A+ A-

Baráti segítség

Egy meleg nyári délután történt velem mindez. A legjobb barátom Karesz felhívott, nincs e kedvem elkísérni őt egy kis biciklitúrára. Mivel nem volt más dolgom és amúgy is egyedül voltam otthon, gondoltam vele tartok, jót tesz egy kis kiruccanás a magányomból. Letekertünk vagy 10 km-t, ami nekem már nagyon soknak tűnt, hiszen régen nem tekertem már, meg a hőség is nagy volt. Karesz még bírta volna, de tekintettel volt rám, így haza indultunk. Mivel nagyon jól elbeszélgettünk, beinvitáltam egy üdítőre, amire azonnal igent mondott. Mielőtt bementünk volna a lakásba gondoltam, vigyük le a pincébe a bicikliket (bérházban lakom) levittük a pincehelyisgégbe a bringákat. Míg én azzal voltam elfoglalva, hogy a sok bicikli közé sz enyémet is normálisan helyre tegyem, közben azt ecseteltem Karesznak, hogy mennyire megizzasztott, és kicsúszott a számon egy olyan kijelentés, hogy minden ruhadarabom átnedvesedett. Akkor nem éreztem hülyeségnek, amit mondtam, de fél perccel később megéreztem szavaim súlyát. Karesz a hátam mögött állt, kutakodó ujjait pedig a puncimon éreztem. Nagyon meglepődtem, hiszen Karesz a legjobb barátom, az ilyen érintések eddig tabunak számítottak köztünk.
- Mégis mit csinálsz? - kérdeztem még mindig megilletődve.
- Csak ellenőrzöm, hogy tényleg mindenhol átnedvesedtél-e! - és ujjai még követelőzőbben matattak a puncimnál, ami nem volt ellenemre, hiszen akkoriban már nagyon régen voltam fiúval. A hátam mögött állt és még közelebb húzott magához egyre erősebben dörzsölte a csiklómat, szinte kezdtem elveszíteni az önkontrollt magam felett.
Hirtelen ötlettől vezérelve szembefordultam vele, megcsókoltam, majd magam után húztam, mégsem a szűk pince volt a legalkalmasabb hely arra, aminek már mindketten tudtuk, hogy be kell következnie. Rohamléptekben futottunk fel a lakásba. Ahogy becsukódott mögöttünk az ajtó, egymásnak estünk. A csókjai vadak és követelőzők voltak, a ruháimat rohamtempóban tépte le rólam, én meg csak hagytam, hogy azt tegye velem, amit akar. Mikor már csak egyszál bugyi volt rajtam, felkapott, és egyenesen a fürdőbe vitt, ott levette rólam a bugyimat is és a kádba ültetett. A lábaimat feltette a kád szélére, ezáltal feltárult elé, az addigra már nagyon benedvesedett borotvált puncim. Láttam hogy egy nagyot nyelt, majd a zuhanyrózsáért nyúlt.
- Most olyan jó lesz neked kicsi! - azt hittem a jól bevált zuhanyrózsás dolgot viszi majd véghez, de nem! Letekerte a zuhanyrózsát, és a szabadon folyóvizet a megfelelő erősségűre állítva, a csiklómra irányította a vízsugarat. Rögtön hangos nyögés hagyta el a számat. Ez nagyon új érzés volt. Fel-le mozgatta a csiklómon a vízsugarat, én is ugyanígy ösztönösen a csípőmet, élveztem, ahogy az erős vízsugár ütögeti csiklómat. Ő pontosan tudta mire vágyom, úgy irányította a dolgokat, hogy hamarosan átéltem az első orgazmust. Először a hasamban éreztem egy hullámot, ami rögtön átvándorolt a csípőmre és sok erőteljes összehúzódással a puncimban teljesedett ki, majd a combjaimon is enyhén végigfutott egész a lábfejemig.
Nem is észleltem még fel a kéjből, ő már előttem állt meredező farokkal. Rátettem a kezemet, majd néhány húzás után azt éreztem, hogy vadul dugja a számat. Azelőtt még soha nem szoptam le senkit, de ez az új érzés nem volt kellemetlen, sőt, minél nagyobb örömhöz akartam őt juttatni, cserébe azért, amit ő tett velem. Ezért mikor éreztem, hogy már közel van a csúcshoz kicsúsztattam számból kőkemény farkát, majd nyelvem hegyével a makkját kezdtem el izgatni, közben kezemmel húzogattam a farkát. Láttam az arcát, láttam hogy már közel a beteljesedés, és igen, megjelent az első csepp, majd felhörgött és azt mondta MOST, akkor hagytam, hogy a számba élvezzen. Attól hogy így segíthettem rajta, mégjobban felizgultam és még jobban kívántam, mint eddig. Ő, bár élvezés után volt a farka még mindig merdten állt, ami azt engedte sejtetni, hogy Ő is ugyanúgy kíván. Kimásztam a kádból és megcsókoltam, csak csókolóztunk, majd a hideg csempének szorított. Kezeimet a fejem fölé emelte, míg másik kezével hol egyik, hol másik mellemet erőteljesen markolta.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.29 pont (42 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 sunyilo 2016. 09. 18. vasárnap 21:32
Nem is olyan rossz...
#11 cscsu50 2016. 09. 9. péntek 06:52
egynek elmegy
#10 sipospista 2016. 09. 7. szerda 14:42
szuperr.
#9 gyuri0926 2016. 09. 7. szerda 13:25
A barátnőmmel , aki csak barát és nem dugok , nem igen szoktam egy-két ujjazást sem megtenni
#8 Andreas6 2016. 09. 7. szerda 10:49
Mindig is ilyen "barátnő extrákkal" jellegű kapcsolatot szerettem volna, de csak egyszer jött össze. Jó rá emlékezni!
#7 deajk2008 2016. 09. 7. szerda 09:58
egynek elmegy 6p tudtam adni, folytasd!!
#6 veteran 2016. 09. 7. szerda 08:37
Egynek jó.
#5 zsuzsika 2016. 09. 7. szerda 07:04
Egynek elmegy.
#4 listike 2016. 09. 7. szerda 06:47
Nem volt rossz.
#3 hairy_pussy 2016. 09. 7. szerda 06:23
nekem tetszik
#2 A57L 2016. 09. 7. szerda 05:15
Jó írás lett belőle.
#1 Törté-Net 2016. 09. 7. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?