A+ A-

Férfi biszex 1. rész

Lassan már egy fél éve voltunk együtt Csabával, s azt hittem, hogy már nem tud nekem meglepetést okozni, ám egy este mégis megtörtént. Kimerülten feküdtünk egymás mellett az ágyon, mikor váratlanul megszólalt.
- Mi a véleményed a melegekről?
- Semmi különös. - válaszoltam. - Hisz tudod, én is bi vagyok, vicces lenne, ha előítéleteim lennének.
- Volt egyszer egy homo élményem. - mondta nagyot nyelve.
- Meséld el, kérlek! - esdekeltem.
- Rendben. A kilencvenes évek elején történt, amikor katonai szolgálatomat töltöttem az ország egy kietlen részében, egy viszonylag elhagyatott, kis laktanyában, amikor nagyjából az ötvenes körüli számot vágtam le a centimről. Mint az öreg katonákat általában, úgy engem sem érdekelt az olyan hülyeség, mit a reggeli torna. Tudtam, hogy kivel kell jóban lenni, és írnok lévén velem szemben is kellő tiszteletet mutatott nemcsak a sivár kopaszok társasága, hanem a korosztályom is. Az én legjobb barátom Árpi volt, a század raktárosa. Az ébresztő előtt tíz perccel az alegység-ügyeletes felébresztett minket, mi félálomban levánszorogtunk az alagsorban lévő raktárba, magunkra zártuk az ajtót, és az előző este bekészített ágybetéteken folytattuk az alvást. A szolgálatvezető törzsőrmester szemet hunyt a dolog felett, ugyanis le volt nekünk kötelezve bizonyos eltűnt, majd megkerült lőszerek miatt.
Végül is ez nem lényeg, a történet szempontjából csupán annyi a fontos, hogy Árpi és én rengeteg időt töltöttünk együtt egy csendes, nyugodt helyen. Igazán jó barátok voltunk, mindent megbeszéltünk, amolyan fogadott testvérfélék lettünk az együtt eltöltött idők folyamán.
Vasárnap volt, a haverok nagy része eltávon, vagy kimaradáson, a többiek látogatóikat fogadták. Mi kénytelenek voltunk a laktanyában dekkolni, mert egy tiszt úgy találta, hogy a kimarcsiról nem illik ittas állapotban visszatérni, így hát két hét lafót (gyengébbek kedvéért: laktanyafogságot) erőszakolt ránk, bármennyire is tiltakoztunk. Odakinn a nyár próbálgatta az erejét, fullasztó hőség telepedett a környékre. Lenn a raktárban csend volt, és hűvös, így ott adtuk át magunkat a jól megérdemelt pihenésnek, csupán egy hányingerzöld kincstári pizsamaalsót viseltünk. Egy tiszti sofőr ismerősünk egy surranóért cserébe becsempészett nekünk egy láda sört, és néhány üveg vodkát, így kellemes mámorban szunyókáltunk. Azazhogy csak Árpi szunyókált, én a barátnőmről álmodoztam, akivel már jó ideje nem találkoztam, így hát erősen hiányzott a szex. Én hülye, halálosan szerelmes voltam, és azt hittem, hogy vár rám, de később megtudtam, hogy ő akkor már rég egy ismerősünkkel keféltette magát. De ez most nem is tartozik ide.
A szesz felpezsdítette a vérem, kedvem szerint kivertem volna a farkam, de lusta voltam felmenni a WC-re. Tehát csak képzelődtem, ábrándoztam, tervezgettem, mit fogok csinálni a barátnőmmel, ha végre kiszabadulok innen. Még csak a vetkőztetésnél tartottam, mikor Árpi felébredt. Felbontott egy újabb sört, és töltött a vodkából is.
- Igyál öregem. - mondta- Így sose fogunk berúgni.
- Rajtam ne múljon. - válaszoltam, és legurítottam a jó decinyi piát.
Árpi fájdalmas arccal nyújtózott egyet.
- Ajj, bazmeg, de elaludtam a nyakam.
- Feküdj hasra, majd én megmasszírozom.
Elkezdtem a masszázst, Árpi jólesően nyöszörgött, nekem pedig ismét eszembe jutott a barátnőm. Jócskán spicces agyam annyira elmerült az ábrándokban, hogy a masszázs inkább kezdett simogatásra hasonlítani. Álomképeimből Árpi fojtott hangja rángatott ki.
- Ezt nem kéne folytatnod!
- Mit?
- Ettől beizgulok.
- Mi a picsa bajod van?
- Nem érted te hülye, ettől feláll a faszom. - mondta ingerülten. - Hagyd abba.
Azt hittem, hogy csak marháskodik. Sokszor hülyéskedtünk egészen vad dolgokkal is, nemegyszer dobtak ki minket valahonnan, mert botrányt provokáltunk.
Gondoltam, velem most nem tol ki, nem fog egész héten azon röhögni, hogy milyen jól beugratott. Enyhén széttett lábai között előrenyúltam a farka felé. Azt hittem ugrik egyet, és egy vihogással le van rendezve a dolog. Ma sem értem, hogy történt, de ahogy alányúltam, kezem rögtön becsusszant a pizsama sliccén, és teljesen váratlanul markomban éreztem a kemény, merev faszát. Mindketten megdermedtünk. Legnagyobb csodálkozásomra nem engedtem el rögtön. Éreztem, hogy forró és nedves. És nagy, nagyon nagy, jóval nagyobb, mint az enyém. Nem is tudom mennyi idő telt el, talán csak másodpercek, talán néhány perc is. Aztán kirántottam a kezem, és elfordultam tőle. Nem szólt semmit és én is hallgattam. Megrázott a dolog. Az üvegért nyúltam, és néhány jókora korttyal próbáltam megnyugtatni felborzolt idegeimet. A vodka szétáradt a testemben, kissé lecsillapította hevesen dobogó szívemet. A csend bántó volt, de egyikőnknek sem volt kedve megtörni, inkább mindketten úgy tettünk, mintha álomba szenderülnénk. De az én agyam lázasan zakatolt, nem tudtam feldolgozni az élményt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.69 pont (74 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#15 papi 2014. 06. 1. vasárnap 05:32
Nem rossz
#14 v-ir-a 2012. 06. 25. hétfő 19:09
eddig nagyon szuper smile
#13 begi045 2009. 05. 6. szerda 22:54
nagyon szerettem volna ott lenni és végignézni:-)
#12 cmj 2008. 06. 21. szombat 20:34
Szia Piercing Girl én szeretném kipróbálni!!! Írj emailemre: cmj@freemail.hu vagy az, aki ilyen helyzetet tud nekem előállítani kell egy pasi és egy csaj
#11 cmj 2008. 06. 21. szombat 20:11
Szia Piercing Girl én szeretném kipróbálni!!! Írj emailemre: cmj@freemail.hu vagy az, aki ilyen helyzetet tud nekem előállítani kell egy pasi és egy csaj
#10 Bi_tom 2003. 04. 14. hétfő 20:33
Ez a gaysite-ról van. Persze csak az tudja, aki már odatévedt... :)
#9 kozett 2003. 04. 13. vasárnap 06:54
Jó!!! És csak most fedeztem fel! Ez meg rám nézve szégyen...
#8 Beee 2002. 09. 6. péntek 20:32
Hát,mit is mondhatnék?Nem vagyok fából és a hatás nem is maradt el.
#7 PiercingGirl 2002. 08. 25. vasárnap 19:13
Ha van olyan bi fiu aki szeretné kipróbálni egy lánnyal és egy fiuval a sexet az írjon !
#6 Utist 2002. 06. 20. csütörtök 16:20
Szeretném én is kipróbálni.
#5 dugattyú 2002. 06. 15. szombat 16:58
ur Isten Ádám!te buzi vagy?egyébként jó történet!csak az a baj hogy nekem már van barátnőm.....

#4 Ádám 2002. 05. 15. szerda 09:43
még csak 16 vagyok, de én is ilyenről álmodom!
Nagyon tetszett!
#3 Roo Les 2002. 04. 29. hétfő 18:10
Egész jó!
#2 aurora 2002. 04. 28. vasárnap 01:12
No comment. Vagy: ez nem az én asztalom.-
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?