A+ A-

A jó szomszéd

Olyan tizenhat éves voltam és év vesztesként a nyolcadikat fejeztem be.
Nagyon drukkos voltam és dolgozatok, vizsgák előtt szorulásaim voltak. Volt, hogy három napig sem tudtam kakilni és utána szinte szülnöm kellett.
Még véres is jött néha és nagyon fájt utána is és viszketett. Motorokról beszélgettem a szomszéd házban lakó Jani bácsival és rám jött a szükség. Mondtam neki, azt mondta itt nála is elvégezhetem, kár ezért haza szaladni.
Jó, mondtam. Erőlködtem, de csak nem jött. Már fél óra is eltelt, de eredmény semmi. Jani bácsi többször beszólt, nincs-e baj? Mondtam, nincs és erőlködtem tovább. Egy óra elteltével felálltam, gondoltam, majd otthon folytatom. Jani bácsi látta rajtam az eredménytelenséget, és mondta, hogy görcsöm van és azt fel kell oldani. Ő tud egy jó módszert. Kenegetéssel és masszírozással oldható a görcs.
Az bizony jó lenne mondtam, mert ilyenem elég sűrűn van. Beküldött a szobába és mondta hasaljak az ágyra letolt gatyával. Ő hozta a krémet is és kezdte kenni és masszírozni a fenekem. Nagyon jó érzés volt. Krémes ujjával kőrözött a rózsámon bedolgozva a krémet. Éreztem, hogy néha az ujja is becsúszik egy kicsit a popómba. Azt mondta, hogy addig kell bekrémeznie és kitágítania amíg a dugó van.
A krém valami síkosító lehetett, mert az ujja könnyedén besiklott. A tágítás már fájdalmasabb volt. Mondtam inkább masszírozza az kellemesebb. Fél óra után szólt, hogy most menjek és próbáljam meg, hátha kijön a dugó.
Újabb fél órai erőlködés eredménytelenül. Azt mondta, nem ért be eléggé a krémes ujja és vékony is. De van ötlete ami talán segít, ha nem idegenkedek az új dolgoktól.
Én már semmitől sem félek, csak szűnjön meg a görcsösség. Erre elővett egy vékony vibrátort és gumit húzott rá és bekrémezte. Masszírozni kezdet újra és közben finoman tolta belém a vibrátort. Mindezt térdelve az ágyán. Addig nem is volt baj, amíg be nem kapcsolta. De ezután az izgatástól a farkam emelte fel a fejét és pár pillanat múlva már keményen állt mint a kémény. Akkoriban már rendszeresen recskáztam és jó méretem is volt így felállítva. Jani bácsi is látta a változást és mondta, hogy egyszerre nem lehet a két görcsösséget oldani. Átnyúlt a két lábam közt és finoman verni kezdte a farkam.
A krémes keze és a vibrátor a fenekemben együttes erővel szinte csodát tettek. Akkorát élveztem, hogy új törülközőt kellett az ágyra tenni. Na, az egyik problémát megoldottuk, mondta Jani bácsi és most a tágítás következik. Körkörösen tágította a belemet és a kijáratot, ami láthatóan neki is élvezetet okozott. Ezt az Ő nadrágjának állásából láttam néha hátra nézve. Egyik kezével a vibrátort tologatta bennem a másikkal meg a faszát húzogatta a nadrágon keresztül. Kérdezte érzem-e a tágulást. Hát a WC-t megpróbálnám, mondtam. Jó válaszolta. A vibrátor könnyedén kicsúszott belőlem és mentem próbálni.
Persze még most sem akart a dugó kijönni, hiába erőlködtem vörösödött a fejem, de eredménytelen volt. Mire kijöttem a wc-ről még egy férfi volt a szobában az ágyon ülve é beszélgetett Jani bácsival a bajomról. Jani bácsi pironkodott, hogy már most mit tegyünk, ha a vibrátor
rövid és vékony? Már-már lemondtam a segítségről, amikor a barátjának mentő ötlete támadt.
Ha nem félek az új dolgoktól akkor... szavába vágtam, hogy nem és mi segítene?
Hát Ő arra gondolt, hogy valami vastagabbal és hosszabbal kellene a tágítást végezni. Csak nem répát akar feldugni bennem? Hát hívják répának is, de nem az.
És mi lenne az kérdeztem? Hát mondta somolyogva, felajánlhatom az én farkamat.
Azzal gondolkodási időt sem adva letolta a nadrágját mutatva jókora vérrel telt makkos faszát. Kérte nyálazzam jól be, mert úgy könnyebben tudja a gumit ráhúzni. Kicsit ügyetlenül csináltam, ezért megfogta a fejemet ő húzogatta a faszára. Engedj bő nyálat, mert attól lesz sikamlós és megy rá könnyen a gumi. Én meg nyalogattam szívogattam, nyálaztam ahogy mondta. Szép nagyra nőtt és már húzta is rá a gumit és kente krémmel. Én csak térdeljek fel az ágyra szétrakott lábbal a többi az ő dolga. Először megint masszírozni kezdett, majd ujjazott és szinte észrevétlenül kezdte becsúsztatni a faszát a seggembe. Eleinte könnyedén ment, azután már fájdogált. Ha szóltam, megállt és mondta szokjam és majd ezután a kaki is kiugrik belőlem.
Már tövig bennem volt és mondta, hogy érzi a dugó végét a faszával. Most jól megjáratom benned. Élvezésig szinte hörögve seggbe baszott, miközben újra felálló faszomat Jani bácsi verte előrenyúlva élvezésig. Kis pihenőt adott a vendég és addig bennem hagyta a faszát, mondva, nehogy össze húzódjak. Na most Jani bácsi jön mondta, mert látom ő sem bír már a faszával és ő is szeretne egy kicsit tágítani rajtad. Ha nem fog fájni nem bánom mondtam. Jani bácsi fasza is jó tágító méret volt, de úgy el volt zsibbadva a fenekem, hogy már egyáltalán nem fájt, és fújtatva élvezett el bennem. Ezután nyomás a WC-re. Hát igaza volt. Könnyedén elintéztem a nagydolgot.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.16 pont (44 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 deajk2008
2018. 01. 25. csütörtök 06:45
Jó csak kissé rövid lett... 9p Válaszolok rá!
#3 A57L
2018. 01. 15. hétfő 05:27
Gyenge homo történet. Válaszolok rá!
#2 cscsu50
2017. 12. 16. szombat 09:16
nem nyert Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2017. 12. 12. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!