A+ A-

Ne dugjatok olyan hangosan 2. rész

- Szeretnék veletek egy kicsit beszélgetni.
- Nem vagy te egy beszélgetéséhez kissé alul-, hüm… illetve, inkább pont alul nem öltözött? -- gúnyolódtam pikírten, miközben párom kissé feljebb húzta magán a takarót.
- Lehet. Talán. Nem is tudom. -- elhallgatott, kezével megpróbálta a rövid anyaggal takarásba hozni meztelenül pompázó ölét, majd egy hirtelen nekirugaszkodással kibökte -- Anya, én úgy irigyellek téged! Peti elmesélt már valamit?
- Nem hagytál rá időt.
- Hááát, igyekeztem.
- Akkor most mit szeretnél mondani?
- Röviden: én megpróbáltam beszélni Petivel, hogy segítsen rajtam, ahogy megbeszéltük, de ő nem akarta. Azt mondta, szeret téged és a hátad mögött sohasem tenne ilyet.
- ÉÉÉSSS???
- Nézd anya, én nem akarom Petit elvenni tőled, nem is lenne semmi értelme. Nem is akartalak megcsalni vele. Én csak egy igazit élvezni akarok. Olyat, amilyet te szoktál. Ha hátad mögött nem megy, nos… akkor … akkor … előtted lehet? – nyögte ki a végét kissé akadozva.
A meglepődtem szó nagyon enyhe kifejezés lenne a lelkiállapotomra. Döbbenten néztem a kislányra, majd az anyjára. És akkor még jobban kiakadtam. Párom arcán ugyanis nem döbbenetet, hanem halvány, de nagyon kaján és cinkos mosolyt láthattam. Teljesen kész voltam.
- Szóval, akkor ugye jól értettem már reggel is? ….. Köszi!
Azzal egy határozott mozdulattal megszabadult egyetlen ruhadarabjától, majd feltérdelt. Ott állt előttem teljesen meztelenül.
- Na, ugye, mégis célszerű volt az öltözékem.
Az anyja meg csak csendben nézett. Hm, én is!
Mit mondjak, hogy a lány gyönyörű, azt eddig is tudtam. A közös lakásban azért néha-néha előfordulnak akaratlan meglepő találkozások. Láttam már véletlenül igen kevés ruhában, de ez más volt. Szóval, csak néztem … nézelődtem … legeltettem a szemem a látványon. Most nem kapta a melle elé a kezét, mint korábban, ha véletlenül kerültünk ilyen helyzetbe. Alakja, mint egy húszévesé. Melle feszesen előre mutat, dereka karcsú, csípője … és még lejjebb is tökéletes. Belerévedtem a kis punci látványába. Nem volt teljesen borotvált, csak trimmelt és fazonra igazított, még a vágás is tisztán látszik. Megpróbáltam kirántani magamat a bűvkörből. Az anyja is kívánatos, de ő telt nőiességével, bujaságával csábít. Ez meg itt, legyünk őszinték, minden idősebb férfi álma, a friss hús. Sajnos nem hagyott tovább nézelődni. Valószínűleg megunta üres bámészkodásomat, mert térdein lépegetve közelebb húzódott hozzám, és az én pólómat is lehúzta.
Na, jó, mondtam magamban, ideje magamba csípni, és felébredni! De nem lehetett, mert ébren voltam. Mit tegyek? Az biztos, hogy bármilyen merészen is kezdeményez, valójában legbelül ő is csak alapos zavarban van. Nyilván nem tudja, mit is vár, várhat, kaphat tőlem. Rajtam volt hát a sor. Felültem, és lassan két kézzel végigsimítottam a kontúrján a vállaktól a derékon keresztül egészen a csípőig. Ő meg csak térdelt, sarkára zuttyant, és várt. Tudtam, hogy ez így nem megy. Most tele van túlzott várakozásokkal és izgalommal, feszültséggel, ami nem tesz jót az egésznek. Valahogy fel kell oldani ezt felfokozott izgalmat, hogy az elején kezdjem el. Ott, ahol kell.
- Feküdj le – szóltam nagyon halkan.
Engedelmesen lefeküdt, lábait kissé felhúzva kitárulkozott, mint aki már alig várja, hogy…, de ezúttal nem ez a program! Ez így nem működik.
- Ne így, hasra.
Csodálkozva fordult meg. Én közben az anyjára néztem. Arcán felfokozott érdeklődést, várakozást láttam. Ellenkezést sehol. Jó, akkor legyen így!
Szépen átterpesztettem rajta, és a popsijára ültem, igyekezve, hogy már keményen álló farkam ne érjen még hozzá. Előre hajoltam, és masszírozni kezdtem a vállát. Bizony elég kötött volt. Lassú mozdulatokkal egyengettem, lazítottam ki a merev izmokat. Óvatosnak kellett lennem, hogy ne fájjon, mert a rendes masszírozáshoz krém nem állt rendelkezésemre. Eleinte még jobban összehúzta magát, de aztán lassan elernyedt, kikapcsolt. Apró nyögésekkel kísérte ténykedésemet átadva magát a kényezetető nyugalomnak. Ahogy lefelé haladtam a hátán a megfeszült izmok elengedtek. Amikor derekához értem, csiklandósan megnyikkant, mint aki éppen jól szórakozik. Ez volt a célom. A kissé dögönyözős masszírozást igazi simogatássá szelídítettem. Lejjebb húzódtam, hogy gömbölyded popsiját kezdjem kényeztetni. Farkam most már a combok közti vágatban a popsik alsó összefutásában feküdt, bár még nem furakodott. Szerintem még észre sem vette. Kicsit előre dőltem, hogy jobban érezhetően megbökjem makkommal. Ezt már nem lehetett nem észrevenni. Kissé megmozdult, mintha lazítani akart volna félgömbökön, hogy jobban közéjük férjek. Sikerült is a hátsó kapuhoz érnem, mire ijedten összerándult. Még lejjebb húzódtam, és szépen a két combja közé térdeltem. Most kitárult előttem az egész…világ. Finoman simogatni kezdtem a combok belső, finom bőrét, szinte csak felette repülve. Amikor a popsik széléhez értem, kissé széttártam, de semmihez nem értem hozzá.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.3 pont (81 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#17 Kiara Cd 2018. 08. 7. kedd 23:52
nagyon jó, de hirtelen lett vége. Folytatás?
#16 joozsi 2017. 10. 31. kedd 04:22
Félbehagyott történet. Nekem tetszik a stílus és a tartalom is. Folytatni kék!
#15 gyuri0926 2016. 08. 9. kedd 21:44
Megérne egy folytatást
#14 nyugis 2016. 07. 1. péntek 20:36
Csak így tovább, várom a folytatást.
#13 picula 2016. 05. 22. vasárnap 00:08
folytasd
#12 A57L 2016. 05. 21. szombat 04:50
Nem rossz írás,én is várom a folytatást.
#11 joozsi 2016. 05. 12. csütörtök 04:38
Várom a folytatást.
#10 Bal01 2016. 05. 7. szombat 11:55
Nagyon jó, folytasd!
#9 sunyilo 2016. 04. 23. szombat 17:34
Tetszetős felállás...
#8 papi 2016. 04. 22. péntek 18:13
Tetszik, várom a folytatást.
#7 listike 2016. 04. 22. péntek 17:38
Tetszett, folytatsd.
#6 vakon53 2016. 04. 22. péntek 12:12
Jó, folytasd.
#5 cvirag 2016. 04. 22. péntek 08:47
Nagyon jó lett.
#4 veteran 2016. 04. 22. péntek 08:08
Jó, folytasd.
#3 fiesta14 2016. 04. 22. péntek 07:35
kicsit elnyújtottad, de nem rossz. jöhet a folytatás
#2 feherfabia 2016. 04. 22. péntek 06:03
Közepes!
#1 Törté-Net 2016. 04. 22. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?