A+ A-

Azóta csak vonattal járok

Egy szép nyári nap valahol a vizsgaidőszak közepén vonattal utaztam haza a Keletiből Győrbe. Az indulás előtt leültem a helyemre (Kevesen voltak a vagonban, a legutolsó kettes volt az enyém, az a pár ember, aki volt még, az is mind háttal volt.). Mire pont kényelmesen elhelyezkedtem volna, megszólalt mellettem egy női hang, hogy a belső ülés az övé, oda szól a jegye. Felálltam, beengedtem, és akkor figyeltem csak fel rá, hogy nem csak a hangjában volt valami érzéki, de Ő is nagyon csinos. Olyan 35-40 éves lehetett, egy elegáns fehér ing és egy szürke, kicsit térd fölé érő szűkebb fazonú szoknya volt rajta.
Elindult a vonat, elkezdtünk beszélgetni Dórival, kiderült, hogy valamilyen tárgyalásra megy Bécsbe, és ezért ilyen csinos. Amikor közelebb hajoltunk egymáshoz, éreztem a nagyon finom parfümjét, miközben önfeledten nevetgélt pedig lehetőségem volt megállapítani, hogy egy igazi bombanő: miközben ült, szoknyája feljebb csúszott, kikandikáltak formás combjai, a szoknyába tűrt ing pedig csak úgy feszült szexi testén. Annak ellenére hogy tárgyalásra utazván nem hagyott túl nagy dekoltázst, látszott, hogy szép nagy melleket rejt az öltözéke. Beszélgetés közben meg-megérintett, eleinte csak a kezem, majd a combomat is, egyre oldottabb lett a hangulat. Én is szívesen viszonoztam ezeket a kedvességeket, és amikor "véletlenül" egy picit hosszabb időre hagytam a combján a kezem és éreztem a puha bőrét, Dóri huncut mosolyából éreztem, hogy neki sem volt ellenére.
Elmesélte, hogy sokat dolgozik, így nem sok szabadideje van, az alakját a géneknek és az otthoni tornának köszönheti. Mondtam, hogy ilyen otthoni tornában én is benne lennék, mire elmosolyodott, és végigsimította a mellkasom. Ahogy ott ültünk egymás mellett, egyre csak forrt körülöttünk a levegő, egyre többször felejtettem a szemem az ajkain, amit Ő is észrevett:
- Nagyon ki vannak száradva az ajkaim?
- Tökéletesek úgy, ahogy vannak! Persze egy kis kényeztetés mindig jól jöhet - válaszoltam.
Nevetve vette elő az ásványvízét, majd mondván nagyon meleg van, még a blúzát is eggyel lejjebb gombolta. Eddig is izgatta a dekoltázsa a fantáziám, ezután viszont már nehéz is lett volna levenni róla a szemem. Miközben a szájába vette az üveget, rám nézett, majd megfogta a kezem és szexi pillantás mellett lehunyta a szemét - úgy ivott. Miután visszacsavarta a kupakját, körbenyalta az ajkait, majd megszólalt:
- Így már jó?
Annyira szexi volt, és annyira kívántam már, hogy csak annyit mondtam: Már csak én hiányzok róla! Sóhajtott egy nagyot, lehunyta a szemét. Közben a kezemet odahúzta a combjára, majd egyre feljebb: amíg a szűk szoknya engedte, a combján - majd szoknyán keresztül - végül a hasán át egészen a melléig...mélyen a szemembe nézett, és izgatóan bekapta az egyik ujjam.
- Nem pont így gondoltam - hajoltam felé, majd megcsókoltam.
Nagyon jól csókolt, nem csak az ajkai, hanem a nyelve is nagyon finom volt, és bár próbáltam visszafogni magam, hogy ne legyünk annyira feltűnőek, mégis nagyon hevesek voltunk. Bő egy perc után elhúzta a fejét és megkérdezte:
- Tehát így gondoltad?!
- Részben igen... - feleltem, majd én húztam a kezét magamhoz, mert szerettem volna, hogy érezze, mennyire kívánom.
- Hát így már értem. Az biztos, hogy nem szenvedne hiányt az ajkam. Farmeron keresztül is érzem, milyen kemény vagy! - és elvette a kezét, mert közeledett a kalauz.
Miután elment, Dóri a fülembe súgta:
- Szívesen érezném farmer nélkül is, van nálad gumi?
- Persze, hogy van! - feleltem felcsillant szemmel - Hátramegyünk?
Dóri szó nélkül felállt, megfogta a táskáját, és elindultunk. Mivel az utolsó sorban voltunk, nem is kellett messze mennünk, azt is tudtuk, hogy nincs bent senki, és mivel a kalauz is a másik irányba ment, teljesen szabad volt a pálya. A WC-ben aztán teljesen egymásnak estünk, vadul csókolóztunk, miközben kezemmel végig simítottam az egész testét. A szoknyát felhúzva éreztem puha bőrét hosszú combjain és a popsiját is szabadon markolászhattam, hisz csak egy tanga volt rajta. Miközben blúzát gombolva a nyakát csókoltam, Ő sem tétlenkedett: az övemet kicsatolva már a sliccemnél járt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.88 pont (57 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 A57L 2017. 02. 15. szerda 03:09
Jó kis írás.
#7 genius33 2017. 02. 4. szombat 06:31
A vége szomoru nyes
#6 cscsu50 2017. 02. 3. péntek 05:13
kerek sztori
#5 Pavlov 2017. 02. 1. szerda 23:38
Kellemes!
#4 sunyilo 2017. 02. 1. szerda 19:08
Jó volt. Gyuri0926 te nagyonhülye, ha egy először látott nővel dughatsz egyet, akkor gumi nélkül telerakod? És hagyja is? Szerintem te még nem voltál ilyen helyzetben, csak fikázol agyatlan módon...
#3 gyuri0926 2017. 02. 1. szerda 07:45
Már megint az a hülye gumi .
#2 listike 2017. 02. 1. szerda 07:34
Nem volt rossz.
#1 Törté-Net 2017. 02. 1. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?