A+ A-

Határ menti erkölcsök 1. rész

A falunak nevezett trágyadomb egyetlen hosszan elnyúló utcából állt. Az ócska, vályogtéglákból készült házak sorát egy üresen álló omladozó templom és két büdös kocsma szakította meg. Nem messze volt a határ, a kétsávos jó nagy túlzással autópályának nevezett aszfaltcsíkon kamionok dübörögtek ismeretlen céljaik felé. Sofőrjeik alkattok a „Jani csárdájának” nevezett lebuj kuncsaftjait. Az árnyas fák alatt megbúvó hatalmas parkolókban nem csak járműveiknek jutott hely, hanem azoknak a hölgyeknek is, aki itt dolgoztak. A másik csehó a falubeli férfiaknak, nőknek és, igen, gyerekeknek volt fenntartva. Érkezésünkkor, a mára már megszokott kép fogadott, egy korombéli lányka, kezében egy üveg boros kólával ült az ivó lépcsőjén. Távolabb a Tisza egyik mellékfolyója csordogált kanyargós medrében. Akárcsak a település eredeti lakossága ő is megöregedett, már nem is emlékeztetett arra a szilaj vízre mely szász éve rendszeresen meglátogatta a hozzá túl közel merészkedő házakat. Partjait magas nádas és iszap szegélyezi, nyáron meg alig derékig ér a vize.
Ide költöztünk mi, én és anyukám fél éve. Egyikünk sem akarta otthagyni a nagyvárost ahol születünk, de a szükség nagyúr – tartja a közhely – és miután apa úgy döntött, hogy elhagy minket egy nálamnál nem sokkal idősebb csajért, nem maradt más választásunk: a rég elsiratott nagyszüleim házába költöztünk. Én szerettem volna maradni, de anyám túlságosan megszokta a kényelmes háziasszonyi életet és nem kapott – nem is igazán keresett munkát. A tartásdíj meg, kiegészülve mindenféle segéllyel arra pont elégnek tűnt, hogy vidéken kihúzzuk egy ideig.
Új otthonunk a falu végén az autópályától nem messze düledezett. Valamikor tiszteletet parancsoló félig igazi téglából épült ház volt. Számomra azonban csak egy a saját súlya alatt megroskadt penészes és egérjárta odú tűnt. A legnagyobb szobába anyám költözött és én választhattam az útra néző zajos vagy az elvadult kertre tekintő büdös között. Ez utóbbi mellett döntöttem, reméltem, egy alapos szellőzés élhetőbb atmoszférát teremt majd. Miután berendezkedtünk, és megszoktam, hogy a csapból csak hideg víz folyik és a fürdőszobát – legalábbis az általam megszokott típust – itt még nem találták fel, bejártam a környéket, hogy megismerkedjek az őslakosokkal.
Egyikük, a vidék koronázatlak királya, a csárda tulajdonosa, házhoz jött. Janinak hívták, magas, kigyúrt, és kopasz pasi volt. Olyan jó ötvenesnek saccoltam, azon férfiak közé tartozott, akik nem bíznak a széfekben: ékszerei jelentős részét, egy széles aranyláncot és súlyos pecsétgyűrűket, mindenhová magával vitte. Váratlanul toppant be, így anyám csak papucsban és egy elnyűtt otthonkában fogadta. A muttert egy kézcsókkal és melleinek leplezetlen bámulásával rögtön levette a lábáról. Kibontották az ajándékba hozott borosüveget és egy fél óra múlva már régi barátként, osztották meg egymással gondjaikat. Pontosabban anyám, aki, szokása szerint elpanaszolta, hogyan cseszet ki vele az a rohadt dög, akiért kitette a lelkét stb. Jani félbeszakította, és megjegyezte, hogy apám teljesen hülye volt, felesége idézem „igazi szexbomba”. Én erre visszavonultam a szobámba, de mivel az ajtót nem lehetett rendesen becsukni továbbra is mindent hallottam és láttam … mert férfiasan vagy inkább nőiesen bevallom leskelődtem, mert kíváncsi voltam, hogyan is alakulnak a dolgok.
Vendégünk nem tévedett sokat, bár már túl volt a lányos üdeségen, a mamim, aki, a szerinte parasztos Barbara helyett csak Barbinak hivatta magát, nem nézett ki rosszul. Mint egy igazi milf, nagy, egy kis szilikonnal megtámogatott mellekkel, vastag combokkal és az utóbbi hónapok rengeteg édességének köszönhetően, nagy, zsírpárnás fenékkel és picike pocival. – Imádom az olyan nőket, akiken van mit fogni – jelentette ki Jani és egy kis ezüstszínű flaskát húzott elő a farzsebéből. – Igyunk arra, hogy megszabadultál attól a fasztól!
- Ez aztán nem semmi! – vörösödött el anyám, amint meghúzta az üveget. – Le akarsz itatni?
- Igazi szilva – vigyorgott Jani. – Nem baj az, ha kicsit lazábbak vagyunk.
- Én már fel sem tudok állni – vihogott a muter, és ahogy a széken fészkelődött teljesen felcsúszott a ruhája.
- Nem is kell, jobb is, ha fekszel – mosolygott vendégünk és hogy elégedettségét kifejezze, egészen a csípőjéig simogatta anyám combját. A puha bőrön könnyen haladt a tenyere, igyekezett mélyen a ruha alá férni. Amikor ujjai kitapintották a medencecsontot, visszafele húzta a kezét.
- Nincs rajtad bugyi? – súgta.
- Ilyen melegben sose hordok. – válaszolt és széttárta combjait – Kívánlak! Olyan rég nem dugott meg senki – búgta, majd lecsúszott a földre, s kezével megmarkolta Jani férfiasságát. – Istenem de hatalmas – tátotta el szó szerint a száját, amint kihámozta a méretes faszt a farmerből.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.33 pont (67 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 cscsu50 2016. 07. 11. hétfő 22:21
A folytatás talán jobb lesz.
#12 sunyilo 2016. 07. 8. péntek 22:33
Folytasd.
#11 sztbali 2016. 07. 8. péntek 21:01
Folytatással jobb lesz ez.
#10 hairy_pussy 2016. 07. 8. péntek 17:09
várom a folytatást
#9 veteran 2016. 07. 8. péntek 15:32
Lesz ez jobb, folytasd.
#8 nikky 2016. 07. 8. péntek 12:15
Köszi!
#7 vakon53 2016. 07. 8. péntek 12:07
Netörődjél a fikázókkal!
#6 gyuri0926 2016. 07. 8. péntek 10:39
Van még lejjebb ?
#5 listike 2016. 07. 8. péntek 07:17
Nagyon alacsony színvonal
#4 Andreas6 2016. 07. 8. péntek 06:46
Nyelvtanóra helyett hol jártál annak idején?
#3 feherfabia 2016. 07. 8. péntek 06:03
Nagyon átlagos!
#2 A57L 2016. 07. 8. péntek 05:45
A közepest sem éri el.
#1 Törté-Net 2016. 07. 8. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?