A+ A-

A gyógymasszőr lány

Augusztusi meleg volt azon a napon, amikor Brigi, a gyógymasszőr lány csengetett a városi elit negyed egyik villájának kapujánál.
- Tessék! - hangzott a kaputelefon hangszórójából a bent lévő férfi hangja. Brigi nem tudta pontosan megállapítani a férfi milyenségét, csak annyit feltételezett, hogy harminc körül lehet és kellemes modorú.
- Ön gyógymasszázst rendelt nálam, és most azért jöttem, hogy időpontot egyeztessünk. De, ha önnek megfelel most, azonnal el is kezdhetjük a masszázs - sorozatot. A többit mindig meg beszéljük.
- Rendben, rögtön nyitom a kaput. - jött a válasz bentről.
De mielőtt a férfi ki ment volna, az ablakon keresztül alaposan felmérte a kint várakozó lányt, hiszen ő nem rendelt gyógymasszázst, de ha a "fogához" való a gyógymasszőr lány, hát igénybe veszi szolgáltatását - gondolta hátha jót tesz neki is, ha másképp nem hát...
Miközben ballagott a kapuhoz, azon elmélkedett, vajon mi lehet az oka, hogy hozzá ment a gyógymasszőr lány, mikor ő nem is kérte. De gyorsan elintézte azzal, hogy biztosan valami félreértés lehet a dolog hátterében. Egyébként is, ha nem tetszik a lány, gyorsan elküldi majd és ráadásul kioktatja, hogy ezután gondosabb legyen a címek kezelésében.
Ám a tervét rögtön el is vetette, hiszen most, hogy teljes egészében és közelről vehette szemügyre a gyógymasszőr lányt, már arra gondolt, ha a lány nem jön rá a tévedésére, akkor jöjjön aminek jönni kell. Meg aztán úgy is egyedül van otthon, hátha valami kialakul.
Jól sejtette!
- A lány kezet nyújtott: Brigi vagyok - mutatkozott be kedvesen csengő hangján és bátran, kitartóan nézett a férfi szemébe, miközben már a következő órára gondolt, egyben éreztette a férfival: a foglyom vagy.
- Én pedig Tomi - hangzott a válasz és máris tessékelte be a villa hűvös nappalijába a lányt, aki olyan kívánatos volt könnyű, sokat sejtető nyári ruhájában, hogy Tomi alig tudta leplezni epekedését, vágyakozását a lánnyal való forró szerelmi csatára.
Bent a hűvös nappaliban minden kínálás nélkül helyezkedett kényelembe a lány, mintha otthon lenne. Mintha eddigi életének - ami még nem olyan hosszú, lehetett vagy huszonöt éves - minden napját ebben a villában töltötte volna.
- Bocsásson meg Tomi, de véletlenül nincs nálam semmi iromány arról, hogy mire kéri ön a masszázst. A címet is csak azért tudom fejből, mert az édesanyám címe ugyanez egy másik városban. Ezért hát nagyon könnyű volt meg jegyezni. Most alkalomszerűen erre jártam és gondoltam be csengetek Önhöz. Ha másért nem, egy időegyeztetésért.
- Szóval milyen masszázst kér Tom? És ha megfelelő a mostani alkalom, máris kezdhetjük. Természetesen, ha majd elégedett lesz szolgáltatásommal folytathatjuk...
- Rendben van, kezdjük és egy teljes masszázst kérek - válaszolta Tomi, miközben töltött valami bódítót egy nagyon drága italból, amit mind ketten egy hajtókára felhörpintettek.
- Ha nincs ellenére én bemennék a fürdőszobába és hozzákészülnék a munkához - jelentette ki a lány. Ön is vetkőzzön le addig, terítsen egy tiszta lepedőt a kanapéra és helyezkedjen el rajta - hangzott az utasítás inkább kedves kérés formában a lány dallamos hangján.
Tomi gyorsan végezte a rámért feladatot és közben arra gondolt, vajon milyen lesz a lány "munkaruhában"? Türelmetlenül várta, hogy ki jöjjön a fürdőszobából.
Nem sokat kellett várni, mert Brigi hófehér, nagyon rövid, átsejlő köpenyben, vagy talán egy hosszabb derekú fehér ingben jelent meg a fürdő ajtajában.
A fürdőszoba erős világításával a háttérben a lány gyönyörű alakja jól kivehető volt. Lábainak kecses szépségét csak fokozta a tűsarkú papucs, melyet csak olyan alkalmakkor szokott viselni, amikor biztosan hódítani akart. Meg azért is, mert tudta, hogy a szép formájú, jól ápolt női lábfejek a férfiakból különös szexuális gerjedelmet váltanak ki.
Főleg, ha a lábujjakon a körmök ízlésesen vannak lakkozva. És Brigi e követelményeknek mindenkor maximálisan meg felelt, ő minden férfi vendégéhez ennek tudatában ment "dolgozni", mert nem tudhatta, hogy mikor lehet szüksége egy teljes bevetésre, mint most.
Kis táskájából olajokat, krémeket rakott ki az asztalkára, ami ott állt a kanapé előtt, rajta a kitűnő ital, meg a két üres pohár, amiből megérkezésekor ittak.
Az egyik pohár szélén ajkáról ott maradt élénkvörös rúzsnyom árulkodott, hogy melyikből ivott ő. Tomi e poharat előbb, majd utána a sajátját is tele öntötte a kitűnő itallal és kínálta a lányt, de Brigi a munkára hivatkozással mos azt el utasította: köszönöm még nem, majd később kérek, inkább kezdjük, amiért itt vagyok Önnél.
- Jó, kezdjük - hangzott Tomi válasza és leült a kanapén leterített tiszta, hófehér lepedőre.
- És most feküdjön hasra kérem - hangzott a különösen kedves kérés.
A lány finom illatú olajjal kente végig Tomi hátát, karjait, lábszárait és kezdte alaposan bedolgozni a szert a hason fekvő test szabad felületeibe, majd hangzott az újabb utasítás a lánytól:
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.23 pont (30 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 Andreas6 2017. 11. 30. csütörtök 10:41
Nem rossz, de miért írod külön az igekötőket, ha a hozzájuk tartozó igék előtt állnak? Tehát nem le veszi, hanem leveszi, nem meg jelentek, hanem megjelentek, stb. Nem jártál általános iskolába?
#4 vakon53 2016. 02. 20. szombat 15:38
Folytatnifogod még?
#3 feherfabia 2014. 11. 12. szerda 11:58
8P
#2 papi 2013. 12. 7. szombat 07:39
Egész jó
#1 Törté-Net 2009. 08. 3. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?