A+ A-

Határ menti erkölcsök 2. rész

A csárda emeletes, kis tornyocskákkal és ezüstösen csillogó bádogtetővel díszített épület volt. Anyám egyre több időt töltött ott. Eleinte azt hittem, hogy csak a Janit látogatja ilyen gyakran, de miután új telefont és új ruhákat vett magának gyanút fogtam, és egy éjszaka utánaeredtem. Hivatalosan még csak tavasz volt, de a nappali forróság alig csökkent valamelyest éjfélig. A szellemek órája, vihogtam, hogy idegességemet leplezem, miközben a kertek alján, osonton célomig. A parkolóban csak 4 kamion állt. Takarásukba eljutottam a csárda ablakáig. Már éppen arra készültem, hogy belesek, amikor egy könnyű kéz érintette meg a vállamat.
- Hát te? Mit keresel itt? – Megdermedtem és még jól kifundált fedőtörténetemet is elfejtettem. Szerencsére csak Vanesza volt, az egyik falubéli lány, akinek népes családja a település másik végén lakott.
- És te? – kérdeztem vissza cselesen.
- A nővéremért jöttem. Megint nagyon kiütötte magát. Bejössz velem?
- Aha – bólintottam – szívesen segítek, ha kell.
A lebujban a szokásos hangzavar és fűst fogadott. A bárpultnál csak egy félmeztelen nő bámulta unott tekintettel üres poharát. Hátrább két pár próbálta ugrabugrálva követni a zene lüktetését. Bármennyire is meresztettem a szemem, anyámat sehol sem láttam. A pincér intett Vaneszának, aki karon ragadott és felráncigált az emeletre. A hosszú sötét folyosó két oldalán szobaajtók sorjáztak, volt, amelyik nyitva, mások csukva voltak. Az egyik hirtelen kivágódott és egy alsógatyás férfi tántorgott ki rajta: - Robi – üvöltötte az arcomba – gyere már fel, ezek a kurvák csak rád várnak! – Miközben a lépcső felé imbolygott belestem a félhomályba. Anyám mellett egy magas, kopasz, vékony nő feküdt. Amint meglátott intett és én önkételenül engedelmeskedtem neki, beléptem és megálltam a vörös lepedővel letakart széles ágy előtt.
- Hát te vagy a kis Erika – könyökölt fel – anyukád sokat mesélt rólad, de szebb, vagy mint gondoltam. Barbi! – fordult meg, meglátogatott a lányod, adjál neki egy puszit.
Anyám nagy nehezen megfordult és rám emelte véreres szemeit. Megint részeg volt, mert nem azt kérdezte, hogy mit keressek itt, hanem magához húzott és megcsókolt.
- Jaj de izgi – viháncolt kolleganője – anya-lánya szex. – Szerencsémre kísérőm utánam jött és kiszabadított karjaik közül. – Már mész is? – kérdezte és félrehúzta anyám tangáját – nem akarod velem együtt megkóstolni? – vihogta – Olyan édes, mint a méz!
A nővér, akit, mint később megtudtam Vikinek, hívtak, a folyosó végén üldögélt a földön. Testvére lekent neki két istenes pofont mire annyira magához tért, hogy sikerült feltápászkodnia. A hóna alá nyúltunk és két oldalról támogatva megcéloztuk a kijáratot. Jó félórába telt, míg megérkeztünk házukhoz. Menni akartam, de Vanesza behívott. A verandán három férfi, fiú kártyázott. Mikor megláttak minket a kisebbik, már rikoltotta is:
- Viki megint bebaszott! Viki megint bebaszott! Viki megint bebaszott! – Szerencsére idősebbik társa tarkón vágta és lejött nekünk segíteni. Miután találtunk egy üres ágyat már a nyelvem hegyén volt a “viszlát”, amikor kijelentették, hogy nem hagyhatják csak úgy elmenni a vendéget. Leültettek egy rozoga székre és elém toltak egy csorba üvegpoharat, melyben izéből ítélve vodkával kevert kóla lehetett. Bemutatkoztak, a magasabbik – Feri – Vanesza testvére volt, a kisebbik Ali (talán az Aladárból?) és bátya Dani pedig a haverok.
- Kértek egy cigit? – kérdezte egyikük. Vanesza rögtön nyújtotta a kezét, és mivel nem akartam beszarinak tűnni, én is elfogadtam egyet. Igazából nem vagyok nagy dohányos. A suliban, vagy bulikon, esetleg ha ideges vagyok, elszívok párat, de szerencsére nem szoktam rá. A sodort cigerettának furcsa kesernyés, émelyítő íze volt, de a kólával együtt elment. Egy ideig szótlanul hallgattam a duruzsolásukat, olyan távolinak tűnt az egész, mintha megfordult volna a világ, miközben szempilláim apró rezdüléseit számoltam, alig érzékeltem mi történik körülöttem. Ráadásul az ital is a fejembe szálhatott, mert pokoli forróság öntötte el a testemet. Valahonnan mélyen a gyomrom tájékáról indult és a köldököm mentén haladva elérte az ágyékomat, majd megfordult és elindult felfelé. Egyre nehezebben tudtam lélegezni, az ajkaim bizseregtek, és valaki dobszólót játszott a fülembe. A legjobban az, zavart, hogy a mellbimbóim annyira megduzzadtak, hogy szinte átdöfték vékony trikómat. A fiuknak persze kocsányon lógott a szeme úgy bámultak.
- Szegény Viki – mondta valamelyikük – amióta a dobta a faszija nem tudja összeszedni magát.
- Ráadásul összejött azzal az orosz kurvával.
- Kivel? – kérdeztem önkételenül.
- Te is találkoztál vele – válaszolt Vanesza - azzal a kopasz csajjal. – talán volt annyi tapintat benne, hogy nem tette hozzá: aki anyád pináját nyalta.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.86 pont (71 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 zsuzsika 2016. 08. 11. csütörtök 09:17
Nem tetszett.
#10 cvirag 2016. 07. 31. vasárnap 01:45
Tetszik, hogy ilyen realista és durva.
#9 Zoy11 2016. 07. 24. vasárnap 00:39
jo.lesz ez
#8 sunyilo 2016. 07. 22. péntek 23:09
Nem tetszett.
#7 sunyilo 2016. 07. 22. péntek 23:04
Ez egészen... rossz.
#6 cscsu50 2016. 07. 21. csütörtök 04:19
gyenge
#5 listike 2016. 07. 20. szerda 06:34
Nem igazán tetszett.
#4 feherfabia 2016. 07. 20. szerda 06:08
Közepes!
#3 veteran 2016. 07. 20. szerda 05:26
Kezd romlani.
#2 A57L 2016. 07. 20. szerda 03:53
Jó történet.
#1 Törté-Net 2016. 07. 20. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?