A+ A-

Kimberly bevállalja 2. rész

Fordítás
Írta: palles
Mint később kiderült a szőkét Dawn-nak hívták. Együtt reggeliztünk, senkinek nem volt egy szava sem ez előző éjszakáról, de nyilvánvalóan senki nem érezte sértve magát. A reggeli után Dawn férje, Pete javasolt egy golfjátszmát, hogy a lányoknak legyen idejük shoppingolni, így mindenki jobban megismeri a másikat. Mindenki egyetértett, így elváltak útjaink.
Kim és én együtt ebédeltünk, majd megkérdeztem, hogy ment a „vásárlás” - idézőjelet mutatva az ujjaimmal. Rácsapott a kezemre és perverznek nevezett a gondolatért, miszerint nem is vásárolni voltak.
- Majd megtudod, hogy mennyire vásároltunk, amikor megkapod a bankszámlakivonatot - nevezett Kimberly. - Egyébként megtudtam egyet s mást Dawn-ról és Pete-ről - folytatta.
Kim felvázolta, hogyan kezdődött Dawn és férje története, a részvételük ezeken a hétvégéken, illetve még a swinger életük előtti időket. Dawn nem igazán szeretett más pasikkal dugni. A férje jó nagy mérettel rendelkezett, és a nő elégedett volt a játékszerével, de emellett a nőket is szerette. Néhány éve még bele kellett törődnie, hogy dugnia kell néhány szerencsétlen pasassal, csak hogy megkaphassa a feleségüket, de mióta megszervezte ezeket a „csak csajok” hétvégéket, már elégedetten vette tudomásul, hogy nem kell szexelnie olyan férfiakkal, akik nem érdeklik. Egyszerűbb volt így.
- Dawn megkérdezte, hogy nem akarunk-e részt venni egy privát partin az este - hunyorgott rám Kim.
- Azt hittem, hogy nem szeret dugni a férjekkel - válaszoltam.
- Ki mondta, hogy dugni akar veled - nézett rám Kim - úgy gondoltuk, hogy ha jó fiú leszel, akkor velem jöhetsz. Jó fiú leszel? - kérdezte Kim hangsúlyozva a jó szót.
- Igen, jó fiú leszek - sóhajtottam.
- Még egy dolgot szeretnék tisztázni a találkozó előtt - nézett Kim egyenesen a szemembe. - Tényleg nagyon értékelem, hogy megértő voltál, és megvalósíthattam a lányokkal kapcsolatos fantáziámat. Tényleg élveztem a tegnap estét - mosolygott és folytatta. - Van rá lehetőség, hogy a te fantáziádat is valóra váltsuk. Évek óta arra kérsz, hogy megnézhesd, ahogy valaki mással dugok. Pete hajlandó megtenni, és Dawn sem bánja.
- Várj csak egy percet basszus, ez egy „csak csajok” hétvégének indult! Nem tudom elhinni, hogy Pete elküldött titeket vásárolni, hogy a felesége befűzzön téged neki - kezdett forrni a vérem.
- Te sem vagy egy egyszerű eset, el sem hiszem, amit mondasz. Csak hogy tudd, én kértem meg őt, és nem ő engem, és minden bátorságomra szükségem volt, hogy megtegyem - Kim ritkán volt ilyen ideges. - Beszélgettünk a szexuális életünkről, és arról, hogy miért jöttünk el erre a hétvégére. Igen, ő hozta fel, hogy milyen nagy a férje farka, de csak azért, mert elmesélte, hogy a nők a swinger klubokban teljesen oda voltak a férjéért és a nagy farkáért, neki meg csak az átlag vagy az az alattiak jutottak.
- Én, én nagyon sajnálom - böktem ki - csak gondoltam...
- Csak gondoltad! Mit mondogatsz mindig nekem, erre most meg csak gondoltad.... - Kim már kezdett lehiggadni, de nyilvánvalóan csalódott volt. - Nézd, ha inkább a szobában akarsz megvárni, vagy kaszinózni menni, vagy akármit csinálni, akkor tedd azt, de én el fogok menni Dawn-hoz. Ha jössz, akkor dugni fogok Peter-rel a te kedvedért, de ha nem akarsz jönni, akkor Pete-nek olyan élményben lesz része, mint neked tegnap este. Őszintén szólva, ha úgy döntesz, hogy nem jössz, akkor soha többé nem akarom hallani a hülyeséged, hogy látni akarod, hogy egy nagyfaszú férfi megdug előtted. Nagyon sokat költöttünk a hétvégére, Pete elég dögös, Dawn hajlandó megosztani velem, tehát vagy gyere, vagy kussolj!
A fejemben cikáztak a gondolatok, menjek vagy maradjak? Ha megyek, látni fogom, hogy egy másik férfi megdugja a feleségem, amire már rég óta próbálom őt rávenni. Ha nem megyek, nemcsak kihagyom a showműsort, hanem elmulasztom ezt az egyszeri lehetőséget is. Legyőztem a büszkeségem és ezt mondtam:
- Tehát mikorra várnak minket?
A megbeszélt időpontban érkeztünk meg a szobájukba. Pete nyitotta az ajtót egy törölközőben. Ahogy bekísért minket megláttam, hogy Dawn egy nagyon szexi baby doll-ban van.
- Kértek valamit inni? - kérdezte Dawn, miközben felállt és odasétált hozzánk.
Mire kimondtam, hogy „persze”, már odaért hozzánk.
Dawn megölelt és hozzányomta testét az enyémhez, megcsókolta az arcomat és azt mondta - Te egy nagyon édes fiú vagy.
- Köszönöm - mondtam, mivel semmi más nem jutott az eszembe.
Pete odanyújtott egy sört - Jó játszma volt ma reggel - mondta.
- Köszönöm, másodszor is - mondtam, és Pete megveregette a hátam.
Nem vettem észre, hogy Kimberly bement a fürdőbe, csak a víz csobogására lettem figyelmes.
- Elnézést - mondta Pete, és elindult a fürdőszoba nyitott ajtaja felé. Mosolyt fedeztem fel az arcán, amikor elérte az ajtót és azt mondta: - Szükséged van valamire? - A szeme fel-le mozgott, gondolom a feleségem meztelen testében gyönyörködött.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.03 pont (33 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 Haj Hab 2013. 09. 16. hétfő 11:21
Hmm, az is egy nagyon jó sztori kedves Pavlov smile
#11 Pavlov 2013. 08. 27. kedd 06:41
Minél durvább, annál jobb smile
#10 A57L 2013. 08. 23. péntek 03:34
Elég jó.
#9 Bikmakkocska 2013. 05. 20. hétfő 17:50
Egyszerűen durva.
#8 Pavlov 2013. 05. 18. szombat 13:05
Jó fordítás, tetszett!
#7 Haj Hab 2013. 05. 17. péntek 16:39
Köszönöm szépen Pavlovnak a lektorálást, és a segítséget!
#6 sipospista 2013. 05. 17. péntek 15:56
szuper
#5 genius33 2013. 05. 17. péntek 14:04
Zsiiir nyes
#4 Rinaldo 2013. 05. 17. péntek 07:51
Be indult a nagy faszra.
#3 cityoftroy 2013. 05. 17. péntek 06:21
Idiota :(
#2 papi 2013. 05. 17. péntek 05:26
"Azon gondolkodtam, hogy milyen lesz a házasságunk ezután".Erre én is kíváncsi vagyok!
#1 Törté-Net 2013. 05. 17. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?