A+ A-

A fehérmájú

Történetem a húszas éveim elején játszódik, mikor érettségi és szakma megszerzése után valamiféle munka után kellett néznem. A falu ahol laktam és a környékbeli kisvárosok nem sok lehetőséggel kecsegtettek, ezért azzal kellett boldogulni, amit találtam. Legjobb lehetőségnek egy húsüzem ígérkezett, gondoltam majd alulról kezdek és szépen felküzdöm magam.
Elkezdtem a munkát, a gyár több részből állt, klíma, csomagoló, szeletelő, gyártósor szárazárúelőkészítés, én az utóbbi részlegben kaptam helyet. 3 műszakban dolgoztam, szinte semmire sem volt időm, így volt ez a csajozással is. Persze a gyárban nem dolgoztak jó nők, ha mégis, akkor azok az irodában, magasabb szinten, esélyem se volt mégcsak találkozni sem velük. Dugni akartam már egyet, a pornó és a recskázás már nagyon nem elégítette ki a vágyaimat. Halottam szóbeszédeket arról, hogy a gyárban, az emeleti klímában, ahol a szalámikat és hasonló szárazárukat füstölik, többször kaptak már rajta embereket dugáson, de számomra ez nem volt annyira vonzó, mivel nem vonzott az 50 - es korosztály. Volt egy falumbeli nő, aki a gyártáson dolgozott, fél éve dolgoztam, amikor valami balhé miatt áthelyezték a csomagolóba, Évának hívták, kb 30 - 35 éves szőke kerekmellű, kerek seggű 165 centi magas egy gyerekes anyuka volt. Az egyik ebédszünetben elbeszélgettem vele, aztán a szünet végén mindenki ment a dolgára, az egyik munkatársam odajött hozzám, és megkérdezte, hogy mit akart a Fehérmájú.
Erre én:
- Miről beszélsz, Roli? Milyen fehérmájú? Kire gondolsz?
- Évire, akivel az előbb beszéltél, válaszolta.
- Nem is tudtad, hogy itt így nevezik?
- Nem, válaszoltam érdeklődve, világosíts fel róla, mondtam kíváncsian.
Elmesélte, hogy azért kellett eljönnie a gyártásról, mert rajtakapták, ahogy a gyár egyik mosdójában, leszopta a gyártás műszakvezetőjét és isten tudja, hogy előtte még kit, ezért aztán elnevezték fehérmájúnak.
Na, gondoltam, ez aztán nem semmi, beindult a fantáziám és elképzeltem, ahogy az én farkam szopja keményen. Egész nap ez járt a fejemben, de aztán ahogy teltek a napok valahogy elfelejtődött.
Néhány héttél később, fel kellett mennem valamiért a klímába, a lift éppen foglalt volt ezért lépcsőznöm kellett. Ahogy felértem a harmadik szintre, hangos cuppogó semmivel össze nem téveszthető hangot hallottam, valaki valakit éppen leszopott. Kiléptem a lépcsőfordulóból a folyosóra, teljesen sötét volt csak az egyik résnyire kinyitott, éppen üres füstölőkamra ajtaján szűrődött ki egy gyenge kis fény és az a jellegzetes hang. Halkan odaosontam az ajtóhoz, és óvatosan kijjebb nyitottam. Amit ott láttam teljesen izgalomba hozott, Évi volt az, teljesen meztelenül térdelt az egyik klímás és a gyártós műszakvezető közt és vadul szopta a faszukat felváltva. Mélyen a torkára engedte őket, közben a két fickó hangosan bíztatta: ez az, te fehérmájú kurva, szopd le a nagy faszom, szereted, ha keményen szájba basznak, igaz?! Évi az egyik kezével, hol a szopás ütemére harangozó melleit, hol pedig pináját simogatta. A látványtól egyből félállt a farkam, elővettem és verni kezdtem.
Közben odabent zajlottak az események, a klímás lefeküdt a padlóra, Évi pedig beleült farkába, keményen lovagolta, míg a másik a feje hátulján összefogva a haját tartotta a nő fejét és keményen baszta a torkát. Évi pinája csak úgy ontotta magából a kéjnedvet, ami végigfolyt a klímás farkán és Éva segglyukára is juthatott belőle bőven, mert a klímás kivette farkát Évi pinájából, és minden gond nélkül egy laza mozdulattal tövig betette a seggébe, aztán dugta tovább. A gyártós ekkor elengedte a haját, kihúzta a farkát Évi szájából, farkáról csöpögött a sűrű nyál. Odatérdelt Évi lábai közé és felszabadult pinájába egyetlen nagy lökéssel tövig bevágta falloszát, immár ketten dugták kíméletlenül.
Nagyon szerettem volna valamelyik fickó helyében lenni, vadul recskáztam közben. Évi is nagyon élvezhette, mert kéjesen sóhajtozott és vadul dobálta magát a két fickó közt. Az egyik ilyen mozdulatnál valahogy oldalt kinézett a két férfi közt egyenesen rám, ahogy a kissé nyitott ajtóban állva recskázok és őket nézem közben. Egy pillanatra elcsendesedett, egyenesen a szemembe nézett, aztán mintha csak az én kedvemért csinálná, még hangosabban sóhajtozott és kéjes arcot vágott, mintha a mennyekben járna. Több nem is kellett nekem, hamar elélveztem, feltakarítottam a gecit, és figyeltem tovább. Évi többször elélvezhetett már, mert kissé alélt állapotban hagyta hogy keményen megdolgozzák mindkét lyukát. Végül a két fickó kiszállt belőle, maguk elé térdeltették, és arcára meg melleire veték a faszukat. Évi szinte fürdött a geciben. Én gyorsan visszacsuktam az ajtót és sietősen mentem a dolgomat intézni, amiért eredetileg oda küldtek. Sokára értem vissza, kicsit le is szidtak, de nem bántam mert nagyon megérte.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.88 pont (66 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 Pavlov 2016. 10. 16. vasárnap 10:29
A sok egymás utáni leírástól receptszerűvé vált... :(
#10 sikamika 2016. 09. 4. vasárnap 13:58
nagyon jo smile
#9 A57L 2016. 07. 18. hétfő 04:32
Kemény,de jó írás.
#8 erosenin1993 2016. 07. 14. csütörtök 19:54
és hát, első történet... mindenkinek meg nem lehet megfelelni nyes
#7 erosenin1993 2016. 07. 14. csütörtök 19:54
köszönöm, igyekeztem
#6 cscsu50 2016. 07. 13. szerda 10:12
Egész jó
#5 sunyilo 2016. 07. 12. kedd 19:38
Good story.
#4 veteran 2016. 07. 12. kedd 10:45
Jól sikerült.
#3 listike 2016. 07. 12. kedd 10:19
Egész jó sztori volt.
#2 feherfabia 2016. 07. 12. kedd 07:11
Közepes!
#1 Törté-Net 2016. 07. 12. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?