A+ A-

Edina, a vad nő 4.rész

Másnap folytatódtak a megbeszélések, de már mindenki a hazatérésre gondolt. Mi is tudomásul kellett, hogy vegyük vissza kell zökkeni a hétköznapokba, amikor korlátozottak a lehetőségeink.
Azért próbáltuk ezeket minél jobban kihasználni. Erotikus üzenet váltások, lopott csókók, izgató érintések amikor kettesben maradtunk és mindig találtunk alkalmat, hogy ne lankadjon a hév.
Hetente egy alkalommal a férje logisztikázta a gyerekeket. Ilyenkor Edina általában hosszabban dolgozott, próbálta behozni amivel a hétközben elmaradt, mikor a gyerekek miatt korábban kellett abbahagynia a munkát. Ezek lettek a mi délutánjaink és estéink. Ilyenkor megvártam és hazavittem. Persze nem egyből! Mindig találtunk rá lehetőséget, hogy a hétközi szexuális feszültséget, melyet kis játékaink gerjesztettek egy nagy szeretkezéssel levezessük. Hol egy barát lakása, hol egy szállodai szoba, hogy az autó hátsó ülése, vagy csak simán egy elhagyatott sétaút a budai hegyekben volt a helyszín.
Edina egyszerűen extázisba esett ezektől a titkos kefélésektől. A nyakkendőmet mindig Ő vette le és a saját nyakába tette. Szépen a két formás melle közé és ragaszkodott hozzá, hogy miközben rajtam lovagol a nyakkendőt viselje.
Egy ilyen alkalommal egy nyár végi napon a budai hegyekben játunk. Sajnos nem tudtunk „kulcsot” szerezni. Kora este volt, egy elhagyatott helyen parkoltunk le az autóval. Edinán egy könnyű nyári ruha volt, mely a térde felett ért véget. A lábán a szokásos magas sarkú cipő volt, de az irodából távozva már nem viselt harisnyát. A hegyre vezető úton folyamatosan simogatta a combomat a keze sokszor a faszomra tévedt. Örömmel konstatálta, hogy a könnyűsimítások is ilyen állapotba hoztak. Én is próbáltam a combját simogatni, de nem engedte.
- Légy türelmes! Most én irányítok
- Nincs ellenemre - válaszoltam
Megálltunk. Kiszállt az autóból és intett kövessem, sétáljunk egy kicsit. Néhány lépés után azonban forró csókban forrtunk össze. A keze pillanatok alatt az ingem alatt simogatta a mellkasom, miközben a nyelve izgatón érintett mindenhol. Végre a kezem elkalandozhatott a testén. A ruha alatt teljesen meztelen volt. A harisnyával együtt a fehérnemű is a táskába került ezek szerint. Felhúztam a ruhát és a meztelen fenekét simogattam. Nagyon élvezte és a keze a mellkasomról a farkamra került éreztem, hogy már a cipzár is lecsúszott a könnyebb hozzáférés érdekében. Oda húzott az autóhoz és nekidöntött háttal a kocsinak. A Nadrágom pillanatok alatt a bokámnál volt. Edina felnyújtózott és a fején áthúzva a könnyű nyári ruhát ott ált előttem a mélykék magassarkújában, meztelenűl. A formás mellek finoman ringtak és a fehér bőre kiemelte a pinája felett lévő kis szőrpamacsot. A farkam ágaskodott a látványtól. Edina végig simította a telt melleit és az egyik kezével széthúzva az ajkakat megmutatta a lucskos pináját mely úszott a fantasztikus ízű pinalében.
Hozzám lépett és csókolózni kezdtünk. A kemény forró mellek nekem feszültek. Az ölét a farkamnak feszítette. A makkom a csiklóját dörzsölte. Edina a számról a nyakamra tért át, majd lassan hajlítva a térdét végig csókolta a mellkasom és leereszkedett. Isteni látvány volt, ahogy a megsarkúban gugoló Nő feszes mellei ringtak. Végig nyalta a herémtől a makkomig a merev rudam, majd bekapva a torkáig engedte. Az orra a hasam érintette. Hosszú másodpercekig bent tartva szívta a faszom, miközben kék szemeivel az én szemembe nézett. Isteni érzés volt! Lassan mozgatva a fejét szopta a faszom. Csak a fej mozgott, a kezével nem nyúlt hozzám, hanem a mellét kicsit megemelve mutatta a merev bimbókat. A kék szeme az enyémbe mélyedt „ szeretlek” üzente. Át adtam magam az élvezetnek és már elkészültem arra, hogy tele lövöm az imádott Nő száját a forró ondómmal, de egyszer csak kiengedett a szájából.
- Fordulj meg – mondta
Én engedelmeskedtem. Már éreztem is a csókjait a fenekemen. Majd a csókokat apró harapások váltották fel, miközben a jobb kezével előre nyúlva a faszomat kezdte izgatni. Nagyon jó érzés volt. A nyelve most a vágatba siklott végig, majd hirtelen belenyalt a fenekembe. A merev faszom lüktetett a kezében, mikor megéreztem, hogy a nyelve nekifeszül az ánuszomnak és nyomul befelé. Szó szerint baszott a nyelvével, miközben verte a faszom. Egyre erősebb sóhajok hagyták el az ajkam, miközben kővé merevedett a faszom. Az elélvezés határán voltam, mikor Edina elengedte a farkam és csak a nyelvével baszott. A két keze széthúzta a farpofámat, hogy még mélyebben a fenekembe hatolhasson. Úgy éreztem, a farkam magától, érintés nélkül is mindjárt eldurran, de jobban szerettem volna, ha ekkor nem a hátam mögött van ez az Istennő. Hirtelen abba hagyta a seggem baszását.
- El ne élvezz Szerelmem – mondta – segíts, hogy utolérjelek.
Ezzel kinyitotta a hátsó ajtót és a lábait kívül lelógatva végig feküdt a hátsó ülésen, felkínálva a szétnyitott lábai között feltáruló lucskos ölét.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.49 pont (49 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 zsuzsika 2018. 03. 27. kedd 11:43
Ez tényleg jó volt.
#10 Pavlov 2017. 11. 5. vasárnap 23:26
Jók az ilyen gyors menetek...
#9 sunyilo 2017. 10. 19. csütörtök 21:44
Remekk...
#8 vakon54 2017. 10. 18. szerda 12:23
Feleségem és én arra bisztatunk hogy folytazsd.
#7 veteran 2017. 10. 18. szerda 07:41
Remek,ez ideillő nem a tegnapi.
#6 cscsu50 2017. 10. 18. szerda 07:26
folytasd
#5 listike 2017. 10. 18. szerda 06:12
Csak így tovább.
#4 Andreas6 2017. 10. 18. szerda 05:56
Nagyon tetszett, jöhet a következő rész!
#3 A57L 2017. 10. 18. szerda 04:09
Jó történet.8P
#2 zoltan611230 2017. 10. 18. szerda 02:30
Nagyon jó.
#1 Törté-Net 2017. 10. 18. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?