A+ A-

Rabszolga emlékek 3. rész

Egyik reggel már nem emlékszem melyik napon, nyílott a ketrecem ajtaja a domina állt elottem. Tusarkú csizma feszes bornadrág és szintén feszes bor ing volt rajta.
- Kifelé, - szólt a parancs.
Kimásztam a ketrecbol, bor szíjakat tett a bokáimra és a csuklómra. A lábaimra hosszú szárú bor cipot adott ami spiccben tartotta a lábfejemet és a sarka pont olyan magas volt, hogy így leért a földre. Így ha mentem benne olyan volt, mintha lábujjhegyen járnék. Odavezetett egy kocka alakú kalodához. Az alapja 1mx1m lehetett borrel borított. A négy sarkán négy oszlop állt a tetején a két részre nyitható kaloda vízszintesen helyezkedett el. Három lyuk volt rajt egy a fejemnek, ketto a két kezemnek. Beültetett és becsukta a kalodát. Így a fejem és a két kezem a doboz tetején nézett kifelé. A két lábamat egy egy karabinerrel odaerosítette kívülrol a két elso oszlophoz. Elovett egy fogorvosi szájpecket és behelyezte a számba, majd szétfeszítette ahogy csak bírta.
- Most megetetlek.
Nem szokványos evésrol lesz szó azt már sejtettem. Elovett egy 12mm átméroju 70cm hosszú gumicsövet és egy kb. 1 literes edényt tele valamilyen turmix szeru folyadékkal. Bekente a csövet kívülrol egy olajszeru folyadékkal
- Nyeld le szépen!
Azzal elkezdte lenyomni a torkomon a csövet. A cso keseru volt és az elso 5 - 6 cm - nél hirtelen hányingerem lett. De olyan gyorsan tolta le a gyomromba, hogy ez az érzés elmúlott. Csak a keseru ízt éreztem. Amikor úgy érezte, hogy már a gyomromba van a cso egy sztetoszkópot nyomott a hasamnak és belefújt a csobe egy kicsit. Éreztem ahogy bugyborékol. Ezt o is hallotta, így gyozodve meg arról, hogy a valóban a gyomromban van a cso. Elovett egy tölcsért a cso felso végéhez illesztette. Majd elkezdte belém tölteni a folyadékot. Éreztem ahogy kezd megtelni a gyomrom és egyre jobban feszül. Amikor az utolsó cseppet is belém töltötte. Levette a tölcsért.
- Így hagylak egy ideig, amíg kiszellozöl, addig elokészítem a terepet a következo játékra.
Éreztem ahogy a levego idonként távozik a gyomromból a csövön keresztül. 10 perc múlva visszajött és kihúzta a csövet. Kivette a szájpecket és kinyitotta a kalodát.
Odavezetett egy szerkezethez. Ez egy 30cm széles 3m hosszú alap lemezbol állt. Aminek a közepén egy 1m körüli de állítható magasságú rúd állt ki. A rúd két oldalán a lemezen két gördítheto lap volt. A lemez két végén egy egy csiga.
- Állj rá a görgo lapokra,terpeszbe!
Ráálltam az egyik bokabilincset az egyikhez a másikat a másikhoz rögzítette. A rúd a két lábam közt a seggem lyuka felé ágaskodott. A görgok mindegyik végéhez egy kötelet erosített áthúzta az alaplemez csigáin és a csuklómon lévo szíjakhoz erosítette. Így ha megemeltem a kezeimet akkor szétcsúsztak a lábaim és a seggem közelebb került a rúd végéhez. Egy kb. 30cm hosszú kúp alakú muanyagot erosített a rúd végéhez. A kúp felso vége 1.5 az alsó 15cm átméroju lehetett. Bekente sikosítóval majd a rúd magasságát úgy állította be, hogy a muanyag gúla felso vége a seggem lyukát éppen, hogy elkezdje szétnyitni. Kioldotta a görgos lapok rögzítoit. Éreztem, hogy kezd szétcsúszni a lábam és hatol belém a gúla. Össze felé kellett feszítenem a combjaimat, hogy visszatartsam a csúszást.
Megállt elottem terpeszben. És megfogta a mellbimbóimat, eloször szépen elkezdte izgatni oket. Mikor látta, hogy kezdek izgalomba jönni, hirtelen megszorította mind a kettot és csavar egyet rajtuk. Én felsikoltottam és önkéntelenül is a kezei felé kaptam. Aminek az lett a következmény, hogy szétrántottam a lábaimat és kb. 6 - 8 cm csúsztam a gúlába. Ami mivel szélesedett iszonyúan kezdte feszíteni a seggemet. Minden erommel azon voltam, hogy valahogy megakadályozzam a gúla benyomódását a seggembe, de az csak szépen lassan jött egyre beljebb és beljebb. Egyre elviselhetetlenebb fájdalmat okozva. Erre O elovett egy vastag viaszgyertyát és meggyújtotta, majd elkezdte a mellkasomra és a farkamra csepegtetni a forró viaszt. Ezzel még elviselhetetlenebbé téve a kínlódásomat. Negyed óra után már a gúla fele a seggemben volt és kezdtem elveszíteni az egyensúlyomat. Ezt látva abbahagyta a viaszcsepegtetést. Az asztalon levo borkorbácsot vette a kezébe. Éreztem ahogy a testem kezd megfeszülni tudva most mi következik. Eroteljesen elkezdett korbácsolni, mindenhol ahol viasz volt rajtam. Én csak sikítottam a fajdalomtól, és már égett az egész testem. Mire abbahagyta már majdnem elájultam, a testem vörös volt a gúla pedig majdnem teljesen becsúszott. Úgy éreztem, mintha felnyársaltak volna. Azt éreztem, hogy a gúla vége valahol a köldökömnél lehet. Szabályos karóba húzás volt.
Mögém lépett és lehúzott a nyársról. Leültetett és eloldozta a lábam meg a kezem.
- Biztosan elfáradtál az állásban, leülhetsz egy kicsit.
Egy nagy faszék felé vezetett. A seggem még nem tudott összehúzódni és iszonyúan sajgott. A szék egy karfás háttámlás szék volt inkább egy trónra hasonlított. Az üloke közepén egy fém mufarok állt ki.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.26 pont (27 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 cscsu50 2017. 03. 26. vasárnap 17:52
kemény de jó
#3 papi 2014. 01. 21. kedd 05:45
Mikor lesz vége?
#2 keke 2002. 04. 15. hétfő 14:20
Szerintem ez a legjobb sorozat a temakorben. Lesz folytatas?
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?