A+ A-

A kukkolás ártalmai 1. fejezet

Mindig is szerettem kukkolni, érezni azt a heves szívdobogást amikor bepillantasz egy kulcslyukon, ablakon, egy résre nyitott ajtón. Különös örömmel tölt el, ha megláthatok egy-egy meztelen női testet, magát kényeztető szépséget, párocskát szeretkezés közben főleg úgy, hogy még csak nem is gyanítják más is jelen van. Ilyenkor elakad a lélegzetem, a vér az agyamba tódul, remegnek a kezeim, lábaim és nem utolsó sorban olyan merevedésem van mint egy vas rúd. A másik tényező ami csak még jobban felsrófolja az amúgy is heves izgalmi állapotomat ilyenkor, a lebukás veszélye. Ez azért is lényeges, mert szeretem megörökíteni kép és video formájában a látottakat. Na ez az a tevékenység ami leghamarabb le tud buktatniegy kukkolót. Egy alkalommal pont a kukkolásnak köszönhettem életem legfelejthetetlenebb élményét. De nem fogok előreszaladni. Mindent szép sorjában.
Elsőéves gimnazista voltam, rögtön az első nap bejött a tanterembe Ő. Krisztina. Gyönyű arca volt, akár egy porcelán babának, bőre fehér, haja sötétbarna és mindezt tetézték a zölden csillogó szemei. Amikor rám pillantott, csak egy ezredmásodperc erejéig, úgy éreztem a fülem bedugul, vérem meglódul és menten rosszul leszek. Azt hiszem a verejték is kivert… Akkortájt már kezdtem érdeklődni a lányok után, ezt az érdeklődést azonban nem igen viszonozták. Nem vagyok csúnya, csak egy keveset mackós, ez azonban akkortájt a lányok többségét elijesztette. Napokig csak néztem, bámultam, próbáltam ismerkedni is, igaz szerényen és elég bután, minek következtében rám se hederintett. A felsős fiuk persze mind buktak rá, így elkönyveltem, hogy az alkalmi maszturbálás közepette meg-megjelenő ábrándkép lesz a mi kettőn viszonyának csúcspontja. Teltek a hónapok, normális osztály-társ viszony alakult ki közöttünk, de semmi több.
Eljött nyár és előkerültek a miniszoknyák. Visszagondolva és most is kedvenc időszakom a nyár, ilyenkor kerülnek elő a lenge öltözékek, miniszoknyák és ilyenkor van látnivaló bőven. Szóval nálunk is beköszöntött a miniszoknya szezon és Krisztina is hódolt a divatnak, szebbnél szebb darabokat vonultatott fel. Mondanom sem kell, minden nap maszturbáltam és rá gondoltam, megpróbáltam elképzelni amint az aznapi ruhájából kihámozom, leveszem a melltartóját, megsimogatom, megcsókolgatom a mellbimbóit, lefejtem róla lassan a piciny kis bugyit és beletemetkezek lángoló ölének mélyébe. Szívom, nyalogatom a kéj kagylóját, harapdálom a csiklóját… ilyenkor már rendszerint elélveztem, de nem tartott soká, míg újból merevedésem volt.
Egy osztály kirándulás alkalmával sikerült először megpillantani meztelen testét. Másodéven osztályk irándulást szerveztek egy közeli városba, olyan ottalvósat. Első nap mikor megérkeztünk körbejártuk a nevezetességeket majd estefele elindultunk felfedezni a város szorakozó helyeit. Egy neves lokálba jutottunk be majd elszabadult a pokol. Ivás, cigizés, minden amit máskor nem csináltunk, nagyon jó volt a zene és félénken de felkértem őt táncolni. Csodálkozásomra igent mondott és szerencsémre a DJ egy lassú, andalgós számot kezdett el játszani. Egyik kezem lecsúszott a derekára, utána a másik is, egymás szemébe néztünk... de nem történt több. A lassú számnak vége lett és ő visszament az osztálytársnőimhez csacsogni.
Ekkor jött egy hideg zuhany, mivel az egyik jó barátomIgnác, össze sett a tánc parketten. Nem volt nagy baj, csak nem igazán bírta szegény az alkoholt. Így rám esett a kellemetlen feladat, hogy eltángáljam a szállásunkig. A szállás egy jó fél orányira volt, de ebben az állapotában nem nagyon haladtunk és éjjel két órakor érkeztünk vissza. A társaink azonban még a szórakozó helyen maradtak. Segítettem Ignácnak, hogy nyugovóra térhessen és még vagy 20 percig hallgattam, hogy milyen jó barát vagyok. Közben elkezdtek szállingózni az osztály társaim különböző ittassági állapotban. Ekkor elegem lett és kimentem a mosdóba mert az 5 sör már nagyon ki kivánkozott. Beállok a fülkébe és akkor jött a második hideg zuhany. Kialudt a lámpa a fiú WC-ben. Már épp káromkodni akartam, de akkor meghallottam egy ismerős hangot. Kriszta és két másik osztálytársam épp a szemközti lány modóba igyekeztek.
Ezek a mosdók nem voltak valami modernek, inkább olyan kommunista lepukkant koleszos mosdóra kell gondolni WC plusz pár zuhany fülke. Ajtók nem igen záródtak, zuhanyrózsa vagy függöny sehol, de volt meleg víz és türhető tisztaság is. Mivel nem hallottam zajt a folyosó másik végéből, feltételeztem, hogy a többiek már csak reggel fogják elvégezni a szükséges tisztálkodást. Így merész tervet rögtönöztem és eltökéltem, hogy meglesem a lányokat. Óvatosan osontam a lány mosdó ajtója fele és meglepetésemre azt egy jó arasznyira nyitva hagyták. Lehet azt gondolták, hogy rajtuk kívül más nincs ébren és nem voltak elég elővigyázatosak. Belestem és szinte szívinfarktust kaptam. Körülbelül 5 méterre az egyik fülke előtt állt és ráérősen vetette le magáról a ruhadarabokat az én imádott Krisztám.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.99 pont (69 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 Almoska5 2018. 03. 28. szerda 16:30
Rövid, de velős volt és szépen fogalmazva. Várom nagyon a "A neve Zsuzsa" írását !
#12 zsuzsika 2018. 03. 28. szerda 13:23
Jó volt,
#11 abdulradja 2017. 10. 26. csütörtök 14:39
Köszönöm az eddigi hozzászólásokat és neki is fogtam, hogy megírjam a következő részt. Előzetesként annyit, hogy egy főiskolás kalandomról számolok majd be smile A neve Zsuzsa smile Nem igazán kukkolós sztori, de remélem hűen vissza fogom tudni adni az élményeimet.
#10 listike 2017. 10. 22. vasárnap 08:21
Jöhet a folytatás.
#9 dati 2017. 10. 21. szombat 21:11
Jó írás. Várom a folytatást.
#8 cscsu50 2017. 10. 21. szombat 09:49
tűrhető munka
#7 Dávid096 2017. 10. 20. péntek 22:58
Nagyon jó! 10 pont!
#6 vakon54 2017. 10. 20. péntek 14:52
10 pont.
#5 sunyilo 2017. 10. 19. csütörtök 21:35
Egészen jó írás.
#4 veteran 2017. 10. 19. csütörtök 09:46
Klasz írás,hát még átélni.
#3 Andreas6 2017. 10. 19. csütörtök 06:21
Szívesen lettem volna a helyedben.
#2 A57L 2017. 10. 19. csütörtök 04:41
Nem rossz írás és érdekes is.
#1 Törté-Net 2017. 10. 19. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?