A+ A-

Útszéli kalandom

Vidéki kiküldetésről utaztam hazafelé a fővárosba kocsival, amikor ez a kis eset megesett velem. Már korábban is volt rá példa, hogy fizetős lányokhoz is volt közöm, az internetes hirdetések között néha hihetetlenül vonzó bomba nők is előfordulnak. Körülbelül 30-35 km-re lehettem Budapesttől, amikor egy nem túl erős kanyar után egy leágazó földút csatlakozásánál hirtelen megláttam egy szakmájához illően igencsak hiányosan öltözött leányzót az út szélén álldogálva. Nem mentem túl gyorsan, úgyhogy volt időm megbámulni és rögtön megállapítottam, hogy az általában utak szélén ügyfelekre váró hölgyek átlagos kinézetéhez képest szokatlanul szép és fiatal lányról van szó. Rögtön odasétált a kocsi mellé, én pedig az ablakot leengedve vártam, hogy odaérjen.
- Szia, szépfiú!
- Szia, szép kislány!
Mindketten egymásra mosolyogtunk a gépies bókok közben és megállapítottam, hogy bizony nem csak szép ez a lány, de bizony igazi bomba nő is, még 18-nak se néztem volna. Emellett még kis termetű is volt, amit azért szeretek, mert így az átlagos testi és persze szerszám méretemmel is nagynak érezhetem magam.
- Volna kedved egy kis szórakozáshoz velem?
- Hűha, de még mennyire, hogy volna… Persze attól is függ, egy kicsit milyen drága lenne nekem az a kis szórakozás.
- Az meg attól függ mit szeretnél pontosan.
- Hát mit lehetne szeretni?
- Eltölthetünk fél órát együtt vagy egy órát is akár, ami 10 vagy 15 ezer, lehet szó natúr franciáról, élvezhetsz a számban vagy testre, arcra, ahová jólesik. Persze dugás is lehet benne, de popsit nem vállalok. Ha egy órára fizetsz be két menetet is lenyomhatunk. Tetszik?
- Nagyon is tetszik! Hogy legyen, menjünk el valahová?
Kinyitotta az ajtót és beült mellém az anyósülésre.
- Kanyarodj be erre a földútra, kábé 100 méter után félre tudsz állni a bokrok közé, ahol az sem lát aki az úton megy kocsival.
- Oké.
Odagurultunk ahová mondta és leállítottam a motort. Nem lehetett 160 centinél magasabb, igencsak rövid szoknyácska volt rajta, ami a kocsiban annyira felcsúszott, hogy kilátszott alóla a mini tangája. Felül pedig csak egy apró melltartó takarta kerek és feszes melleit.
- Előre kérném a lóvét, ha nem gond.
- Persze, máris!
Kivettem egy húszezrest a pénztárcámból és feléje nyújtottam.
- Az a helyzet, hogy nem tudok visszaadni. Nincs kisebb esetleg?
- Nincs, de nem gond, hagyd csak.
- Oké, akkor majd igyekszem kitenni magamért…
És komolyan is vette. Nem győztem betelni a látványával, esküszöm nem lehetett több mint 16 éves, de hát nem vagyok én rendőr, hogy személyi igazolványt kérjek. Nem kérette magát, rögtön levette az apró szoknyát, bugyit és a melltartót is, meztelenül még szebb volt mint ruhában. Én is gyorsan megszabadultam a rövidnadrágomtól és a pólótól ami rajtam volt és rögtön belevágtunk az akcióba. Útszéli lányoktól nem várnám, de ő nem húzódott el, ha csókról volt szó, szenvedélyesen csókolóztunk sokáig. Finom íze volt, a nyelvét szinte a torkomig dugta és olyan erővel szívta be az én nyelvemet, hogy alig kaptam levegőt. Közben én hevesen markolásztam a kemény és nagy ciciket, de nem panaszkodott, bármilyen erősen is szorítottam őket. Hanyatt fektettem az üléseken és a szájától lefelé vándorolva alaposan körbenyalogattam és szívogattam először a mellbimbóit, amire hangos sóhajokkal reagált. Tovább haladtam lefelé, végignyalogattam testét, elidőztem a köldökénél aztán mindkét lábát megkóstoltam egészen bokáig. Fokozatosan közeledtem a középponthoz és a végén mélyen benyaltam a puncijába, ami nagyon finom és illatos volt.
- Nagyon jó, ne hagyd abba, nyaljad csak bébi, ez az, ez az…
Nem kellett biztatnia nagyon, kitettem magamért amennyire csak tudtam, miközben a szerszámom már kőkeményen meredezett az izgalomtól. Nem törődtem vele, annyira finom volt a punci, hogy csak nyaltam és nyaltam egyre vadabbul, nem is eredménytelenül.
- Jaj, de jó, nagyon király vagy! Ne hagyd abba, dugd fel a nyelved, gyerünk, gyerünk!
Szót fogadtam, álltam a sarat még jó ideig, meg is lett az eredménye. Pár perc után egyre hevesebben rángatózott és hangosabban biztatott.
- Jaj de jó, jaj de jó, ez az, ez az, ez aaaaaaaaz!
Az utolsó hang közben rángatózni kezdett a teste és nem is hagyta abba jó ideig, miközben sikoltozni kezdett. Annyira örültem, hogy örömet szerezhetek neki, hogy nem is hagytam abba a nyalást végig. Tövig betoltam neki a nyelvemet, miközben dőlt a finom punci nedv belőle és hosszasan rángatózott egész testében. Felnézve láttam közben, hogy arca önkívületben ráng és mellbimbói a sikoltozás közben hatalmasra nőve meredeznek az égnek, úgyhogy elég gyanúsan nem megjátszás volt az egész vagy ha igen akkor egész testével játszotta az élményt az biztos. Pár perc után tudott megszólalni mosolyogva.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.93 pont (46 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 cscsu50 2016. 07. 11. hétfő 22:55
Egy szép nőt kinyalni nagyon jó, de egy útszáli kurvát?!
#12 mif23 2016. 07. 10. vasárnap 12:05
Nagyon jó volt!
#11 sztbali 2016. 07. 7. csütörtök 22:39
Tetszik és életszerű is.
#10 nandika66 2016. 07. 7. csütörtök 20:56
Nagyon jó!
#9 sunyilo 2016. 07. 7. csütörtök 19:32
Remek darab! Írj még ilyeneket...
#8 t2006 2016. 07. 7. csütörtök 15:26
Egy szép nőt kinyalni nagyon jó, de egy útszáli kurvát?! Hát van egy gusztusod! smile De az írás nem rossz!
#7 vakon53 2016. 07. 7. csütörtök 14:24
Ez az írásod 10 pontot ér!
#6 veteran 2016. 07. 7. csütörtök 08:42
Nagyon jó írás. 10 pont.
#5 gyuri0926 2016. 07. 7. csütörtök 07:40
Fantasztikus remekmű állít emléket egy útszélinek és a szakadt guminak , halálra izgultam magam ......
#4 listike 2016. 07. 7. csütörtök 07:37
Kellemes történet, tetszett.
#3 feherfabia 2016. 07. 7. csütörtök 05:56
Tetszett!
#2 A57L 2016. 07. 7. csütörtök 04:11
Egy közepes,de izgató írás.
#1 Törté-Net 2016. 07. 7. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?