A+ A-

Két pasi és egy kicsi...

Tamással már régóta dédelgettünk a vágyat: hármasban 2 nővel és fordított felállásban, két pasi meg én.
Számomra fontos, hogy megismerjem azt, akivel testi kapcsolatba kerülök. Ezért beletelt egy kis időbe, míg a vágyból beteljesülés lett. Megismerkedtem Tamás barátjával. Váltottunk néhány levelet, ecseteltük, ki mit szeret a szexben, mi az, ami taszítja. Engem leginkább az a tudat taszított, hogy esetleg a két pasi egymáshoz ér. Megnyugtattak, semmi ilyen nem fog történni.
Végre sikerült egy alkalmas időpontot megbeszélnünk. Fura mód ez épp március 15 - re esett.
Nagy izgalommal vártam a „márciusi ifjakat.”. Mivel nem volt még ilyen élményben részem, a szívem picit hevesebben vert, hol fáztam, hol pedig melegem lett.
Végre megérkeztek! Tamás barátja épp olyan volt, mint a fotókon. Magas, karcsú, gyönyörû kék szemek.
A bemutatkozás után lehuppantunk a kanapéra. A két fiú közé kerültem.
- Nagyon szexi vagy! - mondta Zsolt - és végigcirógatta a combom. Megborzongtam.
- Hoztunk egy kis pezsgőt, hogy oldjuk a feszültséget - nevetett Tamás, és már ugrott is fel, hogy poharakat hozzon.
A pezsgő kellemesen hûvös és édes volt. Néhány korty után kezdett oldódni a feszültség, mely körüllengett mindhármunkat.
Egyre közelebb került testünk egymáshoz. Tamás csókolt meg először. Áramütésként ért, ahogy a csók közben megéreztem Zsolt ujjainak érintését mellemen. Végigcirógatta, morzsolgatta ujjai közt, majd a következő pillanatban nyelvével folytatta ezt a játékot. Nem is tudtam, kire, mire figyeljek. Már a tudat is a kielégülés közelébe sodort. Váltottak, Tamás puszilgatta cicimet, ölemet, Zsolt nyelve hatolt a számba. Teljesen más volt a csókja: határozott, követelőző.
Csókolózás közben vetkőztetni kezdtek. Én is ugyanezt tettem Zsolttal, majd Tamás következett.
- Most én következem! - mondtam, és eléjük guggoltam.
Lehúztam róluk a bokszeralsót. Szinte kipattant a két férfiszerszám. Mindkettőt kezembe vettem, és felváltva nyaltam meg makkjuk hegyét. Megcsapott a testükből áradó édes, vágyat fokozó férfiillat.
Nyelvem, kezem felfedező útra indult. Két ágaskodó szerszám várta türelmetlenül érintésemet. Hihetetlen izgalom fogott el, ahogy a két szerszámot felváltva kényeztettem.
Érezni akarom édes ízüket! - suhant át agyamon, s már el is tûnt Tamás farka számban. Picit szívtam rajta, aztán Zsolt került sorra.
- Csak lassan! Most mi jövünk! - hallottam Tamás hangját.
Felkaptak és bevittek a hálószobába, óvatosan az ágyra fektettek. Két oldalról összeölelkezve feküdtünk néhány percig. Tamás bontakozott ki elsőnek ölelésünkből és a lábam elé feküdt. Végignyalta lábujjaimat, vádlimat, szétnyitotta lábamat és haladt ágyékom irányába. Zsolt közben felülről támadtra nyakamat, fülcimpámat harapdálta, a fülemet nyaldosta, puszikat lehelt belé, szavakat suttogott. - Kívánlak! Megőrülök érted! El akarok merülni benned!
Lejjebb csúszott, cicijeimmel folytatta a játékot. Nem is tudtam, mire figyeljek, a következő pillanatban megéreztem Tamás forró leheletét szeméremdombomon. Tudtam, hogy most fogok elveszni, nyelvének őrült, vad, gyengéd játékában.
Lenyúltam Zsoltért, és a fejem fölé húztam. Tudta, hogy mit szeretnék, már cirógatta is arcom a farkával. Most nem játszadoztam makkjával, követelőzőn bekaptam az egész szerszámot, és próbáltam minél mélyebbre torkomba engedni. Meglepődött sóhajt hallottam. Próbáltam izgalmamat kontrollálni, de nem mindig sikerült. Vad szívásba, szopásba kezdtem annak ütemére, ahogy Tamás izgatott.
- Ne, ne, még ne...! - lihegte Zsolt, és mindannyian tudtuk, mire gondol. Mindketten felültek, és engem is felhúztak magukhoz.
Lovagolj meg bennünket! - utasítottak, s én felváltva ültem bele ágaskodó szerszámukba. Amíg egyiküket lovagoltam, addig a másik segített, irányított a tempóban. Különleges érzés volt, ahogy felváltva merültek el bennem, mindenhol erős férfikezek simiztek,...
Nem bírtuk sokáig, lihegve élveztünk el Tamással. Ráborultam..Zsolt fölénk térdelt, farkával izgatta popsim bejáratát.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.5 pont (48 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 A57L 2017. 02. 26. vasárnap 03:59
Hosszabb és tömörebb jobb lett volna.
#6 Pavlov 2017. 01. 5. csütörtök 23:05
Szépen megfogalmazott, klasszikus hármas. Tetszett! 9p
#5 sunyilo 2017. 01. 5. csütörtök 21:22
Nem rossz...
#4 vakon54 2017. 01. 5. csütörtök 18:19
kicsi gesztenye folytazsd legyélszives!
#3 genius33 2017. 01. 5. csütörtök 17:25
Hát nem volt olyan rossz smile
#2 veteran 2017. 01. 5. csütörtök 08:27
Talán közepes szintet eléri.
#1 Törté-Net 2017. 01. 5. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?