#3 Másikzoli 2002. 05. 13. hétfő 12:43
Folytatás!!
#2 Zoli 2002. 05. 11. szombat 17:20
nem eleg reszletes,de az alapotlet jo,de lehetne benne dugas is!
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?