Az E-pont

Szavazás átlaga: 3.59 pont (41 szavazat)
Megjelenés: 2010. december 17.
Hossz: 6 099 karakter
Elolvasva: 678 alkalommal
A napilapokból értesültem arról az örömteli tényről, hogy amerikai tudósok egy újabb pontot fedeztek fel a nőn. A pontot E-pontnak keresztelték, amin egy picit bosszankodtam, mert legalább az ábécé rendjét komolyan vehetnék egy kicsit a tudomány mellett. Először a G, aztán az U, most meg az E. A vitaminokkal legalább egy picikét precízebben bánnak, mint a nőkkel. De nem baj, a lényeg, hogy újabb pontot találtak a nőn. Az első kettővel amúgy is remek sikereket értem el, persze nem kis gyakorlás árán. Kisebb könyvtárat is át kellett lapoznom, de nem sajnáltam a fáradságot, elvégre a nő megér ennyit. Még akkor is, ha pontokból van összerakva, ami első pillantásra persze egy picit furcsa. Már úgy értem, ha a férfival veti össze a nőt az ember, ami meg amúgy is abszurd dolog. De ha közelebb hajol az ember a nőhöz, akkor láthatja, hogy a nő tényleg pontokból készült, és azért kenegeti az arcát mindenféle pórustisztító kencékkel.

No nem mintha kéjenc volnék, aki alig várja az újabb és újabb pontok fölfedezését. Sőt. Sokkalta inkább a tudományos érdeklődés hajt, mert végtére is a végtelen kétféle iránya, a végtelenül picike pont, és a végtelenbe szétsugárzó élet az, ami ezekben a pontokban szinte kiabál. Tetszik érteni, hogy is van ez. Persze eléggé bonyolult. De tény, hogy a nő meglehetősen modern, ha már pontokból áll. Vettem ugyanis egy régi könyvet, és megnéztem nagyítóüveggel. Az volt a címe, hogy Ószövetség, és egyáltalán nem állt pontocskákból. Viszont egy másik könyv címe, a "Hogyan legyünk gazdagok tizenkét nap alatt? ", az nagyítóval jól látható, apró kis pontocskákból állt. Mert nyilván valami modern készülékkel nyomtatták. No és ott vannak az állatok. Például a cica. A cica nem áll pontokból, ezt tapasztalatból tudom, mert egyszer egészen közel hajoltam hozzá. Sőt, még a halak sem állnak pontokból, mert a pikkelyük olyan, de olyan egyenletes, mint egy igazi kristály. Őket régebben találhatták fel, mint a nőt.

A tudományos érdeklődés annyira föllelkesített, hogy végig sem olvastam a cikket, csak úgy háromnegyed részt. Tudtam, hogy most következik a kísérlet. A sejtjeim bizseregtek. Kapkodva felöltöztem, hogy keressek egy nőt, mert már a G-ponthoz, és az U-ponthoz is nőre volt szükség, és akkor sikerült is találnom, jól emlékszem rá.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 3 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 3.59 pont (41 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
v
vasas62
2023. november 10. 15:36
#7
Nehogy baleset legyen a keresésből!
1
j
joe013
2019. március 23. 18:38
#6
Ez mi !!!!!!!
1
zsuzsika
2019. március 10. 10:19
#5
Féreg..
1
a
A57L
2014. június 6. 05:39
#4
Nagyon gyenge.
1
v-ir-a
2010. december 23. 22:13
#2
elmebeteg vagy,hogy ilyen témával viccelődsz...végülis simán kinyírtad, de mit számít, hisz "csak" egy nő volt...szánalmas
1
T
Törté-Net
2010. december 17. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1