A+ A-

Jóbarát

Újabb italt kér. Úgy fogta meg a poharat, hogy a kezemhez nyúlt. Feszültté válok ettől a mozdulattó. Miért játszik a tűzzel?
De nem elégszik meg ennyivel, mert kisvártatva hozzám bújik. Az alkohol hatására én is felbátorodtam, úgyhogy átölelem és magamhoz húzom, közben simogatom a hajánál.
Hagyja, hogy öleljem, nem csúszik ki a karjaim közül, nem próbál távolságot tartani, mint máskor... Érzem, ahogy kissé beleremegek hajának illatába, érintésébe. Nem lesz ez így jó…
Nézem a könnyes arcát, ő megpróbál elfordulni és szabadkozni, hogy mennyire szánalmasan érzi magát. Rögtön tudatom vele, hogy nem az, megfogom az arcát, felemelem a fejét és megtörlöm a hüvelykujjaimmal a szeménél. Picit elfolyt a sminkje, letörlöm a szeme alatt. Ahogy nézek rá, érzem, hogy fűteni kezd belülről a vágy és az alkohol. Felülírja a józan eszemet, úgy érzem, nem érdekel semmiféle következmény, nem félek semmitől, attól sem, hogy esetleg elveszítem és nem áll velem szóba többé.
Megcsókolom. Nem húzza el a fejét, sőt készségesen nyílik szét a szája kissé tétován kutakodó nyelvem előtt. Pár pillanat múlva már hevesebben csókolózunk, szenvedélyesen húz magához a nyakamnál fogva. Hátrahajtja a fejét, hogy a nyakát csókoljam. Örömmel teszek ennek eleget, gyengéden szeretgetem, simogatom, csókolgatom, kényeztetem. Imádom kényeztetni a nőt, akivel éppen vagyok. Nem tartozom az önző machók közé, ezt azért szokták értékelni.
Egymás után hullanak le rólunk a ruhák, nem sokkal később már a meztelen hátamat simogatja, bele-belemarkolva a vállamba is. Végigsimítok az egész testén, libabőrössé válik érintéseim alatt. A teste minden pillanatban jelzi nekem, hogy élvezi, amit művelek vele..nem játssza meg, ezt biztosan nem. A teste önkéntelenül is megremeg, ezt nem lehet megjátszani. Iszonyúan vágyom rá, most, hogy itt fekszik a karjaimban, még jobban, mint eddig valaha is. Érzékien lejjebb csókolok..aztán még lejjebb… felém mozdul a csípője és sürgetően beletúr a hajamba.
Nagyokat sóhajt, nyögdécsel forró nyelvcsapásaim nyomán. Még a volt barátnőm (meg még néhány lány) is megjegyezte, hogy nagyon jól használom a nyelvem, úgyhogy ezen a téren elég magabiztosan mozgok. Úgy látom, ő is élvezi, hullámzik a teste, markol a hajamba és egy ponton kapkodni kezdi a levegőt. Megfeszül, érzem, nemsokára el fog menni, ezért rákapcsolok, főleg azokon a pontokon, ahol éreztem, hogy jó neki. Hamarosan élvez is egy nagyot, lassan cseng le. Vágytól elködösült szemmel figyelem, nincs is jobb, mint nyalogatni egy finom nőt addig, míg extázisba nem esik. De nem látszik csillapodni, magához húz és csókol, szenvedélyesen nyomul a számba és kap a nyelvem után, amivel gyönyört szereztem neki az imént. Tetszik ez a telhetetlenség, még jobban felizgatott. Széttoltam jobban a lábait, hogy hozzáférhessek. Érzem, hogy lenyúl, és megfogja a farkam. Végigcsúsztatja nyálamtól és nedveitől tocsogó punciján, érzékien, de határozottan simogat. Nem bírok tovább várni, a következő húzásnál már beléirányítom a farkam, nyögünk egyet, ahogy beléhatolok. Megremegek az érzéstől, megállok és megcsókolom, hogy egy kis időhöz jussak és ne élvezzek el azonnal. Átkulcsolja a derekamon a lábait, szorosan magához húzva ezzel is. Végigsimítok a combjain, mozogni kezdek. Érzem, hogy izmai szorosan tartanak, ilyet még nem nagyon tapasztaltam nőtől.
Lovaglóra váltunk, átveszi az irányítást. Végig simítok a derekán, majd a csípőjére markolok. Belecsókol a nyakamba, majd leszáll rólam és végigcsókol a testemen. Eléri azt a pontot, ami eddig benne mozgott és ajkai közé zárja. Felnyögök az élménytől, ahogy iszonyatosan profi módon kezelésbe vesz.
„Most azonnal elmegyek, ha nem hagyod abba…”- próbálom érthetően kipréselni a szavakat azzal a kevés levegővel, ami a tüdőmben volt. Erre leáll, a hasam kezdi csókolgatni, majd mellém fekszik. Érzéki csókokat váltunk, nem tudok betelni vele…
Oldalt fekve hátulról hatolok belé. Végigsimítok a csípőjén, majd kissé erőteljesebben ragadom meg, rámarkolok és gyorsabb tempóra kapcsolok.
„Iszonyatosan jó veled…”- nyögöm a fülébe szinte akaratlanul, önkívületben, miközben kezeim a melleire csúsznak. Szép nagy, telt mellei vannak, muszáj őket érintenem. Ahogy mozgok benne, úgy ugrálnak ezek a csodás halmok a tenyeremben és ez teljes homályt eredményez a fejemben. Nem bírom tovább…
Hamarosan olyat élvezek, mint talán még soha… Totális köddel az agyamban fekszem a hátamra és csak próbálok levegőhöz jutni.
Betakarom magunkat az ágy végébe rugdosott takaróval, majd átölelem és magamhoz húzom. Nem akarom elengedni, nem akarom, hogy elmenjen.
Az egész testemet teljesen elöntötte a jóleső kielégültség bódulata.
Hozzám bújt és én ott tényleg azt hittem, ő már az enyém. Hogy innentől nem kérdés, elhagyja a barátját és velem lesz.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.97 pont (31 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 veteran 2016. 08. 22. hétfő 16:38
Nem igazán sikerült.
#8 cscsu50 2016. 08. 20. szombat 00:09
gyengécske
#7 zsuzsika 2016. 08. 18. csütörtök 07:38
Elmegy.
#6 sunyilo 2016. 08. 16. kedd 19:40
Ez jó, de rövid...
#5 vakon53 2016. 08. 16. kedd 12:34
Ellehetetolvasni.
#4 listike 2016. 08. 16. kedd 07:01
Rövid, többet vártam.
#3 feherfabia 2016. 08. 16. kedd 06:31
Elég gyenge!
#2 A57L 2016. 08. 16. kedd 04:52
Gyengének tartom.
#1 Törté-Net 2016. 08. 16. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?