A+ A-

A dobókocka

Szerelmemnek
Egyik szombat este a menyasszonyommal társasjátékoztunk. Természetesen nem a Gazdálkodj okosan-on, hanem egy felnőtteknek szánt játékon. Még karácsonyra kaptam tőle, ami jól tükrözi a kapcsolatunk minőségét, amelyben nagyon fontos mindkettőnknek a sex, a sok és nagyon tartalmas sex. Nem riadunk vissza a közös pornó fim nézésektől sem, nem nagyon ismerünk tabut a témában, kedvenc kategóriánk egyike a több szereplős filmek.
Amikor már kb. 1 órája arról szólt a játék, hogy nem érinthetjük meg egymást „ott”, és egyéb helyeken is csak szájjal, nyelvvel és egyéb módon, amelyek amolyan előjátékként funkcionáltak, már mindkettőnknek végünk volt. Viki puncija csak úgy csillogott a sok nedvtől (rajta már nem volt ruha), az én farkam pedig szinte már átbökte az alsónadrágom, ami szintén jól el volt ázva. Már vártuk a kör végét, hogy beinduljanak végre a dolgok, amikor váratlanul sms-t kaptam. Egy régi barátom volt, aki azt írta, hogy az autója a közelben robbant le és mivel kb. csak 2-3 óra múlva tud jönni az autómentő, felugorhatna-e kicsit dumálni és elütni az időt, mert amúgy is rég beszéltünk és tudja, hogy a közelben lakom. Viki egyáltalán nem örült ennek, igazából én sem, hiszen épp egy orbitális sexre készültünk, amitől csak kb. 5 perc választott el minket, de mégis igent mondtam. Legutóbbi találkozásunkkor szívességet kértem tőle, amikor elváltunk a „tartozom neked eggyel” mondattal búcsúztunk, így hát felhívtam, hogy semmi gond, jöjjön csak.
10 perc múlva megérkezett, addig gyorsan rendbetettük magunkat, elpakoltuk a játékot és rendbe vágtuk a lakást is. A párom eddig őt nem ismerte, de rögtön láttam rajt, hogy szimpatikus neki, úgyhogy már nem volt mérges a látogatása miatt, bár gondolom a „félbehagyott” puncija nem így gondolta. Beszélgettünk, elmondta, hogy épp egy alkalmi partneréhez volt úton, úgyhogy eléggé vicces volt, ahogy friss parfümillattal, virággal és pezsgővel a kezében állított be hozzánk, ami így a párom kezében landolt. Iszogattunk, beszélgettünk, ám amikor a barátom Robi, le akarta tenni a poharat az előttünk álló asztalra, felborult az akkor már szinte üres pohara. Ekkor vettük észre, hogy egy ott felejtett dobókockára tette le, ami természetesen kérdéseket vetett fel.
- Csak nem megzavartam egy társast?
Mosolyogtunk és elmondtuk, hogy de igen. Rögtön felvetette, hogy játszhatunk hárman is, ha van kedvünk, de mi finoman közöltük vele, hogy ezt csak ketten lehet játszani és itt a téma lezártnak is tűnt, nem részleteztük, hogy milyen játékon játszottunk. Aztán ahogy iszogattunk, egyre oldottabb lett a hangulat. Amikor már fogytak szépen az italok és közben ki kellett menni valamiért a konyhára, minden alkalommal benyúltam a puncijába, a csiklóját is jól megsimogattam és jól megnyalogattam a szép formás cicijét. Amikor ropiért mentünk ki együtt, se szó se beszéd, már szopta is a farkam, miközben a konyhaasztalra ültetett. Aztán szépen felszolgáltuk a vendégünknek az italt, ropit, mintha semmi nem történt volna. A menyasszonyomra szinte rá volt írva, hogy baszni akar velem azonnal és minden pillanatot ki is használt, hogy ezt tudassa velem – persze titokban tette mindezt. Nem mintha én nem így éreztem volna magam, a farkam már nem tudtam hogyan tegyem a nadrágomban. Amíg Robi kiszaladt WC-re, már rögtön a puncijában nyúlkált mellettem a kanapén, nyalogatta a nedves úját és én már nem tudtam visszafogni magam, bele is nyaltam párat és két újjal nagyon erősen és gyorsan elkezdtem a puncijában matatni. Viki hangosan felnyögött, csak reméltük, hogy nem hallotta meg Robi. Aztán amikor a WC öblítését meghallottuk, Viki gyorsan kapkodva felhúzta a nadrágját én meg jól megtöröltem a finom puncinedvtől csillogó arcom, mintha semmi nem történt volna.
Amikor bejött, mindketten elnevettük magunkat, szerintem sejtette a viselkedésünkön, hogy itt valami történt. Kicsit beszélgettünk még, de fogyott a témánk, amikor is erőt vettem magamon és bedobtam, hogy:
- Bébi, biztos, hogy nem lehet ezen a játékon hárman is játszani?
A párom kikerekedett szemmel nézett rám, nyilván meglepte ez a mondat, de talán értette a célzást és csak annyit mondott, hogy mindjárt jön, csak hoz még be italt és közben megnézi odakint a játék leírását. Persze ez nem volt igaz, hiszen a játékot ebben a szobában tartottuk. Kb. 10 perc telt el, amire visszajött. Nem véletlenül telt el 10 perc. Magas sarkú cipők kopogására lettünk figyelmesek. Ahogy Vikit megláttuk az ajtóban, megfagyott a levegő a szobában.
Fekete-fehér szobalány jelmezt vett fel, fekete magas sarkúval, fehér harisnyával és combfikszel. Bugyi nem volt rajta, a „szoknya” nem takarta sem a fenekét, sem a gyönyörű punciját. Úgy állt ott az ajtóban, mint egy pornókirálynő, amely minden férfi álma. Gyönyörű szőke haját igazgatta egyik kezével, majd a mellbimbóit nyálazta be az újaival. A másikban egy tálcát tartott 2 pohárral, amiben valószínűleg Robi pezsgőjéből hozott nekünk.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.35 pont (60 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 gsins
2018. 09. 6. csütörtök 09:23
Köszönöm mindenkinek a hozzászólásokat! Ez az első (ilyen jellegű) írásom és ha úgy látom a visszajelzések alapján, hogy van rá igény, lesz folytatás.

@pavlov: "...de a szöveget át kellett volna nézetni alaposan."
Bocsánat, de ezt a mondatot, sajnos nem lehet értelmezni, mert a felénél abbahagytad. Nem derül ki belőle, hogy mi a probléma.

@listike: Nem lett a közösbe dobva, a hölgy akarata miatt történt mindez, de ha végig olvasod, a sztori végén más is kiderül.

@Bizse42: A kedvesem nem szereti a szendvicset, csak annyit írok le, ami fedi/fedné a valóságot. smile Válaszolok rá!
#11 Pavlov
2018. 09. 5. szerda 21:04
A szex jó kemény és izgató, de a szöveget át kellett volna nézetni alaposan. Válaszolok rá!
#10 Bizse42
2018. 09. 4. kedd 21:52
Jó írás és kellemes hangulatot csikar ki. Most igazán lehetett volna egy "szendvics" a végére! Szinte érzem a kellemes "kocka játék folytatását, most két nő főszerepében. Remélem "izgi" dolgok fognak történni benne??


Gratulálok kedves "GSINS" ( nem lengyel név véletlenül, náluk fordul elő négy, vagy több mássalhangzó? ) Most olvastam első írásodat.Én még itt új vagyok. Nagyon tetszik a STILUSOD ahogyan kifejezed az intim érzelmeket.

VÁROM A FOLYTATÁST … Válaszolok rá!
#9 sunyilo
2018. 09. 4. kedd 20:16
Kifejezetten jó történet, szépen megírva. Folytathatnád... Válaszolok rá!
#8 Gegmen
2018. 09. 4. kedd 11:06
Jó, folytatás? Válaszolok rá!
#7 sztbali
2018. 09. 4. kedd 09:06
Nagyon jó. Folytasd! Válaszolok rá!
#6 veteran
2018. 09. 4. kedd 08:01
listike itt a nő magát dobta be a közösbe, nekem bejött. Válaszolok rá!
#5 cscsu50
2018. 09. 4. kedd 07:48
kellemes társas Válaszolok rá!
#4 listike
2018. 09. 4. kedd 07:14
Utálom a nőt bedobom a közösbe írásokat. 1pont. Válaszolok rá!
#3 feherfabia
2018. 09. 4. kedd 07:00
Jöhet a folytatás!8P Válaszolok rá!
#2 A57L
2018. 09. 4. kedd 04:29
Érdekes játék. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2018. 09. 4. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!