A+ A-

Szauna kaland

Orsi vagyok és már 5 éve Ausztriában élek párommal Jens-el aki osztrák származású üzletember. 1 éve vagyunk házasok és szinte tökéletesnek mondható kapcsolatban élünk. 30 éves vagyok és a főiskola elvégzése után mentem ki Ausztriába, hogy szállodában dolgozzak, mivel a hazai bérekből még egy diplomával sem nagyon tudnék megélni. Telt múlt az idő találtam magamnak barátokat és szerelmet, aztán kint maradtam.
Kinézetem miatt sokszor megvádoltak azzal, hogy csak gazdag férjet akartam magamnak szerezni és ezért mentem ki „dolgozni”. Valójában biztos prostituált vagyok striptease bárban dolgozok és hasonló szóbeszédek keringtek körülöttem. Kis faluból származom és sajnos a szüleim hallgathatták ezeket a pletykákat nap mint nap. 175cm magas vékony testalkatú szőke hosszú hajú és kék szemű lány vagyok. Ezzel a külsővel általában nem az eszemre voltak kíváncsiak az emberek pedig diplomával és nyelvtudással is rendelkezem.
Jens a férjem felül kopaszodó magas 190cm amolyan kimondott üzletember fazon. Mindig elfoglalt, sokat utazik és még többet telefonál. Nagyon odaadó és kedves, viszont nem a hűség mintaképe. Többször bukott már le előttem, de valahogy mégis mellette maradtam magam sem értem miért. Talán a természete az ami vonz és az a biztonság amit ad nekem. Ellentétben más nőkkel én tudom, hogy hűséges férfi csak akkor létezik, ha szerelmes és a szerelem, mint sok más dolog az életben múlandó tehát a végeredmény úgyis az lesz, hogy a kalandvágy legyőzi a hűséget és nem tud ellenállni egy fiatalabb, sexibb vagy egyszerűen csak egy „újnak” jobbnak vélt nőnek. Vannak persze kivételek, de azok is csak a szabályt erősítik. Nem áltatom magam megtanultam ezt kezelni és együtt élni vele.
Bemutatásunkból talán elég is ennyi ugyanis egy sokkal izgalmasabb dolgot, egy váratlan kalandomat fogom most elmesélni, ami ezen a nyáron történt meg velem.
Július közepén Horvátországba utaztunk Jens-el 1 hetes nyaralásra. Általában Olaszországba megyünk, de most valahogy mégis Horvátország mellett döntöttünk és mondanom sem kell nem bántam meg. Ha nyaralni megyünk, mindig olyan szállást foglalunk, ami vagy közel van a tengerparthoz, vagy ha nincs közel, akkor fullos wellness részleggel rendelkezik. Ezen a nyáron az utóbbi teljesült mivel Horvátországban kevés a homokos tengerpart ezért úgy döntöttünk, legyen inkább egy olyan wellness hotel ahol jó medencék vannak és kényeztető wellness részleg.
10 óra kocsikázás után meg is érkeztünk a szállodához, ami már távolról nagyon impozánsnak tűnt és ahogy bementünk rögtön tudtuk, hogy jó választás volt. Bejelentkezés után felvittük a szobába a bőröndöket majd körbenéztünk, hogy mit hol találunk.
Engem leginkább a medencék és a wellness részleg érdekelt. Egy rendkívül segítőkész hölgy körbevezetett minket és megmutatta milyen szolgáltatásokat vehetünk igénybe. Mikor a beltéri részhez értünk ahol a szaunák is voltak a hölgy említette, hogy a szauna kizárólag fürdőruha nélkül vehető igénybe fürdőlepedő használatával.
Számunkra ez teljesen természetes volt, gyakran jártunk szaunázni, itt pedig egy rendkívül hangulatos szinte üres wellness részleg fogadott minket, hiszen a nyári melegben az emberek inkább a kültéri medencéknél tartózkodtak.
Felmentünk a szobába átöltözni, felvettük a köntösünket és le is mentünk wellnessezni. 3 szauna csobbanó medence, zuhanyzó, hangulatos fények és halk kellemes zene szólt. Ketten voltunk az egész részlegben Jens-el. Szaunáztunk, csobbantunk, tusoltunk majd a pihenőágyakon feküdtünk és olvastunk. Mivel csak ketten voltunk ezért nem csak a szaunában, hanem már a közlekedő részen a csobbanó és a zuhany valamint az ágyak között is meztelenül mászkáltunk, az egész hely a miénk volt. Annyira kellemes volt, hogy el is szunyókáltam fél órára egy kicsit és mikor felébredtem kicsit meglepődtem, hogy már 4-esben vagyunk ugyanis egy másik pár is lejött szaunázni.
Akkor érkezhettek és a tőlünk távolabbi pihenőágyakat foglalták el. Feltételezem, amikor bejöttek látták, hogy mi meztelenek vagyunk és látszólag őket sem zavarta ez ugyanis ők is ledobták a fürdőköntöst. Szintén 30 év körüli pár lehetett, a lány nagyon csinos barna hosszú hajú szép arcú és a srác is nagyon jóképű kisportolt alkatú volt. Ekkor még részletesebben nem tudtuk szemügyre venni egymást ugyanis a félhomály és a távolság ezt nem tette lehetővé.
Ők is szaunáztak, csobbantak, majd pihentek. Ez a nap el is telt így fáradtak voltunk az utazástól ezért hamar ágyba bujtunk.
Másnap egy hajókirándulás után úgy döntöttünk, hogy ha visszaérünk a szállodába, ismét lemegyünk wellnessezni. Így is tettünk megint csak kettesben voltunk és átadtuk magunkat a pihenésnek.
Jens el is aludt a pihenőágyon, biztosan nagyon fáradt volt én pedig nem akartam felkelteni ezért egyedül mentem szaunázni. A szaunában a legfelső részen feküdtem kb. 2 perce lehettem bent mikor nyílt az ajtó és azt gondoltam biztos felébredt Jens és utánam jött ezért ki sem nyitottam a szemem.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.26 pont (50 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 cscsu50 2018. 04. 27. péntek 21:37
elmegy egynek
#8 Almoska5 2018. 04. 25. szerda 23:20
Jobb lett volna, ha egy négyes kialakul. Így kicsit rövid. Igaz izgalmas a titkos félrelépés, de akkor is "rövid" !

Talán a folytatással javulhatna...
#7 sunyilo 2018. 04. 25. szerda 21:55
Nem rossz...
#6 vakon54 2018. 04. 25. szerda 13:37
Hűséges feleség. Az egyikoldalát sóznikellene a másikat paprikázni.
#5 feherfabia 2018. 04. 25. szerda 06:56
Gyengère sikeredett
#4 A57L 2018. 04. 25. szerda 04:23
Mostanában az egyik legjobb történet.
#3 veteran 2018. 04. 25. szerda 04:04
Milyen jót álmodott.
#2 Olvasó 2018. 04. 25. szerda 00:32
"Vastagságra kb. 5x-öse." nyes
#1 Törté-Net 2018. 04. 25. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?