A+ A-

A férfi és a fiú

1.rész
A férfi egyre álmosabb lett. A szürkületben lassan eltűnt a környező táj, nem volt, ami frissítse a szemét. A rádióban csak politizáltak, ezt A férfi ki nem állhatta, a magnó zenéje meg csak még jobban elálmosította. Beszélgetni kellene valakivel, gondolta. Egyszer csak egy figurát látott meg az út szélén. Középmagas, testes fickónak látszott. A férfi arra gondolt, hogy felvehetné, majd beszélgetnek. De félt a stopposoktól, annyi rosszat beszélnek mostanában. Nem lassított, de a figura mellé érve látta, hogy fiatal gyerek, csak az alkata ilyen mackós. Hirtelen fékezni kezdett, közben kihúzódott a padkára. A fiú rohanni kezdett a kocsi után. A férfi átnyúlt, kinyitotta a másik ajtót.
Jó estét, - hajolt be a fiú a másik oldalon - elvinne *** - ra?
A férfi elővette a kesztyűtartóból az elemlámpáját, és a fiú arcába világított. Kedves, még gyerekes vonásokat látott, barna hajat, nagy barna szemeket. Tetszett neki a fiú.
- Gyere, szállj be! De beszélned kell, mert ébren kell engem tartanod.
- OK, azzal nem lesz gond - mondta a fiú - amúgy sem tudom tartani a számat. Csak meg ne bánja.
- Hogy hívnak?
- Róbert vagyok - mutatkozott be a fiú - B - be járok suliba, most ért véget. Stoppal indultam, de aki felvett, elkanyarodott.
- Engem szólíts Marcinak, és tegezz, légy szíves. És most fogj bele a mesébe!
Robi nekifogott a fecsegésnek. Beszélt az osztálytársairól, elmondta, hogy kik a barátai, milyenek a fiúk, a lányok. Majd rátért a tanárokra. Kiderült, hogy a számítástechnika tanár a kedvence. Hosszasan áradozott róla, hogy milyen okos, jóképű, közvetlen. A végén hozzátette, hogy de kár, hogy zsidó.
- Fogd be a szád - kiáltott A férfi Robira. Most éppen nem volt ráhangolva az antiszemitizmus tolerálására. Amikor az erdei parkolóhoz értek, lekanyarodott, bement a fák közé. Már sötét volt. Lekapcsolta a fényszórót, csak a helyzetjelző világította meg a kis tisztást.
- Szállj ki - parancsolt a fiúra.
Robi már a férfi ingerült felcsattanására nagyon megdöbbent. Nem tudta, hogy mi a baja a férfinak. Most gondolkodás nélkül teljesítette a parancsát.
A férfi is kiszállt a kocsiból. Elkapta a fiú karját, és indulatosan, hatalmas erővel a kocsi elé húzta a fénybe. Ott egyik kezével erősen tartva Robit, a másik kezével a sliccét gombolta ki. Elővette a péniszét. Robi csodálkozva nézte. Minden döbbenete és rettenete mellett észrevette, hogy a férfinak éppen kezdődő erekciója van, de a makkja mégis meztelennek látszik, nincs fitymája.
- Látod ezt - mutatott a férfi a farkára - látod? Kár hogy zsidó a tanárod? Tudod, hogy mekkora kár neked, hogy én is zsidó vagyok?
És lekeverte Robinak az első pofont. Robit még soha senki nem verte meg, a pofon szinte beleverte a földbe. Nem is az ereje, hanem az indulata. Aztán jött a második. A tudata négyfelé szakadt. Felháborodás, félelem, szégyen és még egy, furcsa dolog fogta el. Felháborodott azon, hogy hogy jön ez az idegen ember ahhoz, hogy verje őt. Ugyanakkor látta rajta a hatalmas indulatot, megijedt, hogy még képes, és agyonveri. A zsidózás miat szégyellte magát, hiszen nem volt igazán antiszemita, csak mondta azt, amit az iskolában - gondolkodás nélkül - mondani szoktak. Emellett pedig szinte különválva saját magától, figyelte, hogy mered fel a férfi farka, meredeke bukva elő a félhomályban. Sírva fakadt, és úgy érezte, hogy valahogy meg kell békítenie a férfit. Hirtelen ötlettel előrevetette magát, és megcsókolta a férfi merevedését, amelyen éppen ekkor jelent meg egy csepp ondó.
A férfi, mintha áram ütötte volna meg, hátraugrott, begombolta a nadrágját, beugrott az autóba, csikorgó kerekekkel otthagyva a sötétben Robit.
Körülbelül öt percet hajtott, mint az őrült. És akkor az agyába villant, hogy ezen a kiskölykön a délutáni politikai rendezvény feszültségét vezette le. Hiszen semmit sem mondott, elég lett volna megkérdezni tőle, hogy miért kár, elmagyarázni, hogy ez butaság, elmondani neki, hogy "rólam is elmondhatod ugyanezt". S nem tudta feledni a makkjához érő ajkat. Elfogta a szánalom a sötétben hagyott fiú iránt, és úgy érezte, köteles visszamenni érte. Amint csitult a forgalom, megfordult, és egyre türelmetlenebbül hajtott a parkoló felé. Egyik pillanatban arra gondolt, hogy a fiú ugyanott fekszik, ahol az utolsó pillanatban zuhant, a másikban pedig arra, hogy új stoppot fogott, és már nem találja meg. Majdnem elhajtott a parkoló előtt. Csikorgó kerékkel fordult be, nagyot fékezett, és lépésben hajtott a tisztás felé. Robi nem feküdt a földön, de ott volt, a lócán ült, arcába temette a kezét. Amikor rávetődött a fény, felállt, a kocsi felé nézett. A férfi lecsavarta a fényszórót. A helyzetjelző tompa fénye mellett Robi felismerte a kocsit. Bizonytalanul lépett előre, félmosolya jelezte, nem tudja, hogy újabb pofonok jönnek - e, vagy a férfi visszajött érte. A férfi felismerte ezt a gondolatot, látván a fiú arcát. Elszorult a szíve. Kiszállt, és Robihoz lépett.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.06 pont (88 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 tomm6 2015. 10. 11. vasárnap 09:56
Felhívnám azt a számot...
#8 Raizen69 2015. 02. 5. csütörtök 20:59
Izgalmas volt olvasni, bár kicsit elszomorított amikor a végére értem, tapasztalat :/ A történet nagyon jó. Folytatást! wink
#7 inota3 2008. 09. 30. kedd 15:47
Ez a történek is kiváló: Különösen érdekes Dénes megjelenése. Kíváncsi vagyok a folytatásra.
#6 Blazselyovics Béla 2008. 08. 17. vasárnap 21:14
Szórakoztató volt,és tanulságos.
#5 Fiffty 2006. 05. 16. kedd 13:15
hmmm... jó lesz az 24-nek is...
#4 misi 2005. 01. 26. szerda 19:02
35cm? persze. ez azért tulzás
#3 Gus 2002. 09. 5. csütörtök 16:15
Legjobb! Legjobb! Legjobb!
#2 nEmHomo 2002. 07. 15. hétfő 04:25
Ez rettentően gusztustalan :\\
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?