A+ A-

A Tanár Úr

Ez a történet még az egyetemi éveimből való, kollégiumban laktam... a mi koleszünk nagy volt, a földszinten tanuló szobák, ahol az egyetem kihelyezett órákat is tartott.
Egyik este a srácok felhívtak két fiatal tanárt óra után egy pár pohár italra, ill. beszélgetésre. A szobámból hallottam a hangoskodást, gondoltam kinézek, mi történik péntek este a folyosón, ami ilyen lármára ad okot.
Odamentem, kérdeztem a lányoktól, hogy kik az új tagok, aztán én is leültem beszélgetni. A fiúk hoztak inni, mi hoztunk enni, gyorsan teltek az órák.
Az este alatt sok kérdés felmerült, tudományos témákról is esett szó, mivel engem mindig is érdekeltek ezek a dolgok, ezért bekapcsolódtam a beszélgetésbe. Az egyetemi évek előtt is sok minden érdekelt, nyomon követtem a legújabb kutatásokat, és elolvastam a tudományos eredmények publikációit is. A beszélgetés során többször okoztam nekik meglepetést, nem gondolták, hogy a diákok között aki, aki ennyi mindenben tájékozott, de akadt…A fiatalabbik tanár közben eléggé a pohár fenekére nézett, mondhatnám azt is, hogy teljesen leitta magát, az egyik kollégista srác kénytelen volt befektetni a szobatársa ágyába annyira berúgott!... a kollégája berzenkedett, hogy lehet ennyit inni, stb, stb. Most mi legyen, nem akarja itt hagyni, végül folytatódott a beszélgetés.
A végére már csak én maradtam, és egy másik lány. A Tanár Úr ránézésre olyan 38 körüli, filozófus alkat, igazán nem tetszett, de ahogy beszélt, a stílusa, a meglátása bizonyos dolgokról, a tájékozottsága szimpatikus volt.
Már éjfél körül járt az óra, amikor a mellettem ülő lány - szintén kissé ittasan - intimebb témára váltott... elkezdte faggatni a tanárt. Én csak figyeltem, a Tanár Úr pedig nagyokat mosolygott. A csaj egyre rámenősebb kérdéseket tett fel, éppen csak azt nem mondta, hogy gyere a szobámba és kefélj meg. Eközben azt vettem észre, hogy a kérdésekre adott válaszok közben nézi a lábam, sokszor mélyen a szemembe néz... de ekkor még nem gondoltam semmire.
Eléggé idegesített már a mellettem ülő lány alpári stílusa, végül felálltam, és kérdeztem, hogy mi legyen. Itt alszik vagy haza indul taxival, és itt hagyja reggelig a kollégát, aki bent horkolt a szobában. De még mielőtt válaszolhatott volna, a mellettem ülő lány azt mondta: maradjon, ne menjen el, az ő szobája üres, a szobatársai haza utaztak hétvégére, alhat az ő szobájában... őőőő gondoltam magamban, hogy lealázza magát. És ekkor jött a nagy meglepetés: az volt a válasza, hogy ő inkább velem szeretne aludni, az én szobámban, ha lehetséges... ha lehetséges, micsoda kifejezés…
Húúúha, és miközben ezt mondta úgy nézett rám, amit nem lehetett félre érteni. A válaszom eléggé közönyös volt: nekem mindegy, ha itt jobban esik, akkor jöjjön. Látni kellett volna a másik lány arcát, minden az arcára volt írva, szinte kőbálvánnyá meredt, tárt karokkal állt, és nem tudott egy szót sem kinyögni.
Elindultam a szobámhoz, kinyitottam az ajtót, ő pedig jött utánam.
6 ágy volt bent, a többiek nálam is haza utaztak, mondtam, hogy válasszon magának ágyat, és vegye le nyugodtan a ruháit, hogy kényelmesen tudjon aludni.
Erre levetkőzött 1 szál gatyára, és befeküdt az ágyamba!!! Az én ágyamba, pedig nem mondtam neki, hogy melyik az enyém. Bementem, láttam hol fekszik, majd megkértem, hogy menjen át valamelyik másik ágyba, mert az éppen az enyém :-) erre ő: remélte is... úúúú
Na most mit csináljak gondoltam magamban... abban bíztam, hogy nem fog elférni, és jobb belátásra tér, átmegy a másik ágyak egyikébe. De nem tért jobb belátására, sőt. Hoztam egy másik takarót, azt rátakartam - jelzem mindez egy 1 személyes heverőn történik, oda feküdtem mellé, becsuktam a szemem, és azt éreztem, hogy irtózatosan dobog a szívem, és nem fogok tudni aludni. Hallottam, hogy ő is nagyokat szuszog, vagyis nem alszik, de nem történt semmi.
Ott feküdtünk egymás mellett, mindketten éreztük, hogy a másik nem alszik, de nem történt semmi.
Már hajnal 3 körül járt az idő, amikor átcsúsztatta a kezét a derekamra, és megkérdezte átölelhet-e, mert fázik... tényleg nem volt túl meleg ősz vége, fûtés semmi, de tudtam, hogy csak kifogás…
A kéz átcsúsztatáson felbátorodva át is bújt az én takaróm alá, szorosabban fogta a derekam, és a fenekemhez tolta a csípőjét... éreztem hogy áll a farka, és ő azt akarta, hogy érezzem, mert egyre erősebben nyomta nekem... azt hiszem én is oda toltam, hogy jobban érezzem, mert nagyon jó érzés volt... aztán elkezdte csókolgatni a nyakam finoman, majd a kezét csúsztatta a melleim irányába, engem pedig teljesen átjárt a bizsergés, oda fordultam hozzá és megcsókoltuk egymást... hevesen, mélyen csókolt, ahogy egy igazi férfinak csókolni kell, majd benyúlt a ruhám alá, úgy fogta a melleimet, aztán bebújt és szívni, puszilgatni, nyalni, harapni kezdte, és közben szedte le a pizsimet, én meg az ő egy szál gatyóját…
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.96 pont (49 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 Ulysses 2017. 03. 21. kedd 17:25
Érdekes történet, az élet ír ilyeneket.
#8 A57L 2017. 02. 12. vasárnap 03:10
Nekem nem tetszett.
#7 vakon54 2017. 02. 5. vasárnap 09:20
Nagyonjó.
#6 sunyilo 2017. 02. 4. szombat 10:12
Jóóóóó.
#5 cscsu50 2017. 02. 4. szombat 03:19
kellemes írás
#4 tomi19 2017. 02. 3. péntek 18:56
Mázlista tanár bácsi smile
#3 veteran 2017. 02. 3. péntek 08:56
Jó,tetszik.
#2 sztbali 2017. 02. 3. péntek 00:40
Érdekes sztori.
#1 Törté-Net 2017. 02. 3. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?