A+ A-

A lift után

Amikor az eset történt, kb 18 - 19 éves lehettem. Dögfáradtan jöttem haza suliból, éhes is voltam, szomjas is, szóval minden bajom volt. Amikor a tömbünk elé értem, láttam, hogy az egyik női lakó épp próbál megfogni egyszerre 3 táskát + a retiküljét, de nem megy neki. Gondoltam, segítek neki. Egyrészt, mert ismerős (bár az ismerős szó túlzás, csak köszönőviszonyban voltunk - akkor), másrészt meg jól nézett ki nagyon. 35 éves, magas, széles csípő, feszes fenék és mell, barna hajában szőke melírcsíkok. Nem volt se sovány, se dundi, teltkarcsúnak se lehetne mondani, de átlagos testalkatúnak sem. A nézésében volt valami, ami beindít szerintem minden férfit. Kissé talán szigorú, de egyben szexi, tüzes tekintete volt mindig. Mintha csak azt mondaná a szeme hogy "gyere, dugjunk édes!".
Szóval odamentem hozzá.
- Jónapot, segíthetek?
- Nagyon megköszönném - mosolygott.
Miközben mentünk a lifthez, beszélgettünk. Mondta, hogy a férje dolgozik, ő pedig egész nap otthon unatkozik, és beugorhatnék egy kávéra amiért ilyen segítőkész voltam. Örültem a meghívásnak, hisz álmos is voltam, szomjas is, és az éhségemet is csökkenti a kávé. Beszálltunk a liftbe, és a sok táska miatt alig volt hely, úgyhogy elég szorosan álltunk egymáshoz. Én voltam hátul, ő elöl, és olyan szorosan álltunk, hogy a nadrágom a farkamnál pont hozzáért a seggéhez. Feszes, fehér nadrág volt rajta, ami alatt látszódott, hogy milyen tanga van rajta. Mivel picit magasabb vagyok nála, épp beláttam egy picit a mellei közé. Nem is kellett más, hogy felálljon a farkam: láttam a tangáját, a seggéhez hozzáér a farkam, és látom a melleit is, emellett mámorító a parfümje. Nagyon örömteli érzés volt, azonban már vártam, hogy végre kiszálljunk a liftből, mert féltem, hogy észreveszi hogy "ágaskodok", és rossz néven veszi. Azonban nem! Nemtudom, hogy érezte - e vagy nem, de nagyon picit elkezdte ringatni a fenekét.
Egyszercsak megállt a lift. Áramszünet. A világítás is megszűnt, a lift sem ment tovább, mi pedig ottvoltunk ketten a sötét liftben. Ahogy kialudt a fény, Andrea kicsit megilyedt, és ilyedtében mégjobban hozzámnyomódott.
- Te jó ég, mi történt? Zuhanunk?
- Neeem. - nyugtattam meg.
- Villanyszerelőnek tanulok, konyítok már valamennyire az ilyesmihez. - folytattam.
- Akkor be tudod indítani a liftet?
- Á, nem látok semmit, másrészt pedig az áramszünet valószínűleg a szolgáltató hibája, úgyhogy lehet hogy 1 perc, de lehet hogy csak fél óra míg újra elindul a lift.
Nem mondott semmit pár pillanatig, aztán megszólalt:
- Előbb éreztem valamit a popsimnál, mi volt az? - kérdezte bájos hangon.
- Húha, érezte? Bocsánat.
- Semmi baj, de mi ez a magázás? Itt ágaskodik rám a farkad, és magázol? Tegezzél nyugodtan!
Amint befejezte a mondatot, egyszercsak annyit hallottam, hogy lehúzta a sliccemet, elővette a farkam, és elkezdte a nyelvével simogatni.
- Ha már így kettenmaradtunk, ne unatkozzunk! - ezután pedig bekapta.
Nem cécózott sokat, szinte egyből jó gyorsan elkezdte szopni. Hát a férjét komolyan megirigyeltem, olyan technikája van. Simán bekapta az egészet, pedig 19 cm - t eltűntetni nem lehet egyszerű dolog. Ahogy benyelte az egészet, néha ezzel egyidőben megnyalta a golyóimat is. Baromi jó volt. Mivel baromi gyorsan szopott, nem kellett túl sok, hamar elélveztem. A szájába lőttem. Úgy nyelte, mint kacsa a nokedlit.
Ezután nem sokkal visszajött az áram, és felmentünk hozzájuk.
Bementünk a lakásba, levettem a cipőmet, beinvitált a konyhába, és kávét főzött. Úgy tett, mintha mi sem történt volna. Fura volt nagyon. Nem tűnt szomorúnak, csak egyszerűen nem ilyennek tapasztaltam a nőket, miután szopnak egy jót. Na de sebaj. Ő kávét főzött, én meg néztem közben a fenekét, miközben ő éppen nyújtózik a cukorért, ami a szekrény tetején van. Kíváló alkalom volt, hogy újabb segítséget nyújthassak. Odamentem, és levettem. Persze nem úgy, hogy mellálltam, hanem mögé, és mivel nekemis kicsit nyújtóznom kellett, igen erőteljesen hozzásimultam hátulról, ismét.
- Tessék, gondoltam segítek. - mondtam
Gyorsan megfőzte a kávét, töltött magának és nekem is 1 - 1 csészével, közben pedig cigiztünk egyet. Szemben ült velem, lábait egymásra tette, kicsit előrehajolt, úgyhogy mellei közé remek belátásom volt. Annyira bámultam a cickóit, hogy lehetlen volt, hogy ne vegye észre. Persze már kevésbé voltam zavarban emiatt, miután már leszopott.
- Na, ennyire beindítottalak? - kérdezte
- Csodálkozol? Egyszercsak hirtelen leszopsz a sötét liftben, most a melleidet illegeted előttem, nemcsoda hogy legszívesebben.. - félbeszakítottam a mondatomat. Nem akartam illetlen lenni, és telhetetlennek tűnni, ráadásul a férje akármikor hazaérhet a melóból.
- Legszívesebben mi? Mondjad nyugodtan, ne szégyellősködj! - mondta rendkívül nagy bájjal.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.63 pont (41 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 vakon53 2016. 03. 23. szerda 15:37
Nagyonjó!
#5 feherfabia 2015. 12. 25. péntek 08:03
Nagyon tetszett!
#4 listike 2015. 12. 25. péntek 07:36
Átlagos, közepes.
#3 papi 2013. 12. 7. szombat 07:36
Egy dús fantáziájú tinéger álmai.
#2 puszicuni 2010. 01. 18. hétfő 12:47
"Fura volt nagyon. Nem tűnt szomorúnak, csak egyszerűen nem ilyennek tapasztaltam a nőket, miután szopnak egy jót." - és kinek a leszopását szoktad te nézni,mert,hogy a magadét még nem láttad,arra akár mérget is vennék!
#1 Törté-Net 2010. 01. 18. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?