A+ A-

Melegek története - Lóri és a többiek

Bevezető: Ez egy nem valós történet, ami egy meleg életét mutatja be. Az élettel való esetleges egybehangzás teljesen véletlen
Az Egy meleg élete című sorozatom kiegészítése egyetlen történetben, melyet 2 részre bontok!
I. Lóri életének végkifejlete
Lóri életében ugyan 7 hónap eltelt egy újabb kapcsolatig. A párját (Zolit), egy vendéglátóhelyen ismerte meg, ahol az „első” randevúik is zajlottak. A férfi 18 hónappal volt idősebb Nála. Ez a kapcsolat gyorsan (kb.) mindegy 3 hónap alatt révbe ért és további 199 hónapig tartott. A „fiatalabb” férfi 53 éves 11 hónapos, míg az „idősebb” férfi 55 éves 5 hónapos volt, amikor megismerkedtek. kb. 3 hónappal az „első randi” után már fel is vetődött az összeköltözés lehetősége. Amely párnappal később Zolinál meg is történik. A következő 16,5 év remekül zajlott közöttük. Már messze nem a szexre „hegyezték ki” a kapcsolatukat, hanem annál sokkal inkább profibb és egyszerűbb romantikus eseményekre. Természetesen az idősödő koruk ellenére (sem vagy inkább pont azért) sem lehetett kizárni.
Sajnos a kapcsolat tragédiával ért ugyebár véget. Lóriról a kapcsolat vége felé kiderült, hogy rákos beteg. A betegség 19 hónap alatt „elvitte”. A férfi halála után 3 hónappal „követte Őt” sajnos Zoli is. Lóri a halálakor 70 éves 8 hónapos volt, míg Zoli 72 éves 6 hónapos volt, amikor elhunyt.
II. Kristóf és Csanád életmenete
Kristóf (39 éves 2 hónapos) még együtt élt Lórival (53 éves 1 hónapos), amikor megismerkedett Csanáddal (17 éves 6 hónapos). A titkos randevúzgatás 4 hónapig tartott. A két idősebb férfi szakítása után Kristóf és Csanád teljesen „összegabalyodtak”. Szóval dúlt a La mour, a középkorú férfi és a kamasz fiú között. A tini örült, hogy egy olyan tapasztalt férfit talált, aki nem fogja Őt illetve az érzelmeit kihasználni. Nagyon sok időt töltöttek együtt. Nagyon sok helyre elmentek kirándulni. Már 29 hónap telt el azóta, hogy először találkozgatni kezdtek és 25 hónap, hogy már „csak” ketten voltak a kapcsolatban (magyarán Lóri és Kristóf szakítása óta), amikor először felvetődött az összeköltözés lehetősége. Az első ilyen jellegű beszélgetés után eltelt 5 hónap, mire „végleg” eldöntötték azt, hogy végre összeköltöznek. Ekkor Kristóf 41 éves 7 hónapos, míg Csanád 19 éves 11 hónapos és még mindig dúl a La mour közöttük, amely ráadásul mindennél erősebbnek látszik, hiszen már két fiú is megpróbálta megkörnyékezni és elcsábítani (természetesen sikertelenül) Csanádot. Az egyik fiú az ráadásul az osztálytársa (Zsiga; 20 éves 2 hónapos) volt, míg a másik az osztálytársa unokanővérének a sógora (Jani; 21 éves 7 hónapos) volt. Kristóf és Csanád összeköltözése után nem sokkal következett a kamasz srác 20. születésnapja, amelyre Kristóf nagy meglepetés bulit szervezett, melyre elhívta a párja összes osztálytársát és haverját, így ott volt Zsiga is, akinek a buli előre haladtával egy „kicsit cserfes” csellel sikerült elérnie, hogy a karjaiba szoríthassa és meg is csókolhassa azt a fiút, akit annyira szeret. Természetesen mind ezt úgy, hogy a „partner” párja is lássa. Kristóf tudta nagyon jól, hogy teljes mértékben megbízhat Csanádba, ahogyan azt is tudta, hogy Zsiga mit érezhet a fiúja iránt. Ennek köszönhetően lényegében a „vendég” terve teljesen még sem vált be, hiszen abba bízott a fiú, hogy az osztálytársa és a párja ennek a jelenetnek hála összevesznek, és ezáltal esélye nyílik arra, hogy az általa imádott fiút ne csak 1-2 percig tarthassa a karjaiban, hanem esetleg 1 egész éjszakát is együtt tölthet vele, amely után esetleg a jelenlegi párja helyett végül Ő mellette dönt. De nem így lett, hiszen Csanád és a párja nem hogy nem vesztek össze, hanem lényegében ott mindenki előtt megcsókolták egymást és bejelentették hivatalosan is, hogy összeköltöztek. Zsiga ettől igencsak bepöccent és otthagyta a bulit.
A buli nem sokkal a bejelentés után véget is ért. A két fiú végre kettesbe lehetett. Nem sok idő telt el az utolsó vendég elmenetele és az ágyba kerülésük között. Ez az éjszaka innentől még inkább arról szólt, hogy Kristóf miként kényezteti a szülinapos szerelmét olyan téren is.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.1 pont (31 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 deajk2008
2018. 01. 25. csütörtök 06:42
a homoszexualitás szép... 9p Válaszolok rá!
#4 A57L
2018. 01. 10. szerda 04:49
Mínusz pontot nem lehet adni? Válaszolok rá!
#3 ethylen
2017. 11. 28. kedd 12:50
Ezzel a rengeteg számmal hogy hány éves még hónapos inkább tűnik matek példának mint történetnek.t ényleg kár hogy nem lehet minuszokat adni. Válaszolok rá!
#2 cscsu50
2017. 11. 28. kedd 06:48
ez mínusz 10 Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2017. 11. 28. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!