A+ A-

Alku

A fiam szobájában ülök az ágyon és merev farokkal hallgatom ahogy az anyját dugja a hálószobánkban. Talán arra gondolhattok hogy egy aprópöcsű kukkoló vagyok, aki arra gerjed be, hogy hallgatja a felesége és a fia baszását. Vagy arra, hogy a fiam egy megtermett férfi és hatalmas dákója lopta el gyönyörű anyját a férjétől. Hát tévedtek.
Először is a farka sehol sincs az enyémhez képest. Ezt tapasztalatból tudom. Másodszor a fiam az államig ér. Vékony, sápadt és lényegében szőrtelen. Néha lánynak nézik. Harmadszor egyáltalán nem „lopta el” az anyját tőlem. Valójában ő könyörgött azért, hogy megbaszhassa, mert magának képtelen volt lányt szerezni. Először visszautasítottam, de az anyja - aki mindig sajnálatot érzett iránta - könyörgött hogy engedjem meg. Végül egy feltétellel belementem. Minden alkalommal amikor megdugja az anyját, én is megdugom őt. Megteszi amit akarok, azt veszi fel amit akarok és úgy csinál ahogy mondom neki. Ha már úgyis a lányos külsejű fiammal csinálom, kihozom belőle amit lehet. Mostanra egy egész szekrénynyi lányruhája és parókája van.
- Anya! Anya! Ahhhh…!
Hallom ahogy a fiam elélvez a szomszéd szobában és magját az anyja pinájába üríti. A fiú önbecsülésének védelme érdekében a feleségem mindig kiáltva orgazmust színlel. A fiú valójában soha nem bírta tovább pár percnél.
A farkam megrándul az izgatottságtól ahogy hallom hogy véget ér a kefélésük. Tudom hogy a feleségem most öltözteti fel a fiamat az egyik szexi lányruhába, amit közösen vettünk neki. Hosszú szőke parókát ad rá és kisminkeli az arcát. A már eleve lányos fiam a végére még lányosabb kinézetű lesz.
Miközben várom hogy elkészüljön, azon gondolkodom, hogy mit csináljak vele ma este. Talán az arcára élvezve elkenem a tökéletes sminkjét. Vagy szopatni fogom és a spermámat a torkába lövöm miközben a farkamon fulladozik. Nem. A ma este a hátsó estéje lesz. A golyóim megmozdulnak ahogy azokra a kerek, sápadt félgömbökre gondolok ahogy előttem táncolnak. Érzem hogy gyűlik bennem a sperma.
A szívem izgatottan ver ahogy meghallom a hálószoba ajtajának nyílását. A fiam a folyosón lépdel a szobája felé, ahol várok rá. Kinyitja az ajtót és az ágyán talál égnek meredő fasszal. Belép a szobába. A tekintetét a megalázottságtól a földre szegezi. Egy vékony, áttetsző hálóing van rajta, ami egy kicsit rövid és a szegélye alól kivillan a rózsaszín bugyi.
Az ágyhoz közeledve ideges hangon megkérdezi:
- Apa! Elhúznád a függönyt? Valaki beláthat.
- Nem. Szeretem a valagad látványát a holdfényben. - felelem.
Megérti hogy ma este análhoz van hangulatom. Továbbra is kerülve a tekintetemet elkezd megfordulni. Megfogom és felemelem az állát. Magam felé fordítva kényszerítem hogy a férfi arcába nézzen, aki meg fogja baszni. Hosszú, vággyal teli csókot nyomok a rúzsozott szájára. Érzem hogy könnycsepp gördül végig az arcán. Abbahagyom a csókot.
- Az ágyra ribanc! - mordulok fel.
A fiam az ágyra mászik és négykézlábra áll a seggét a levegőbe emelve. A rövid hálóinge előrecsúszik és felfedi a rózsaszín bugyiját. Mögé térdelek és a lábai közé nyúlok.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.11 pont (55 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 Cooy 2018. 03. 6. kedd 04:04
Folytasd !!!!
#9 vakon54 2017. 10. 18. szerda 12:32
Fujj, fujj, fujj!
#8 ethylen 2017. 10. 17. kedd 20:28
Borzasztóan szar
#7 sunyilo 2017. 10. 17. kedd 19:24
Veteráné a nyerő megfogalmazás...
#6 veteran 2017. 10. 17. kedd 18:07
Szép szóval, ocsmány.
#5 gyuri0926 2017. 10. 17. kedd 07:02
Biszex incest is lehetett volna belőle , durva és gusztustalan erőszak nélkül . Írd újra .....
#4 Andreas6 2017. 10. 17. kedd 06:05
Ez mindennek a legalja. Undorító!
#3 cscsu50 2017. 10. 17. kedd 05:59
gusztustalan
#2 A57L 2017. 10. 17. kedd 04:00
Durva és furcsa.
#1 Törté-Net 2017. 10. 17. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?