A+ A-

Dupla vagy semmi

- Nem hibáztattlak James,gyönyörü. - Amióta beléptek, Sax most szólalt meg elöször. Az ágyhoz lépett, és lenézett Ellára.
Az Ő farka is vastagon, keményen állt. A nő tekintette megrebbent, és a szeme még jobban tágra nyílt, ahogy meglátta Sax kemény farkát, ami ugyanolyan hosszú, és vastag volt, mint Jamesé, ha nem nagyobb. A nő pillantása Jamesre esett aki látta a retegést a szemében.
- Félek - Sutogtta a nő, mire a férfi ismét leült az ágyra, keze ökölbe szorult.
- Ella pont ez a lényeg. A félelem az jó - Mondta gyengédeni -Mégis muszáj, hogy megbizz bennem. Bíznod kell abban, hogy nem fogom engedni, hogy megsérülj, és hogy soha nem fenyegetlek semmilyen veszéllyel. Soha semmilyen módon nem okoznénk neked felesleges fájdalmat. Kicsim, enélkül a bizalom nélkül mi itt csak felesegesen vesztegetjük az időnket.
Kinyújtotta a kezét, és csészébe fogta az egyik telt, duzzadt mellét, majd az ujjaival határozattan megcsípte a mellbimbóit. A nő élesen beszívta a levegőt. James nekitámaszkodott, bekapta az egyik kemény kis bimbót a szájába, és erősen megszívta, kiiélvezve a nő vibráló nyögését, ami kiszaladt a torkán. Amikor a férfi felemelte a fejét, élvezte, ahogy mély vágy árasztja el a nőt, és kiszínezi a vágy színével sápadt arcát.
- Szeretlek Ella. Mindenek felett szeretlek téged - Mondta gyengéden, mire a nő élesen bolintott egyet.
- Renben... rendben...- lélegzette mély, és zihált volt, majd elkerekedett a szeme, és sokk ült ki az arcára, amint a tekintette a combja közé eset. James követte a tekintetét, és a szája mosolyra húzódott.
Sax nem tudott ellenállni a puha nedves kis puncinak, és most ráhajolt a krémes halomra olyan buja szándékkal, mint egy férfi aki díjaza a finom desszertet.
Nem tudott segiteni, csak nézte. Sax adta a showt, mint egy bizonyos pornósztár, minden érintését, mozdulatát, világosan lehetett látni. Nyelve végigfutott a keskeny, nedves résen, hegyével felkanalazta az összegyűlt sűrű nedvet, majd élvezetesen meg nyalta a száját, és újrakezdte. Lassan kóstolgatta, nyelvével körözött a nő rózsaszinű gyöngy csiklóján, majd visszatért oda, ahol elkezdte, és elölröl folytata az egészet. Aztán az ujjaival szétnyitotta a puncit. A sötét bőr erotikus ellentét volt, a sápadt bőrön. Amikor Sax kinyitotta az ajkát, és a nyelvét megfeszitve lassan a hűvelybe temete, James farka megrándult, mert elképzelte, hogy a nő puncijának izmai a másik férfi nyelve körűl összezáródik, miközben az lassan dugja a nyelvével forró szoros kis csatornáját.
- James – Látta, ahogy a nő csípője megremeg, az izmok a hasán görcsbe rándulnak, ahogy a testét megfeszitve küzd a láncok ellen. Sax most hangosabban nyalogatta a nőt, annyira erősen nyalta a sűrű mézet a combjai között, amenyire csak tudta. James tudta, hogy Sax többet szeretne. Lehetetlen volt úgy nyalni egy édeséget, hogy az száraz maradjon. James előre hajolt, hogy a nyelve a nő felső ajkát nyalogassa.
- Sshh – Suttogta, ahogy felnézett a sötét megdöbbent szemekre. - Csak élvezd Ella, csak élvezd. - Hosszú nedves csókal kényeztette Ellát, az pedig felemelte a fejét, és belenyöszörgött a szájába, ahogy azért közdött, hogy közelebb kerűljön hozzá.
Sax zajosan lakmározott alattuk, ugy tűnt, hogy a csókot kétségbeesés fűtötte, mert a teste követelni kezdte az eloldozást. Oldozzák el, mielött sikoltva feljut a csúcsra. James elvette az ajkát az övéről, zihálva lélegzett, ahogy türelmetlenűl haladt lefelé a szájával a nyakára, tévedhetettlenűl tapadt a kemény csúcsu mellére, ami szaporán emelkedett és süllyedt. A nő nyögött, és a fejét jobbra-balra dobálta a párnán, ahogy igyekezett közelebb kerülni a kinzójához. Sax lent incselkedett vele, és ezt tette James is. Amíg szendvicspózban nincs közöttük, addig nem szeretné szabadon engedni őt. És most a nő kész volt a nekik. Aztán hallotta a döbbent, fájdalmas ziháló nyögést, ami a nő torkából tört fel. Tudta,hogy Sax most a hátsó bejáratához közel, a punciját cirógatja.
- Semmi baj bébi - Megcsókolta a mellbimbóit, és finoman nyalogatta miközben felállt, és s melltérdelt. - Csak élvezd Ella. Csak hagyd, hogy jól érezzük veled magunkat. - Kezével megragadta a farkát , a szeme elsőtétült, az arcát pedig egy grimasz torzította el, ahogy elárasztotta a vágy. A nő annyira győnyörű volt, hogy majdnem kicsinálta.
- James nem bírom már tovább - Kiáltotta a nő és Sax szájához nyomta magát.
Amikor James a másik férfira nézett, látta, hogy Sax visszahuzzódik, és két ujját lassan a punciba sülyesztette, másik kettővel pedig a tiltott mélyén a hátsójába mélyeszti. A nő sarka a matracba süllyedt, és küzdőtt a támadás ellen. Tudta, hogy Sax nem akar sietni, mert sekély lassú lökésekkel mozgatta az ujjait, és James élvezte ezt. A nő most megtapasztalja az incselkedő elményt is.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.97 pont (30 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 Pavlov 2016. 10. 16. vasárnap 00:26
Valóban ötléetes, jól megírt. De a helyesírás!!!
#8 cscsu50 2016. 10. 13. csütörtök 16:00
használd a Word-ot de jó
#7 sunyilo 2016. 10. 10. hétfő 19:52
Nagyon jó lett, miután bemásoltam Word-be és ráküldtem a helyesírás-ellenőrzőt...
#6 vakon54 2016. 10. 10. hétfő 12:09
Ezt élvezettel olvastuk.10P
#5 Andreas6 2016. 10. 10. hétfő 10:55
A borzalmas helyesírás teljesen lerontja.
#4 veteran 2016. 10. 10. hétfő 08:01
Röviden. 10p.
#3 zsuzsika 2016. 10. 10. hétfő 07:17
Nem volt rossz.
#2 A57L 2016. 10. 10. hétfő 04:30
Ezt élvezettel olvastam.10P
#1 Törté-Net 2016. 10. 10. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?