A+ A-

Diákviszony

Ifjúkoromban valahogy számomra is hihetetlennek tűnt az, amikor hallottam különféle érdekes-kitalált és megtörtént történeteket tanárnő-diák között. Egészen addig míg... középiskolai osztályom egy nagyon jó közösség volt. Sokat szórakoztunk közösen, buliztunk. Reál osztály lévén, az osztály kisebbségét a gyengébbik nem alkotta. Mi fiúk egy valamiben hasonlítottunk: Mindannyiunknak tetszett a magyartanárnő, Zsófi.
- Micsoda nő, de bevágnám neki, volt az osztálytársaim kedvenc szavajárása. Mindig is szerettem beszélgetni vele, titkon azt remélve, hogy talán lehet valami közöm hozzá. Nem volt az a kifejezett szépség, talán egy leheletnyivel teltebb csípővel rendelkezett, de megvolt benne a nőiesség varázsa, az a fajta nőstény amelyik nem szándékosan de vonzza a férfiakat a kisugárzásával. Nem volt magas, de élénk barna szemmel, és igézően sugárzó mosollyal rendelkezett.
A bankettre magamban érkeztem. Nem hoztam barátnőt. Akkor szakítottam a régivel, és valahogy nem volt kedvem felcsípni egy újat. Pedig nem lett volna nehéz, mert habár nem vagyok egy férfiszépség, de a tenisznek köszönhetően eléggé kisportolt vagyok és dumálni is tudok ha szükség van rá. És ennyi elég is. De Zsófihoz valahogy másképp viszonyultam. Egyszerűen nem mertem közeledni hozzá, hiszen elsősorban ő a szememben tanárnő volt. Emlékszem csak egy kis alkohollal a véremben mertem felkérni.
- Szabad egy táncra? - kérdeztem és ő mosolygóan bólintva mondott igent. Lassúztunk, egy kissé merev távolságtartással, aminek akkor örültem is mert féltem, hogy megérzi így ágaskodó férfiasságom, amely csodálattal adózott, elegáns estélyi ruhájának, mély dekoltázsának. Gyors számra váltva elkezdtem táncolni vele.
- Hú de megtáncoltatsz - mondta csillogó szemekkel. Nekem ennyi se kellett több. A következő lassúnál újból
felkértem és elkezdtem próbálkozni. Elkezdtem alig érezhetően simogatni a hátát, a látszatra véletlenül belelehelni a nyakába! Éreztem, hogy megborzong. Behúzva egy sötét sarokba, elkezdtem csókolni a nyakát felfedezve minden apró részletét, sebét, hajlatát! Engedte!
Kivittem a kertbe, hosszasan csókolózva megpróbáltam levenni a melltartóját.
- Ne itt! Gyere menjünk fel hozzám. És sarkon fordulva elindult a lakása felé. Nem lakott messze. Ráadásul biztos volt abban, hogy követem. Akkor bevallom őszintén, megijedtem. Annak ellenére, hogy előttem volt a lehetőség , és nekem pedig volt már néhány szexuális élményem, mégis féltem. De követtem. Felmentünk. Emlékszem kezdetben, ő irányított. Elkezdett csókolni, levette a pólómat elkezdte csókolni a mellkasomat, majd újból rám nézett azzal az igéző mosolyával! Elkezdtem csókolgatni ahol értem, majd lefejtve a melltartóját (amit igazából ő vett le, elkezdtem körözni az érett körte alakú mellei körül. Egyre szorosabbra és szorosabbra tettem a kört, végül rábukva a csúcsokra, elkezdtem simogatni, nyalogatni Zsófi mellbimbóit.
- Menj lejjebb, kérte elhaló hangon, én pedig elkezdtem nyalogatni csiklóját, punciját, rácsapva egyszer
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.31 pont (35 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 vakon53 2016. 02. 20. szombat 14:53
Nagyon Jó!
#5 zsuzsika 2014. 12. 6. szombat 05:36
Jó.
#4 listike 2014. 02. 27. csütörtök 06:02
Tetszett, csak rövid.
#3 genius33 2013. 04. 15. hétfő 15:22
Szuper sztory smile
#2 sihupapa 2008. 07. 28. hétfő 01:45
elsöre nem rossz
#1 Törté-Net 2008. 07. 28. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?