A+ A-

Szorult helyzetben 2. rész

Kitty pár napig egyszerűen megpróbálta figyelmen kívül hagyni, ami történt. Felkelt, ellátta a családot, majd munkába indult. Találkozott Rachel-lel és néha beszéltek, de soha nem említették a dolgot, ami miatt leginkább aggódtak. Rachel egy kicsit feszültnek tűnt, de ezen kívül minden normálisan zajlott. Az egy kivétel az izzó gyűlölet volt a lányban, amikor az Arielre nézett. Kitty egyszer látta, hogy Rachel szó szerint elhúzódik Arieltől, amikor a folyosón véletlenül találkoztak. Megszakadt a lány miatt a szíve, de nem tehetett érte semmit. Ariel többé nem mondott semmit. Talán csak blöffölt. Amúgy sem tenné ki a videót az internetre, mert az már önmagában illegális lenne - gondolta Kitty.
Azután az egyik este, amikor a férje “munkaúton” volt és a fia már aludt, egy pohár bor mellett a konyhaasztalánál gondolkodott. A történtek teljes abszurditása ekkor tudatosult benne. Nem csak a zsarolás. Az is bizarr volt, de a helyzet sem volt kevésbé az, ami okozta. Egész életében heteroszexuálisnak tartotta magát. Soha nem volt más gondolata. Rachelig soha még csak meg sem csókolt egy másik nőt. Azután jön egy diák, aki megcsókolja és felforgatja az életét, még ha ezt nem is vallotta be magának. Azóta kezdte a nőket másként nézni. Nem azért, mert mással akart volna lenni Rachel helyett, hanem hirtelen elismerően tekintett a a női vonzerőre. Tetszettek neki a finom ívek, a telt idomok, a sima, karcsú lábak. Azután megértette, hogy miért lett egyféle leszbikus. Magányos volt. Soha nem érzett életében igazi szerelmet és eddig csak tettette a boldogságot. És ha nem teljesíti Ariel követelését, akkor elveszti az egyetlent, aki valóban boldoggá tette romantikus és szexuális értelemben is.
Megvolt neki Rachel telefonszáma. Mindig is csak ritkán hívták egymást, hátha valaki egyszer megnézi a híváslistájukat, de Kitty most nem tudott várni. Úgy tűnt, hogy Rachel telefonja az örökkévalóságig cseng, mire megszólalt a lány finom hangja:
- Kitty? Hello!
- Hello Rachel! Csak azt akarom mondani, hogy nem akarlak semmilyen nyomás alá helyezni. Nem hagyom, hogy Ariel az érzelmeinket használja ellenünk.
- Ezt hogy érted? - kérdezte Rachel riadtan. Úgy tűnt neki, hogy Kitty nem akarja többet látni.
- Úgy értem, hogy én megteszem az én részemet. Érted. Akkor is, ha te a tiedet nem. A döntés a tied, és nem haragszom rád, bárhogyan is határozol.
Egy kis csend után Rachel azt mondta:
- Én is megpróbálom megtenni.
Kittyt mély érzelem öntötte el. Rachel is védeni akarja őt. Nagyszerű érzés volt.
- Ohh...jön anya! Azt hiszem leteszem. Maradnék veled, de...tudod...mennem kell - mondta Rachel szintén érzelmekkel telített hangon.
- OK! - mondta Kitty.
- És köszönöm! - mondta Rachel.
- Szívesen! -tudta csak Kitty mondani, majd letették a telefont.
Azután a nő csak tovább ült az asztalnál és fogalma sem volt, hogy hogyan valósítsa meg a dolgot. Hogyan lehet elcsábítani egy családtagot? Teljesen abszurd. Nehéz elcsábítani valakit, amikor az ember betegnek érzi és gyűlöli magát.
Beszerzett néhány bébiszitter figyelő kamerát és elhelyezte őket a lakásban. Pénteken a tanítás után hazament és felsétált a hálószobájába. A férje két hétig távol lesz. Elhatározta, hogy elcsábítja a fiát, mielőtt a párja hazatér. Levetkőzött és zavartan tanulmányozta a tükörben az alakját, de úgy döntött, hogy ez lesz a legjobb fegyvere. Egészen vonzónak találta magát, de hogy vegye rá az ifjabb Richardot arra, hogy ő is így lássa?
Talán egy kicsit szuggesztívebben kell öltöznie a házon belül. Ezenkívül kora tavasz volt és az idő ugyan még nem volt forró, de már lehetett napozni a medence mellett.
A szekrényéhez lépett és kutatni kezdett. Végül a bútordarab legmélyén, összegyűrve megtalálta az utált születésnapi ajándékot, amit a férje vett neki még évekkel korábban. A bikini felső négyzet alakú darabokból állt, amik takarták ugyan mellbimbóit, de a melleiből oldalt sokat engedtek látszani. Az alsó elől egy kis háromszög volt, hátul pedig csak egy zsinór. Biztos volt benne, hogy a férje eredetileg valamelyik lotyójának vette, csak előkapta, amikor bevillant neki a felesége születésnapja.
Felvette és megnézte magát a tükörben. Elvörösödött. Még meztelenebben érezte magát, mint korábban. Így azért nem járhat a lakásban. Előkeresett egy rövid, fehér köpenyt, amit valamelyik fürdőben kapott. A tükörben így izgatóbbnak találta magát, mint mindent mutatva. Felsóhajtott és nekilátott:
- Richie? - kiáltotta, miközben a szobájából kijött és lefelé tartott.
- Igen anya! - válaszolt Richie a szobájából, ahol tanult.
- Gyere le egy percre!
Érezte hogy a szíve hevesen ver és kíváncsi volt, hogy mi fog történni. De amikor a fia ártatlan arca megjelent a lépcső tetején, jobban kezdte magát érezni.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.99 pont (102 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 tt5X2zDSkWEj 2017. 09. 23. szombat 21:15
elég jó smile
#11 deajk2008 2017. 07. 4. kedd 09:56
nagyon jó élveztem... jöhet még 10p
#10 A57L 2017. 02. 27. hétfő 03:10
Jó történet lett.
#9 cink 2017. 01. 29. vasárnap 16:49
Nekem tetszett, nem volt erőltetett és mégis izgalmas volt. Szeretem, ahol érzelmeket is leírnak, nemcsak a dugást.Nálam ez 10 pont
#8 cscsu50 2017. 01. 6. péntek 23:53
jó folytasd
#7 picula 2017. 01. 2. hétfő 20:42
jó folytasd
#6 veteran 2017. 01. 2. hétfő 17:16
Nekem tetszett, jöhet a többi rész.
#5 hairy_pussy 2017. 01. 2. hétfő 12:44
várom a folytatást
#4 vakon54 2017. 01. 2. hétfő 12:36
fenotrin ez a részis 10 pontot kíván!
#3 listike 2017. 01. 2. hétfő 08:50
Nem tetszett.
#2 genius33 2017. 01. 2. hétfő 06:24
Na, jöhet a harmadik rész is nyes Rachel és az anyja smile
#1 Törté-Net 2017. 01. 2. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?