A+ A-

Egy hihetetlen történet 7. rész - Befejezés

Férfiasságom kezdett összemenni és lassan kicsúszott Erzsi csodálatos réséből. Éreztem, hogy gumival együtt. Odanyúltam, nehogy gond legyen vele. Erzsi lassan legurult rólam Anya felé. Még kicsit feküdtem, majd felkeltem, lehúzva a gumit, ügyelve, hogy ne folyjék ki belőle semmi. Kicsit kótyagos voltam az előző élménytől, de nagyon jól éreztem magam.
Gyorsan elsiettünk a fürdőbe Palival, kicsit lezuhanyozni. Visszatérve Anyáék még mindig a földön feküdtek és simogatták egymást. Mi az asztalhoz mentünk, töltöttünk minden pohárba. A miénket gyorsan ki is ittuk, az övékét odavittük. Mind a ketten a fejüket rázták, így letettük egy kis asztalra a közelben. Két oldalról leültünk törökülésben, arccal feléjük. Ők nem törődtek velünk, csak egymással. Néha lágyan csókolóztak, és arcukat, hajukat simogatták. Mi kíváncsian néztük őket. A két csodálatos meztelen nő látványa azért látszott, hogy hatással van ránk, mind a ketten újra félárbócon voltunk.
Anya mozdult el először Erzsi vállai felé. Lágyan végigsimította a karját, majd vissza. Lassan Erzsi fölé kerekedett és úgy csókolóztak. Roppant izgató volt a látvány. Anya végigpuszilgatta Erzsi szemeit, orrát, száját, majd elindult lefelé a nyakán. Azt is kínzó lassússággal tette. Erzsi, mint egy kis cica félrefordította fejét és felkínálta ajkainak a nyakát. Látszott, hogy mind a ketten nagyon élvezik.
A félárbóc emelkedni kezdett. Néha nagyokat nyeltem, és nehezen álltam meg, hogy ne nyúljak férfiasságomhoz. Hát, még ahogy a nyakától lejutott a csodálatos melleihez, melyeken a bimbók nagyon ágaskodtak. Láthatóan kemények voltak, ahogy Anya szája kerülgette, néha beszívta, majd csak egy leheletnyi csókot adott rá, közben a keze elindult lefelé az oldalán. Végigsimított a csípő ívén és vissza. Erzsi hangosan nyögött. A nyögései félelmetesen kezdték megkeményíteni a férfiasságomat, de ahogy láttam, Pali is hasonlóan volt. Néha megnyalta a szája szélét, biztosan önkéntelenül. Gondolkoztam rajta, hogy talán én is? Magamon nem vettem észre, de néha nagyokat nyeltem. Lehet, hogy mégsem mindenben vagyunk teljesen egyformák?
Anya kezei már ne csak az oldalán jártak, hanem beljebb a hasát is simogatta. Erzsi nyögött, és széttárta a lábait. Őrülten izgató látvány volt a két csodálatos nő, amint önfeledten foglalkoztak egymással. Még szerencse, hogy az előbb sikerült elélveznem, különben nem bírtam volna magammal. Így is lassan a meredező férfiasságom felé araszolt a kezem.
Közben Erzsi is használni kezdte a kezeit, és Anya isteni melleit kezdte simogatni. Anya arca is kipirult volt és nehezen vette a levegőt. Kezei végigsimították Erzsi csodálatos combjait, majd felfelé a combok találkozásánál állapodtak meg. Pali átjött az én oldalamra és mellém ült. Onnan nem igazán lehetett látni őket, ahol az előbb volt. Láthatóan meredezett a férfiassága, lépéseire alig mozdult meg.
Anya ujjai betaláltak a kéjek barlangjába, mert Erzsi nagyot nyögött és sürgette a kéjt:
- Basszál meg az ujjaiddal Édes!- kiáltotta.
Mozdulni sem mertünk, nehogy félbeszakítsuk ezt a csodálatos látványt. Szinte egyszerre nyúltunk az ölünkbe és fogtuk meg a dákónkat. Az enyémen éreztem, hogy olyan kemény, mint talán még soha.
Erzsi mozgatni kezdte a fenekét, Anya ujjain.
- Élvezz el Drágám!- mondta lágyan Anya.
- Jajj, élvezeeek!- sikoltotta Erzsi és dobálni kezdte a fenekét. Egy sikoltás után még rángatózott egy kicsit, majd megpihent, de csak rövid ideig, mert gyorsan megfordulva Anya lábai közé vetette magát és nyalni kezdte vadul.
- Ahhh! De jó!!!- nyögte Anya és szét tette a lábát, hogy Erzsi feje könnyebben hozzáférhessen a pinájához. Nem is késlekedett és látható nyelvcsapásokkal kezdte ostromolni a pináját.
A látvány, a hangok teljes mértékben feltüzeltek minket. Úgy feszült a faszom, hogy szinte fájt.
Pali mozdult meg először. Erzsi lábaihoz került, kicsit széjjelebb nyomta őket és finoman illesztette be a pinájába a faszát, egy lökéssel tövig nyomta. Egy fojtott nyögés volt a válasz.
- De jó, nyaljál szééét!- kiáltotta Anya, és ő is emelgetni kezdte a csípőjét. Én odamentem a szájához illesztettem a faszomat. Ahogy megérezte, kitátotta a száját és szopni kezdte. Így még soha nem szopott. Vadul, és keményen. Alig bírtam visszatartani magam, hogy ne azonnal élvezzek el. Egyszer csak kiengedte a szájából és ordítva élvezett el. Csak dobálta a csípőjét Erzsi szája felé. Lassan lecsillapodva elfeküdt. Én odébb küldtem Erzsit, és Anya lábai közé feküdtem. Megérezve, szétnyitotta lábait, enyhén behajlította és hagyta, hogy beléhatoljak. Szinte azonnal tövig csúsztam belé. Olyan nedves volt, és olyan lágy, mégis csodálatos. Lassan visszahúztam, majd újra tövig bele.
- Jaj istenem, basszál szét!- kiáltotta Erzsi, amiből arra következtettem, hogy Pali se tétlenkedik.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.72 pont (88 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 Bizse42
2019. 05. 13. hétfő 04:35
Drága Zsuzsám! Ez is olvasnod kell még! Itt is vanna SZENDVICSEK és más FINOMSÁGOK a 7 RÉSZBEN ! Fiú ikrek beleszeretnek Édesanyjukba, kinek van egy "kislány" aki Neki BARÁTNŐI is egyben szexuális téren. Bonyodalom végére mindenki mindenkivel és egy NÉGYES FOGATTÁ fejlődik.


Köszönöm mind ezt AKAI MÓZESNEK aki más honlapokon is szokott írogatni - magas szinvonalon - ! Válaszolok rá!
#12 vénember
2018. 09. 16. vasárnap 17:19
Itt a vége fuss el véle Válaszolok rá!
#11 Jani47
2018. 08. 2. csütörtök 15:06
Nekem tetszik az összes rész,folytasd. Válaszolok rá!
#10 deajk2008
2017. 07. 4. kedd 11:12
nagyon tetszetőssé lett... folytasd 10p Válaszolok rá!
#9 A57L
2017. 02. 25. szombat 04:44
Jó érdekes sorozat. Válaszolok rá!
#8 supi
2017. 02. 6. hétfő 18:10
szép sorozat Válaszolok rá!
#7 vakon54
2017. 01. 10. kedd 15:04
Akai Mózes legyélszives és folytazsd. 10 Pont! Válaszolok rá!
#6 cscsu50
2017. 01. 10. kedd 04:58
Még lehetne folytatni. Válaszolok rá!
#5 sunyilo
2017. 01. 9. hétfő 21:47
Egész jó volt. Válaszolok rá!
#4 boxking
2017. 01. 9. hétfő 15:49
folytasd Válaszolok rá!
#3 veteran
2017. 01. 9. hétfő 09:07
Még lehetett volna Folytatni. Válaszolok rá!
#2 listike
2017. 01. 9. hétfő 08:34
hogy vége. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2017. 01. 9. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!