A+ A-

Két csaj, kék pirulák, és vibri

Fordítás
Eredeti író: Erikblack
A hőség elviselhetetlen volt, pedig a tornaterem a szálloda pincéjében foglalt helyet, viszont a légkondicionáló nem működött. A legmelegebb nyárt éltük meg, mindenki izzadt edzés közben. Kevéske ruhánk testünkre tapadt. Szokásosan súlyzóztam 45 percet, a végére minden bajom volt. A szállodában egy hónapot szándékoztam eltölteni, a cégem kihelyezett a nagyvárosba, hogy segítsek betanulni az új igazgatónak.
A figyelmemet ekkor elterelte egy szőke, magas és formásan izmos lány. A futógépen edzett, mellei tökéletesnek és kőkeménynek tűntek, ahogy a magassága és arcvonásai is. A verejték futott le róla, megkívántam.
Ő elkapta mohó tekintetemet, de csupán egy szigorú pillantásra méltatott. Szar napom volt az irodában is, mérgemet még több edzésbe vertem. Aztán újra a nőre pillantottam, és rájöttem, hogy tudom a nevét, mert ismerem.
- Hello Harriet - mondtam. – Már régen nem láttalak, de biztosan ismerjük egymást.
Felnézett, majd rám meredt.
- A kurva életbe, Erik, ez nem lehet igaz! Ki gondolta volna, hogy éppen itt találkozok egy évfolyamtársammal.
Henriettel régebben sokat teniszeztünk, vékonyka, kis mellű lány volt, azonban előnyére változott, sokkal nőiesebb lett az évek folyamán. Amolyan dög.
- Annyira jó újra látni téged, annyi év után. Nagyon helyes pasas lettél, bár fiúnak sem voltál utolsó. - és adott nekem egy mély csókot, amitől majdnem hátratántorodtam. Látta persze, hogy ki vagyok éhezve, és ezt ki is használta. Becsúsztatta kezét legbelülre a rövidnadrágom alá, megragadta a tököm, a levegő meg bennem rekedt. Addigra már az öltözők felé tartottunk, a folyosón éppen nem járt senki. Súlyozta a golyóimat, mintha méricskélné, szempillái le, lecsukódtak, élvezettel csinálta. Megragadta az eres péniszemet, visszahúzta a bőrt rajta, szemeivel simogatott.
- Szép a farkad, vastag és elég hosszú, nagyon tetszel. - mondta. - Találkozunk a bárban később. - ígérte, majd egyszerűen magamra hagyott.
Sittem a tisztálkodással, de alaposan lemosdottam, nagyvonalúan szappanoztam a visszahúzott fitymám, golyóim és a végbélnyílásomat, sőt benyúlva lyukamba pár szappanos ujjam is feldugtam mindenre felkészülve. Az volt a benyomásom, hogy bármi megtörténhet később. Gyorsan felöltöztem, megnéztem mi a piakészlet a szobabáromban, ittam két rövidet, majd lementem a bárba.
A bárban találtam Harrietet, már ott beszélgetett a csapossal, mintha régi barátok lennének. (Később tudtam meg, hogy ők több mint barátok). Azt mondta, már van nekem rendelve egy pint keserű, nagyon gyorsan ő irányította a beszélgetést, hamar a szex témára fordulva. A lány elmondta, hogy szeret uralkodni a partnerein.
- Érdekelne ez téged, Jeff?
- Nos, mit is mondhatnék? Mindig is élveztem a kis rabságot és az uralmat, mind adni és kapni. A szado-mazo azt hiszem bejön, ha jól esik. Hol írjam alá a képzeletbeli szerződést? - Kérdeztem.
- Figyelj csak Jeff, az a szabály, hogy te mindent elfogadsz és megteszel, amit mondok. Ha a szex során valami fáj, csak akkor hagyjuk abba, ha kimondod a varázsszót: Vörös. Ha jó így, akkor szexelünk, ha nem, akkor elmegyek. Van 10 másodperced dönteni.
Egy kicsit megdöbbentem, hogy ultimátumot kaptam, egy szigorú és magabiztos Harriet-től. Ez egy sokkal magabiztosabb Harriet volt, mint akire emlékeztem. Tetszett.
- Elfogadom - hallottam saját hangomat.
- Jó - mondta. - Itt van ez. – nyomta a kezembe, a jól ismert kék pirulát.
- Nekem erre nincs szükségem - mondtam.
- Te az imént beleegyeztél, hogy azt teszed, amit mondok. Ne vitatkozz, ne kérdezz, csak engedelmeskedj. Mindenesetre, azt hiszem, hogy szükséged lesz a pirulára, mielőtt Jane és én végzek veled. Vedd ki a tablettát, és vedd be, mozgalmas éjszaka áll előttünk.
A javaslat egy hármasra nagyon érdekelt, úgyhogy gyorsan lenyeltem a pirulát, és felhajtottam az italom. Ezután felmentünk Harriet szobájába, a farkam már merevedett is, sátorhoz hasonlatos lett a nadrágom az ágyékomnál.
Gyorsan körbenéztem a szobában. Elég tágas volt, tetszett a gerendás mennyezet, de egyébként meglehetősen szabványos, nagy tükrös szekrényekkel és két egyszemélyes ággyal. Az ágyakon fóliázott vászonlepedő feszült, olyanforma ágyak voltak, ami közepén volt rögzítve a vázhoz, és akár függőleges helyzetbe is mozdítható, ha a bőrpántokkal megfelelően rögzítik az adott személyt. Nyeltem egy nagyot, a fantáziám beindult.
- Vedd le az összes ruhádat. Ne feledd, hogy betartsd az ígéreted. Nem beszélsz, nem szólsz, csak a parancsokra. És emlékszel? A biztonságos szó a vörös, ha valami már nagyon fáj. Érted?
- Igen, én akarom ezt. – válaszoltam, majd gyorsan minden ruhámat levettem. Ekkor bekötötte a szemem Harriet, és azt mondta, maradjak állva.
Aztán éreztem, két kezét a mellkasomon, határozottan masszírozta a felsőtestem. Puha kezekkel simogatta a mellkasom, aztán nyomta keményen a vállam, majd a hátam. Le felé, a fenekem, ugyanakkor a mellkasom simogatta, puszilgatta.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.53 pont (36 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 listike
2016. 11. 17. csütörtök 16:42
Jó volt. Válaszolok rá!
#8 Pavlov
2016. 10. 17. hétfő 00:39
Elég perverz... Válaszolok rá!
#7 nandika66
2016. 06. 27. hétfő 10:30
Nem tetszett! Válaszolok rá!
#6 vakon53
2016. 06. 13. hétfő 19:43
Jooó ez a történet. Válaszolok rá!
#5 papi
2016. 06. 13. hétfő 08:38
Nem tetszett. Válaszolok rá!
#4 cscsu50
2016. 06. 8. szerda 16:16
türhető Válaszolok rá!
#3 veteran
2016. 06. 8. szerda 09:27
Nem az én világom. Válaszolok rá!
#2 A57L
2016. 06. 8. szerda 04:17
Élvezetes kis történet. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2016. 06. 8. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!