A+ A-

Kapcsoltam 3. rész - A szülinapomon

Már hónapok óta tartott a viszonyunk Vikivel. Mindig Mariann lakásán találkoztunk, reggeltájt, de sajnos be kellett fejezni egyig-fél kettőig, nehogy Mariann kislányával összefussunk. Egyszer még át is siklott az agyamon, hogy mi van akkor, ha pl. rosszul lesz a gyerek és hazaküldik? Viki megnyugtatott: úgyis az anyját hívja fel elsőként, az meg eljön a munkahelyéről és elviszi orvoshoz, de közben persze nekünk is szólna: tűnés!
Közeledett a szülinapom. Viki felhívott, hogy elintézte a jeles napra a kérót, és hatalmas meglepetést tervez nekem. Mit mondjak, a fantáziám beindult. Talán tejszínhabbal fogja bekenni a farkam, és lenyalni onnan? Vagy valami vagina formájú tortát csináltat? Gőzöm sem volt.
Eljött a nagy nap, odaértem és a szokásos módon felmentem. Csöngetés, ajtónyitás. Talán még a hálóing méretű póló is ugyanaz volt. Nyilván nem vörös szőnyegre meg pálmaágakra számítottam, hogy azzal fogad. De azért volt valami hamiskás mosoly az arcán, megéreztem. Kávéztunk, sütivel is kínált és mondta, menjek fürödni. Miután megtettem, nagy csodálkozásomra ő még nem volt az ágyban, mint szokta volt korábban. Állt az ajtóban és egy kis fekete kendő volt a kezében. Arra kért, hagy kösse be a szemem. Na ez szokatlan volt, de belementem. Bíztam benne, hogy ez nem valami szadomazo kezdete lesz, mert azt nem csípem. Óvatosan az ágyhoz vezetett és kérte feküdjek hanyatt. Még egy párnával is kitámasztotta a fejem, hogy az felfelé biccenjen.
- Most a bilincs jön? - kérdeztem viccesen.
- Nem! Maradj csendben! - mondta határozottan. El nem tudtam képzelni mi fog következni. Hallottam, ahogy elmegy az ágytól, és bekapcsol valami eszközt, és ekkor halk zene szólalt meg.
Majd hirtelen egy ajkat éreztem, ami a farkamhoz ér. De ugyanabban a pillanatban a számra is kaptam egy finom puszit, és a fülembe súgta Viki: -Boldog szülinapot Édes! És mielőtt át tudtam volna gondolni mindezt, egy szemvillanás alatt lekapta rólam a kendőt.
Először azt hittem rosszul látok: Mariann feküdt félig az ágyon, és a farkamat szopta! Meg se tudtam szólalni a meglepetéstől. De ők igen!
-Boldog szülinapot!
Aztán felkúsztak mellém két oldalról és egyszerre pusziltak meg.
- Lányok, de hát….
- Mondtam, hogy meglepetés lesz! - közölte Viki mosolyogva.
- Mariann a legjobb barátnőm, sokat meséltem neki rólad, arról, hogy mekkora párnacsatákat vívunk itt nála és ő megkérdezte beszállhatna-e. Tudom, ez minden férfi álma, hogy legalább egyszer az életében két nőt dughasson meg egyszerre. Ezért találtuk ki ezt.
- És Viki mesélte, milyen nagyszerűen vetted el a feneke szüzességét, megteszed nekem is? - kérdezte Mariann.
Komolyan mondom, azt sem tudtam hirtelen mit csináljak velük. De ők igen. Mariann folytatta a szopást, Viki pedig a számra ült. Iszonyatosan kinyaltam. Ennyire talán még sohasem. De ennyi kéjlé sem folyt még rám. Mariann is megkapta, hatalmas gecifröccsökkel nyomattam teli a száját. Aztán ami további meglepetés volt, hogy a két lány csókolózott, és a gecit átadták egymásnak.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.08 pont (51 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 Pavlov 2016. 10. 17. hétfő 00:42
Jó volt az alap felállás, de a vége össze lett csapva.
#9 papi 2016. 06. 12. vasárnap 07:27
Egész jó, folytasd.
#8 listike 2016. 06. 7. kedd 11:48
Nem lett a kedvencem.
#7 cscsu50 2016. 06. 5. vasárnap 06:12
elmegy
#6 vakon53 2016. 06. 3. péntek 15:55
Folytazsd folytazsd folytazsd!!!
#5 veteran 2016. 06. 3. péntek 09:40
Sokkal jobb lehetett volna.
#4 gyuri0926 2016. 06. 3. péntek 07:53
Rovid es gyenge
#3 feherfabia 2016. 06. 3. péntek 05:31
Jó lehet!
#2 A57L 2016. 06. 3. péntek 05:00
Próbálkoztál,de gyenge lett.
#1 Törté-Net 2016. 06. 3. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?