A+ A-

A férjfogás művészete 2. rész

Alexandra törölközőbe csavarva, mezítlábasan, vizes hajjal jött vissza. Még így is angyali teremtés volt, csodálatos bőrrel és sápadt, de gyönyörű képpel. Már sajnáltam. Még a csalódásom ellenére is úgy éreztem, hogy ki kell engesztelnem valahogy. Megijedt, amikor észrevett. Földbe gyökerezett a lába, és szerintem azon elmélkedett, melyik lehet a jobb megoldás, ha elfut, vagy ha elzavar.
- Beszélnünk kell! - előztem meg a szóra nyíló ajkait.
- Miről? A házasságról, vagy a pénzről? - csattant fel keserűen.
- A pénz a tiéd, ha akarod, engem csak a házasság érdekel.
- Na ne mond, ilyen könnyen lemondasz a harmincmilliódról? Akkor ezért erőltetted a házassági szerződést? Nem értelek! Mit akarsz tulajdonképpen? - fakadt ki pityeregve.
- Úgy tudtam, te akarod az ilyen szerződéseket. Pénteken valaki mesélt valami nagyon érdekeset... Mennyi pénzt zsaroltál ki ilyen ügyesen? - halkan beszéltem. Nem voltam vádaskodó, csak kíváncsi, mert Bálint mesélte, hogy mennyit fizetett egy ilyen akció miatt Alexandrának.
- Százharminc milliót, ha tudni akarod! - suttogta háttal nekem az ágyra ülve. Sírt, potyogtak a könnyei, amiket a karjával törölgetett.
Annyira megesett rajta a szívem, hogy megsimogattam a fejét.
- Az már nyolc éve volt, és még ma is bánt miatta a lelkiismeret. - szipogta, mire hátulról átöleltem. Vigasztalni akartam. Annyira azért nem érdekelt, hogy hány nős embert itatott le, és zsarolt meg házassági ígéretekkel. Engem a lány érdekelt.
- Akkor most mész a rendőrségre? - kérdezte két szipogás között, és erőt véve magán szembefordult velem.
- Eszemben sincs. Van egy szerződésem, ami hozzám köt, és nem szívesen mondanék le a Százharminc milláról sem. - nevettem el magam, hogy oldjam a lányban a feszültséget.
- Akkor csak a pénz miatt tetted? - kezdett még szívhezszólóbb zokogásba.
- Nem! Az a százharminc millió puszi érdekel, amit az elkövetkező harminc- negyven évben kiosztok a puncidra. - Kezembe fogtam a könnyekkel áztatott arcát, és megcsókoltam, mielőtt magához tért volna a meglepődésből. Sajnos nem csókolt vissza, de édesen hüppögve, érzelmesen és szeretettel bújt az ölembe. Akkor kapcsoltam, hogy a spermafoltok már valószínűleg megszáradtak a mellkasomon, de biztosan érezhetőek. Hirtelen eltoltam magamtól, és a barna szoknyával törölgetni kezdtem a fehéredő foltokat.
- Én is csináltam valami hülyeséget... - kezdtem beszélni, de befogta a lepénylesőmet.
- Nem kell magyarázkodnod! Nem kértem hűséget!
Visszahajolt, és megpuszilta a mellkasom, amíg magamhoz nem szorítottam gyengéden. Éreztem, hogy valami megváltozott, és ugyan nem taszított el, de fenntartásokkal kezel.
- Akarsz róla beszélni? - ringattam a hallgatásba menekülő, még mindig szipogó csajt.
- Igen, ha érdekel. - sóhajtott nagyot a mellkasomon. Ledöntöttem az ágyra, mögé feküdtem, ő pedig befészkelődött az ölembe. Centiméterekre volt az illatos bőre és a kecses nyaka, de nem mertem belecsókolni.
- Előre elterveztétek Mariannal az egészet? - kérdeztem a nedves hajtincseivel játszadozva.
- Igen, előre. A papírról és a tollról nem tudott anya, az az én magánakcióm, volt. Kellett valami, amivel sarokba szoríthatlak, ha rosszul jönnék ki a buliból. A meztelenséged és a viagra viszont az anyám ötlete volt, arról meg én nem tudtam.
- A mamád rendesen megizzasztott...
- Először nagyon bosszantott, hogy mi a frászt gondolsz rólam, hogy egy olcsó kurva vagyok? Aztán elkezdtelek sajnálni miatta. Ha nem tudom meg az igazat, már egy óra után otthagylak, így viszont kifejezetten mulattatott.
A forró, könnyekkel áztatott arcát a karomhoz nyomta. Úgy magyarázott, hogy közben nem láthattam a mimikáját. A kislányosan vékony kezei meg az ujjaim köré fonódtak.
Alexandra nagyon vonzó volt, még így megviselten is, csapzott hajjal és szépítkezőszerek nélkül. Csak profilból figyeltem, hogy az ajkai kicserepesedtek, amit óvatosan próbált körbenyalogatni, amitől csak még szexibbnek éreztem. Nem volt mit tenni, be kellett vallani magamnak, hogy élvezem a közelségét, még akkor is, ha alaposan átejtett. Azon is morfondíroztam, hogy az imént azt mondta, hogy a papír csak a saját védelmére kellett. Arra is világosan emlékeztem, hogy összegyűrte, és félredobta a szerződést, mintha már nem is kellene, tehát mégsem lehet olyan gonosz lelke a kiscsajnak. Kiscsaj! Hol élek? Komoly nő feküdt mellettem. Kezdtem hinni neki, de legjobban mégis a sírásával győzött meg.
- Csináltatok ilyet máskor is?
- Nem, sohasem. Annakidején anya hazahozott egy pasast, aki rám hajtott rendesen. Nagyon felbosszantott, és én visszaéltem a részegségével, meg kijátszottam hiszékenységét a szemétsége miatt. Akkor még nem is akartam pénzt, de a pasas milliókat adott, hogy eltekintsek a szerződéstől, meg azért, hogy megőrizzük a titkunkat. Hülye lettem volna nem elfogadni.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.97 pont (71 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 szekely18 2017. 01. 23. hétfő 22:15
Ez nagyon jó! Ehez nem kell folytatás!
#8 Andreas6 2016. 12. 8. csütörtök 18:39
Tökéletes volt, ezt már nem lehet fokozni. Nem kíván folytatást, inkább írj valami újat!
#7 Rinaldo 2016. 07. 31. vasárnap 14:13
Szuper jöhet a folytatás.
#6 listike 2016. 07. 16. szombat 09:52
A legető legjobb. Ugye még folytatod?
#5 A57L 2016. 07. 16. szombat 09:31
Hosszú,de szép írás.
#4 veteran 2016. 07. 15. péntek 17:22
REMEK!
#3 vakon53 2016. 07. 15. péntek 13:29
Jooó kérjük a feleségemmel a folytatást!
#2 cscsu50 2016. 07. 15. péntek 09:17
Nagyon jó, jöhet a folytatás !!!!
#1 Törté-Net 2016. 07. 15. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?