A+ A-

Kiéhezett családanyák 1. rész

Úgy alakult, hogy beíratkoztam egy kétéves továbbképzésre miközben munkanélküli segélyből éltem, és bár mindenem megvolt ami szükséges, igazából nem éltem valami nagylábon. A tanulást viszont legalább élveztem, bár kissé szokatlan volt a távoktatásos rendszer, meg hogy a tanár nem a tanteremben, hanem a számítógép monitoron adja le az anyagot. Egy tanteremben kb tízen voltunk, mindenki elott egy számítógép, a fejeken headset, és szinte mindenki más szakon volt, más előadást hallgatott. Elég idegesítő volt, hogy sok olyan ember is volt a termünkben aki csak egy vagy kéthónapos továbbképzésre jött, és le se szarta az egészet, folyton beszélgetett meg telefonált. Aztán kb 4 hónap múlva ahogy többen is jelentkeztek és már kicsi volt a terem annyi embernek, végre eszébe jutott a vezetőségnek, hogy külön terembe tegye azokat akik hosszabb távra maradnak. Így én, meg egy másik pasi akit Zoltánnak hívtak, átkerültünk a szomszédos terembe, ahol már volt két tanuló. Két középkorú nő, egy sima egyenes barna hajú 35-körüli teljesen átlagos testalkatú anyuka, Zita, és egy molettebb, szemüveges hullámos barna hajú, jó negyvenes, Kati akinek hatalmas segge volt és mindig mosolygott. Kati kissé slamposan járt, és soha nem is öltözött ki, de a nagy kerek segge már első pillanattól szinpatikus volt. Mindketten családanyák voltak, és látszott, hogy ismerik egymást már régebbről, úgyhogy elvoltak maguknak, velünk nem nagyon beszélgettek a szokásos udvariassági szófordulatoktól eltekintve.
A teremben nyolc iskolapad, vagy inkább asztal volt négyessével egymáshoz húzva, én meg Zoli a terem végébe kerültünk, előttünk a két nő egymással szemben. Kati pont nekem háttal űlt, így soha nem mulasztottam el végigmérni a seggét, ha kiment a teremből, vagy lehajolt valamiért. Nem volt szép nő, sem kimondottan szexi, de valahogy mégis volt benne valami amitol kívánatosnak találtam. Valószínűleg nem borotválja semmijét, gondoltam, de az illata mindig friss, finom volt, ha elmentünk egymás mellett. Nekem mindig is fontos volt, milyen egy nő illata, talán még a kinézeténél is fontosabb, bár hozzátenném, hogy a nagy kerek segg és méretes mell is pluszpontnak számít. Melltartót sosem hordott, a mellbimbói még a vastag téli pulcsin keresztül is határozottan kirajzolódtak. És annak ellenére, hogy negyven körüli volt, egyáltalán nem lógtak a mellei. A nadrágját sohasem húzta annyira fel, mint más nők, hogy teljesen ráfeszüljön a fenekére, viszont ahogy járt szépen kirajzolódott a szabályos kerek segge, és tisztán kivehető volt, hogy mindamellett, hogy nagy, mégis izmos és telt, nem hájas. Ez mindig is a gyengém volt, élek-halok a hatalmas telt seggekért, nem nagy csoda hát, hogy unalmas órákon arról fantáziáltam, hogy miket tudnánk mi ketten művelni. Zita sem volt rossz bőr, csak éppen ő sokkal átlagosabb méretekkel rendelkezett és kissé visszahúzódóbb volt mint Kati. Mintha ő is szándékosan kerülte volna a szexi cuccokat, mindig szolidan anyukásan öltözött. Félénkebben mosolygott és kevesebbet beszélt, de szép kerek mellei és formás popsija volt neki is.
Zoli valami okból egyszercsak nem jött többé, így hárman maradtunk a két nővel, és napról napra lassan de biztosan egyre közelebb kerültünk egymáshoz. Egyre többször vettük le a headsetet óra közben is és beszélgettünk, hülyéskedtünk ahelyett, hogy odafigyeljünk. Egy alkalommal, egy egész unalmas órán át Katiról fantáziáltam, és olyan merevedésem volt, hogy elhatároztam, kimegyek a mellékhelyiségbe és kiverem, hogy lenyugodjak. Zita pont elottem indult el kifelé, gondolom észre sem vette, hogy jövök mögötte, mert az ajtó elott egyszer csak hirtelen megállt és lehajolt, hogy felvegyen valamit a földrol. Én annyira el voltam a saját fantáziavilágomban, hogy későn vettem észre és egyenesen a kidomborodó fenekének mentem, mire mindketten elvesztettük az egyensúlyunkat és ő hasraesett én meg rá. Bár abban a pillanatban felugrottam és zavartan felsegítettem Zitát is, lehetetlen, hogy nem vette észre a merevedésemet, hisz gyakorlatilag először fellöktem az álló farkammal, aztán ráestem és egyenesen a popójának nyomódott a szerszámom. Fülig elvörösödtünk mindketten (szóval észrevette), én bocsánatot kértem, ő meg zavartan mosolyogva mondta, hogy semmi gond, az ő hibája, túl hirtelen állt meg. Kati mindezt végignézte és bár a farkam a hirtelen ijedtségtol kissé lenyugodott, elkaptam a pillantását a sliccemen. Persze jót nevetett rajtunk, de a szeme elárulta, hogy többet látott, mint amennyit elárul. Zita leporolta térdén a nadrágot és kiment. Én zavaromban már azt sem tudtam hova indultam és előbb visszafordultam, majd ismét az ajtó felé. Aztán Katira néztem. Ő visszafordult a monitorjához, úgyhogy fogtam magam és leültem inkább én is a helyemre. A Zita popsijára gondoltam. Ahogy ráestem éreztem milyen izmos, rugalmas. Ekkor bejött az adminisztrátor és közölte, hogy internetproblémák vannak, kapcsoljuk ki a gépeket legalább két órát várni kell míg helyrehozzák a hálózatot.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.79 pont (101 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#16 feherfabia 2018. 03. 2. péntek 09:53
Nagyon élethű!
#15 jociy 2017. 09. 20. szerda 09:33
Remek smile
#14 Andreas6 2017. 06. 1. csütörtök 09:45
Lettem volna a helyedben!
#13 A57L 2017. 02. 17. péntek 04:27
Remek írás.
#12 RAVETRAIN 2017. 02. 6. hétfő 11:41
Szerintem ez nagyon ott van! Jó kis darab! Én semmilyen szempontból nem látok benne javítanivalót. 10 természetesen. Sőt csillagos 10-es, mert imádom a biszex családanyukákat! Yeyeaa! Oh yeaa smile
#11 cscsu50 2017. 01. 31. kedd 21:59
jöhet a folytatás
#10 veteran 2017. 01. 31. kedd 17:06
Folytasd, nagyon jó!
#9 Dogio 2017. 01. 31. kedd 09:17
Minden okoskodó elmehet a picsába. Ez amúgy kifejezett magyar szokás, hogy jól leszóljuk a másikat. Egyetlen nép sem ilyin irígy, roszzindulatú, frusztrált... Mindenkinek leszarom a véleményét. Legyen szép napotok!
#8 joozsi 2017. 01. 31. kedd 02:01
Szívesen olvasnám a folytatást.
#7 Pavlov 2017. 01. 30. hétfő 22:48
Zavaros volt a szöveg, mintha nem eltt volna határozott mondanivalója.
#6 sunyilo 2017. 01. 30. hétfő 21:20
Naggyon jó.
#5 sipospista 2017. 01. 30. hétfő 14:22
Oltari joo..folytasd
#4 listike 2017. 01. 30. hétfő 10:33
Egyetértek az első hozzászólóval.
#3 gyuri0926 2017. 01. 30. hétfő 07:16
Hülyeség és úgy összetömörített a szöveg , hogy nagyon nehéz olvasni .
#2 sztbali 2017. 01. 30. hétfő 01:16
Inkább gruppen, mint hetero.
#1 Törté-Net 2017. 01. 30. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?