A+ A-

Lakótársak...

Nyár vége van, kezdődik az egyetem és hol máshol szeretne két fiatal vadóc lány tanulni, ha nem Budapesten... Távol az otthontól és a legjobb barátnőmmel együtt. Kissé előre szaladtam, a nevem Alíz, azt hiszem passzol hozzám, baba arc, szőke hosszú haj, kék szemek, kerek mellek és persze nem lehet minden tökéletes, csak 152cm magas vagyok, a legjobb barátnőm Linda rövid barna hajú, fekete szemű és nagy keblekkel van megáldva és egy fejjel magasabb nálam. A szüleink számára mi vagyunk a "tökéletes" gyerekek, jó jegyek, sose késünk, mindig jól viselkedünk... elvileg. De ki akarná tönkre tenni ezt a képet?! Most nyertünk felvételt Pesten egy info szakos suliba. Már hetekkel ezelőtt elkezdtünk albérletet keresni és meg is találtuk azt amire vágytunk. Egy szobás, galéria ágyas, kis konyhás, külön fürdő és toalett.
Persze a szüleink örültek, hogy milyen olcsó, hogy így ketten vesszük ki. Azzal se volt bajuk, hogy suli kezdés előtt egy hónappal már beköltöztünk, mert "szoknunk kell" az új környezetet. Ágy a galérián, kanapé alatta.. hmm.. mennyi lehetőség. Alig vártuk, hogy felavassuk a lakást. A mi kapcsolatunk nem új dolog, körülbelül 17 évesen szeretkeztünk egymással először, már egy éve csináljuk, persze vannak közben pasik az életünkben,de más lányokkal nem kezdünk. Ezt az oldalunkat csak egymásnak tartogatjuk. Még sose használtunk szexjátékot ezelőtt, de úgy gondoltam, hogy tökéletes lakás avató élmény lehetne. A közelben van egy szex-shop, ott vettem egy dupla vibráló tojásos távirányítós játékot és egy üveg pezsgőt. Linda már otthon volt én meg izgatottan siettem haza az új szerzeményemmel. Abban biztos voltam, hogy őt is lázba hozza majd, de már csak a fantáziálgatás hatására is benedvesedtem mire haza értem. Elárult az elpirult arcom már a bejáratban.
- Mit forgatsz a fejedben? kérdezte Linda. Hát igen, elég jól ismer.
- Van egy kis meglepetésem, de nyissuk ki a pezsgőt.
Már hozta is a poharakat, gyorsan kibontottam a pezsgőt és töltöttem. Leültünk a kanapéra és előhalásztam a táskámból a meglepetést. Barátnőm arca felragyogott.
- Pont ezt nézegettem a múltkor. mondta izgatottan.
- Tudom, na jó kis meglepi?
Nem is válaszolt kikapta a kezemből és elviharzott vele a fürdőszobába, közben a pezsgő fele elfogyott. Nem kellett sokat várnom, 1-2 perc múlva Linda már vissza is jött a szobába nagy mosollyal az arcán.
- Játékra kész. mondta mosolyogva.
Az ő izgalma csak tovább fokozta az enyémet és én akartam irányítani. Ledöntöttem a kanapéra, így már nem okozott gondot a magasságom. Szenvedélyesen csókoltam, simogattam mindenhol, ahol csak értem. Végig csókoltam a nyakát, finom puha csókokkal haladtam a nyaka aljáig. Elakadt a lélegzete... pont ahogy vártam. Lehúztam a pólóját és gyorsan megszabadítottam a melltartójától. Gyönyörű nagy mellei vannak és bársonyos bőre. Az egyik bimbóját a számba vettem, simogattam a nyelvemmel, majd szívtam. Teljesen megkeményedett és meredezett a számban. Linda halkan nyögött amíg a melleit izgattam, alig vártam, hogy megszabadítsam a szoknyájától és a bugyijától. De megelőzött, szinte egyszerre szabadult meg mind a kettőtől.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.13 pont (47 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 zsuzsika 2018. 03. 22. csütörtök 11:51
Rövid volt.
#10 deajk2008 2017. 11. 8. szerda 02:45
Szeretem a leszbiséget... 8p
#9 Pavlov 2017. 11. 5. vasárnap 23:34
Jó végre más játékszerekről is olvasni, nemcsak a vibriről!
#8 cscsu50 2017. 10. 12. csütörtök 04:09
gyenge kezdés
#7 sunyilo 2017. 10. 4. szerda 21:34
Nem igazán az én világom, de egész jó történet.
#6 veteran 2017. 10. 4. szerda 17:21
Nem vagyok leszbi párti,de ezt folytathatod.
#5 vakon54 2017. 10. 4. szerda 06:26
Wonderland91 megérne egy folytatást!
#4 feherfabia 2017. 10. 4. szerda 06:17
Egész jól sikerült!
#3 Andreas6 2017. 10. 4. szerda 05:10
Hidegen hagyott.
#2 A57L 2017. 10. 4. szerda 04:42
Ez nagyon kevés.
#1 Törté-Net 2017. 10. 4. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?