A jó szomszéd

Szavazás átlaga: 6.8 pont (61 szavazat)
Megjelenés: 2017. december 12.
Hossz: 8 133 karakter
Elolvasva: 1 359 alkalommal
Olyan tizenhat éves voltam és év vesztesként a nyolcadikat fejeztem be.
Nagyon drukkos voltam és dolgozatok, vizsgák előtt szorulásaim voltak. Volt, hogy három napig sem tudtam és utána szinte szülnöm kellett.
Még is jött néha és nagyon fájt utána is és viszketett. Motorokról beszélgettem a szomszéd házban lakó Jani bácsival és rám jött a szükség. Mondtam neki, azt mondta itt nála is elvégezhetem, kár ezért haza szaladni.
Jó, mondtam. Erőlködtem, de csak nem jött. Már fél óra is eltelt, de eredmény semmi. Jani bácsi többször beszólt, nincs-e baj? Mondtam, nincs és erőlködtem tovább. Egy óra elteltével felálltam, gondoltam, majd otthon folytatom. Jani bácsi látta rajtam az eredménytelenséget, és mondta, hogy görcsöm van és azt fel kell oldani. Ő tud egy jó módszert. Kenegetéssel és masszírozással oldható a görcs.
Az bizony jó lenne mondtam, mert ilyenem elég sűrűn van. Beküldött a szobába és mondta hasaljak az ágyra letolt gatyával. Ő hozta a krémet is és kezdte kenni és masszírozni a fenekem. Nagyon jó érzés volt. Krémes ujjával kőrözött a rózsámon bedolgozva a krémet. Éreztem, hogy néha az ujja is becsúszik egy kicsit a popómba. Azt mondta, hogy addig kell bekrémeznie és kitágítania amíg a dugó van.
A krém valami síkosító lehetett, mert az ujja könnyedén besiklott. A tágítás már fájdalmasabb volt. Mondtam inkább masszírozza az kellemesebb. Fél óra után szólt, hogy most menjek és próbáljam meg, hátha kijön a dugó.
Újabb fél órai erőlködés eredménytelenül. Azt mondta, nem ért be eléggé a krémes ujja és vékony is. De van ötlete ami talán segít, ha nem idegenkedek az új dolgoktól.
Én már semmitől sem félek, csak szűnjön meg a görcsösség. Erre elővett egy vékony vibrátort és gumit húzott rá és bekrémezte. Masszírozni kezdet újra és közben finoman tolta belém a vibrátort. Mindezt térdelve az ágyán. Addig nem is volt baj, amíg be nem kapcsolta. De ezután az izgatástól a farkam emelte fel a fejét és pár pillanat múlva már keményen állt mint a kémény. Akkoriban már rendszeresen recskáztam és jó méretem is volt így felállítva. Jani bácsi is látta a változást és mondta, hogy egyszerre nem lehet a két görcsösséget oldani. Átnyúlt a két lábam közt és finoman verni kezdte a farkam.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 4 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.8 pont (61 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
deajk2008
2018. január 25. 06:45
#4
Jó csak kissé rövid lett... 9p
1
a
A57L
2018. január 15. 05:27
#3
Gyenge homo történet.
1
T
Törté-Net
2017. december 12. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1