A+ A-

Edina, a vad nő 1. rész

Egy tíz éves viszony története egy vad Nővel aki a férje mellett is imádja a faszt és egyre jobban bevadul.
Új munkahelyemen az első napomat töltöttem, mint a Részleg jövőbeni vezetője. Elődöm, aki még néhány napot a Cégnél töltött, hogy az átmenet minél zökkenő mentesebb legyen, éppen a Kollégákat mutatta be. Az egyik irodába léptünk, mikor megláttam Őt.
- Ő Edina céges partnereink mentora - mutatta be Laci széles mosollyal.
A Hölgy felállt és én azt sem tudtam hová nézzek. Első látásra megbabonázott. Gyönyörű kék szeme mélyen az enyémbe fúródott. Szép, kissé határozott arcát rövid barna haj övezte. A gyengém! Mosolygott, mikor megérezte zavaromat. A szemem végigfutott rajta. A fehér blúz alatt kidomborodtak a finom mellek. Az anyagon átsejlett, hogy érzékien fognak megmozdulni, amint a lány lép egyet. Vékony csípő alatt gömbölyű feszes fenék látszott és a térdig érő egyenes szoknya kirajzolta az izmos combokat. Laci megkérte Edinát, hogy az elmúlt havi forgalmi jelentéseket mutassa meg nekem.
Edina mosolyogva megfordult és a polchoz lépett, melyen az irattartókban sorakoztak a lefűzött anyagok. Kicsit megemelte magát magassarkú cipőjében és én nem tudtam levenni a szemem a gyönyörűen formált vádlijáról. Éreztem, hogy a nadrágomban megmozdul a farkam - szerettem volna azonnal végig simítani, olyan izgató volt a látvány.
Edina, mint utóbb kiderült azonnal tisztában volt a hatással. Nem is titkolta. Míg László a riportoktól magyarázott, Ő hol a szemebe nézett, hol a feszülő nadrágomat nézte mosolyogva. Ez még jobban felizgatott, amit Edina is észrevett és szemmel láthatóan neki is tetszett a hatás, amit rám gyakorolt. Mellbimbói szépen megkeményedtek jelezve, hogy a látvány őt is izgatja.
Sajnos László végzett a riportok ismertetésével, amiből én egy kukkra sem emlékszem, és már mentünk is tovább. Kint a folyosón rögtön rákérdeztem:
- Edina, mióta dolgozik itt? Számíthatok rá hosszútávon?
- ó igen - válaszolta - Két gyermek édesanyja, nem rég jött vissza GYES - ről. Dolgozni szeretne, a család már kipipálva. Persze a gyerekekkel mindig lehet probléma, de számíthatsz rá!
- Két gyermek? Nem gondoltam volna.
- Hát igen, nagyon csinos. Megakadt rajta a szemed?
- Nem, nem azért kérdeztem. Csak szeretném megismerni a Kollégákat és a hátterüket, hogy ha szükséges megértsem a problémáikat. Gondolom férje is van.
- Oh igen, ha jól tudom vendéglátós, így Edina logisztikázza a gyerekeket, de ez még soha nem okozott problémát.
A nap gyorsan elszaladt, de nem tudtam elfelejteni Edinát. Egész úton hazafelé a kék szemről, a telt mellekről és a gyönyörű lábról álmodoztam. Mondanom sem kell, hogy álló farokkal léptem a lakásba. Még jó hogy nem volt otthon senki. Leültem és Edinára gondoltam. Elkezdtem magam simogatni. A ruha hamar lekerült rólam, éreztem nem fog sokáig tartani, hogy a kőkemény farkam elsüljön. Finoman húzogattam a bőrt és közben az ágaskodó mellbimbókra gondoltam, melyeket a nyelvemmel simogatok. Lejjebb húzom a nyelvem a feszes hason és belenyalok a forró, kitárulkozó pinába. Edina halkan nyög, de nem állít meg. A lábát csókolom, a formás vádlit, a finom ujjakat. Képzeletemben a lábával masszírozza a heréimet és közben a melleit simogatja. Messzire spriccelt az ondó, beterítve a mellkasom és az arcom is.
Másnap nagy szerencsémre meghívtak László búcsúbulijára, melyet péntek este rendeztek. Nagyon készültem és reméltem Edina is ott lesz. Rákérdezni nem mertem direkt módon, bár ha valaki nagyon figyelt volna észre veheti, hogy a partnercéges kimutatások jobban érdekelnek, mint az egyéb területek. Többször is bementem Edina irodájába, hogy láthassam a gyönyörű testét és lássam az arcán, hogy pontosan tudja, hogy kényeztetem a testét képzeletben.
Csütörtökön nem bírtam tovább, megkérdeztem:
- Maga is részt vesz László buliján?
- Miért kérdezi, fontos magának?
- Háááát - hebegtem a nyílt kérdésre nem számítva - iiigen,
- Természetesen ott leszek, ha maga is kívánja! - mondta kétértelműen és mosolygott
- Igen - vettem a lapot - én is nagyon kívánom. Remélem lesz alkalmunk szorosabban is megismerkedni.
- Szerintem is jó alkalom, hiszen szorosan fogunk együtt dolgozni - mondta és mintha csak véletlen lenne kicsit kidugta a nyelve hegyét. Láttam, ahogy a mellbimbói szinte átszúrják a blúzát. Legszívesebben letéptem volna a felsőt, már ha hagyta volna és nem nyitja szét korábban. Ahogy néztem majd elsült a kemény farkam.
- Nagyon várom már, hogy megtörténjen!
- Látom és higgye el én is - nézett végig rajtam, kissé elidőzve a faszom magaságában és újra megnyalta a száját.
- Azt hiszem sok megbeszélni valónk lesz a jövőben.
- Igen - válaszolta - ez az iroda sok mindenre alkalmas, remélem, behatóan tanulmányozza majd a részleteket.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.02 pont (56 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 Almoska5 2018. 03. 24. szombat 00:22
Talán Zsuzsikának is azért volt a véleménye "vegyes" mert Ő is hiányolta az anál érintkezést? Történet szerint ennek kellett volna bekövetkezni. Kérdéssel fordultam e hét hétfőjén "Apró botlásom Virággal (2. oldala)" című írásnál. Ki szeretném kérni kedves véleményét e témában, ha nem tartana tolakodónak:
Nagy tisztelettel Ön iránt:
Almoska5
#12 zsuzsika 2018. 03. 23. péntek 11:50
Vegyes.
#11 zoltan611230 2017. 10. 13. péntek 04:09
Hümmm , nem rossz nő ..
#10 cscsu50 2017. 10. 13. péntek 04:05
Folytasd
#9 sunyilo 2017. 10. 9. hétfő 21:45
Nem tudom, minek összecsapni. Ebből hosszú történet lehet, csak kicsit részletesebben ki kell bontani az erotikát...
#8 vakon54 2017. 10. 9. hétfő 12:32
Folytazsd 10pont.
#7 Andreas6 2017. 10. 9. hétfő 11:52
Hajrá, csak így tovább!
#6 Andreas6 2017. 10. 9. hétfő 11:51
Jó kezdés, remélem, lesz folytatás is.
#5 Andreas6 2017. 10. 9. hétfő 11:50
Jó kezdés, remélem, folytatás is lesz.
#4 listike 2017. 10. 9. hétfő 09:21
Nagyon jó kezdet.
#3 veteran 2017. 10. 9. hétfő 08:13
Csak ennyi?
#2 A57L 2017. 10. 9. hétfő 03:55
Nem lett rossz,de bővebben jobb lett volna.
#1 Törté-Net 2017. 10. 9. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?