Párcsere egy hétre 4. rész

Szavazás átlaga: 7.36 pont (56 szavazat)
Megjelenés: 2023. december 5.
Hossz: 12 529 karakter
Elolvasva: 1 531 alkalommal
Az elmúlt három nap tartalmasan telt. Annyiszor és olyan módokon voltunk együtt Kleoval, ahányszor és ahogy csak lehetett.  
Egy hajó kirándulásra mentünk a negyedik nap. Úszkáltunk, gyönyörködtünk a tájban. Este egy közeli hangulatos étteremben vacsoráztunk. A hotelbe visszaérve hamar álomba szenderültünk.  
Ötödik nap hajnalban arra ébredtem, hogy meredezik a szerszámom, így útitársam felé fordultam, hátha fel tudom ébreszteni egy kis hancúrozásra. Simogattam, de csak nyöszörgött. Éreztem, hogy most nem lesz rám és a kielégíthetetlen szexuális vágyamra vevő. Így ahogy otthon is sokszor előfordult már, visszavonulást kellett fújnom...
Reggel ébredés után Kleo megkérdezte, hogy hányszor szoktunk együtt lenni a feleségemmel. Mert ő sokszor kívánja a párját, és úgy általában a szexet, de én...
– Heti egy alkalom. – mondtam, melyet arcán meglepődéssel nyugtázott.  
– Jössz zuhanyozni? – tette fel a kérdést, én pedig pár perc elteltével követtem. Mire beértem, már végzett és éppen törölgette magát. Mondta, hogy leszalad a bárba, jön pár perc.
Miután lezuhanyoztam, fürdőgatyát húztam, gondoltam megyünk a partra és csobbanunk egyet. Kleo viszaért és arcán kaján mosollyal, kezében 1-1 mondta, hogy kapott üzit a felségémentől, és este 7-re mindenképpen vissza kell érnünk vacsizni. A múltkori ruha költemény után sejtettem, hogy valami turpisság lesz a dologban, de már nagyon ki voltam melegedve, így “cserélt párom” csatlakozott hozzám és egész nap a parton süttettük a hasunk. Eszembe sem jutott az este. Jó pár megittunk, és éppen kellemesen elbódultunk, mikor is elérkezett a fél hét. Összeszedtük magunkat és visszaindultunk a szobánkba. Azt hittük, már a recepción vár valami minket, de nem. A szobába érkezve sem láttunk semmi érdekeset, így zuhany után a vacsorához öltöztünk. Nem szerettük volna az elfogyasztott hagyni, hogy kárba vesszen és kijózanodjunk, így egy üveg kértünk. A pincér hozta is jégbe hűtve. Miután lassan megittuk a vacsora mellé, elindultunk a szobába. Kleot a szoba ajtajában udvariasan előre engedtem.  
Belépve azonnal vissza hátrált: – Van bent valaki! – mondta kis félelemmel a hangjában. Azonnal magam mögé húztam. Szobába lépve az ágyon meg is láttam az idegent.  
– Hát te ki vagy? – érdeklődtem.
– Gift from your wife!... Azonnal megértettem kezdő angol tudásommal is. Feleségem küldte.  
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 6 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.36 pont (56 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
t
tibee72
2023. december 5. 12:32
#2
Egyre pajzánabb és perverzebb a történet. Jó!
2
T
Törté-Net
2023. december 5. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1