A+ A-

Kinga

Kinga néhány házzal mellettünk lakik. Kb. 2 éve költözött Pali bához, pár hónappal azután, hogy az a jó kis korombeli szőke maca elhagyta. Sok minden megfordult a fejemben.
Talán Pali bá feleségül vette, és már leléphetett a fele vagyonával, vagy pont azért, mert nem akarta feleségül venni, vagy csupán már nem állt föl az öregnek, vagy ki tudja.
Vastag arcbőr, és szilárd gyomor kellhetett annak a 25 körüli csajnak, hogy odaadja magát egy 60 körüli dagadt vén fószernek. Ilyenkor persze minden szomszéd úgy tesz, mint aki elhiszi, hogy nagy a szerelem köztük, és próbál elvonatkoztatni a gondolattól, hogy épp egy ribanccal beszélget. Pali bá mellett legalább pénzes ribancnak érezhette magát. Pár évig.
Aztán ki tudja milyen okokból, de dobbantott. Belegondolni is fáj, hányszor lett volna lehetőségem felszedni azt a csajt! Hetente többször is összefutottunk –szó szerint - a közeli erdő felé vezető úton, amikor ő a kutyájával futott az erdő felé, én pedig hazafelé.
De hát akkor még ugye puhapöcs voltam ahhoz, hogy leszólítsak egy ilyen súlyosan nehézbombázó csajt. Pedig mennyire adta magát a helyzet, édes istenem!
Talán az sem véletlen volt, hogy nemegyszer a fenekével felém nézve hajolgatott egy szál bikiniben az udvarukon, amikor elmentem a házuk előtt. De hát ez van.
Jóképű vagyok, viszont akkoriban legalább ennyire balek is voltam.
Pedig nem lett volna nehéz Pali bával felvenni a versenyt. Nyilván örült is volna a csaj, hogy van valaki a környéken, aki rendbe teszi néhanapján. De mindegy is, mert hamarosan jött valaki, aki elfeledtette búmat bánatomat. Ha egyszer, mint valami magyar népmesében elém állnának, és azt kérdeznék: - Melyikünket választod?
Tuti, hogy huszadjára is inkább Kingába bújnék.
Kinga az arca alapján 50 körülinek látszott. Szép arca volt, de télikabátban még nem igazán figyeltem föl rá, csak szimplán konstatáltam a dolgot, hogy Pali bának megint nője van. Respect az öregnek! Legalább most korban hozzáillő nőt keresett.
Biztos érzi, hogy öregszik, és őszinte társra vágyik időskorára. Miután megjött a jó idő, megláttam Kingát egy szál trikóban és rövidnadrágban sétáltatni a kutyáját.
Sokkolóan jó nő! Annyira, hogy amint hazaértem, azonnal ki kellett vernem rá, pedig reggel már jó szokásomhoz híven rárántottam leszbi pornóra. A kora csak az arcán látszott.
Nem volt ráncos, de már észrevehetően idősödött, viszont a teste többi részén a bőre még mindig, akárcsak egy 40 éves bombázóé, és eszméletlen szexi vörös árnyalatú.
Ilyen bőre csak a vörös hajú nőknek van! Ha láttad volna, hogy himbálóznak telt keblei, miközben mosolyogva elfut mellettem, és dús ajkai azt mondják nekem: - Jó napot!
Hátranéztem. Ha már a mélydekoltázsát nem mertem megcsodálni, legalább a falnivaló farpofáit, és a hosszú, sportos combjait égessem bele az emlékezetembe.
Persze sejtettem, hogy már csak a testhez simuló, feszes rövidnacija tartja észveszejtő virgácsait, de látszott, hogy anélkül sem veszthettek még igazán a tartásukból, mert egyik haverom anyjának a feneke változásait már gyerekkorom óta szemmel követtem, és neki Kingáéval ellentétben ennyi idős korára a feszes rövidnaci ellenére is látszott, hogy löttyedtek. Nekem általában a hosszú hajú nők jönnek be igazán, Kingának viszont jól állt a rövid haj. Azt mondják a vörös hajú nőknek tüzesebb a szerelme. Én ezt csak megerősíteni tudom! Vagy azért kívánt ennyire, mert közelgett a kapuzárási pánik?
Miután megjött a jó idő, gyakrabban botlottunk egymásba Kingával az erdő szélén.
Nekem sosem volt tököm ahhoz, hogy megszólítsam, csak ennyi jött ki a számon:
- Jó napot! –Kinga pedig kedves mosollyal az arcán mindig ugyanúgy köszönt vissza:
- Jó napot!
A többi szomszéddal mi úgy voltunk, le sem szarjuk egymást.
Ha nem egymás orra elé hozott össze az élet, úgy tettünk, mintha észre sem vennénk egymást, Kinga viszont messziről is intett nekem, mielőtt bement a házba, pedig nem közvetlen szomszéd. Kb. a harmadik - negyedik olyan alkalom után, amikor összefutottunk az erdő szélén, megszólított. A lába elé bámulva futott felém. Csak akkor nézett föl, mikor már közel jártam. A tekintetén látszott, hogy kellemes meglepetés éri. A szemei felcsillantak, és most ő köszönt előre. Mosolyogva haladt el mellettem, majd pár lépés után megállt, és utánam szólt.
Hogy ebben mennyire játszott közre az, hogy volt bennem két sör, és ezúttal pofátlanul férfias magabiztossággal megnéztem a melleit, azt nem tudom, mindenesetre azóta már letérdeltem meghálálni, és kezet kulcsolni érte néhány üres sörös doboznak.
- Jani igaz? –elbűvölő tekintettel nyújtja a kezét. Finoman, de határozottan érintem.
Erre a mai napig figyelnem kell, ha olyan nővel vagyok, aki tetszik, hogy megtaláljam a középutat.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.91 pont (55 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 Pavlov 2016. 10. 17. hétfő 00:56
Elég fura...
#13 Ulysses 2016. 05. 26. csütörtök 14:03
Na jó, meggyőztetek. Megadom rá a tízest.
#12 cvirag 2016. 05. 25. szerda 23:59
Ulysses, ez a jelenség létezik és még karakterhű is. Alapon a téves, vagy nehezen felszedett önbizalommal rendelkezők teszik, mikor nem tudják eldönteni, hogy hova is pozicionálják magukat a másikkal szemben.
#11 RAVETRAIN 2016. 05. 25. szerda 16:48
Jó most lehet furán fogalmazok, mert már megint 5 sört ittam, de remélem sejted, mily jellegű információ magot igyekszem átküldeni a tudatodba! smile
#10 RAVETRAIN 2016. 05. 25. szerda 16:45
Ulysses!
Igen, erre mint olvashattad Kinga is rákérdezett, mármint ő úgy fogalmazott: -Utálom, hogy megint magázol!
Hát miután szénné alázott, nehéz is lett volna letegeznem!
Egyébként meg a tudtára adtam, hogy nehéz egy anyám korú nőt tegeznem,
de ezt jó értelemben mondom, mert szerettem volna úgy dugni vele, hogy közben magázom, csak ő azt élvezte, ha tegezem, én pedig megadtam neki, amire vágyik smile
#9 papi 2016. 05. 25. szerda 16:15
Egész jó
#8 Ulysses 2016. 05. 25. szerda 15:47
Nagyon jó kis történet. Csak azt nem értem, miért magázódsz a nővel, miután összetegeződtetek? Az ilyenek miatt nem adom meg általában a 10 pontot. Most még rágódok rajta.
#7 cscsu50 2016. 05. 25. szerda 04:59
tetszett
#6 sunyilo 2016. 05. 24. kedd 19:50
Jó volt.
#5 veteran 2016. 05. 24. kedd 15:43
Tetszett.
#4 listike 2016. 05. 24. kedd 07:37
Nagyon tetszett.
#3 feherfabia 2016. 05. 24. kedd 06:14
tetszett!
#2 A57L 2016. 05. 24. kedd 04:40
Nagyon jó történet.
#1 Törté-Net 2016. 05. 24. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?